איזה פרק טוב!!! ../images/Emo58.gif
למרות שהאנימציה הייתה קצת מאכזבת שוב, עדיין היה כיף לאללה לראות את הפרק הזה. (מעניין אם זה אומר שהפרק של נארוטו שיפודן מחר יהיה מושקע... *-* ) הקרב של היצ'י ואיצ'י הסתיים לי פתאום נורא מהר. רק חצי פרק וזהו, נגמר. לא כבר היה עדיף להוריד את כל ההקדמות האלה על תפקיד השיניגאמים בהתחלת כל פרק, ולדחוס טיפה יותר כדי שהחצי פרק הזה יהיה במקום יותר ראוי עם שאר הקרב בפרק הקודם? היצ'י היה כמובן נהדר. שקסי ברמות מטורפות. עם כמה שהיה מוזר לראות אותו בשיהקושו (חלוק שיניגאמים) שחור ולא לבן, זה היה נראה טוב עליו. הוא פשוט היה שמקס!! נאום פרידה כמובן, לפני שהוא הולך, כמו פעם שעברה עם זאנגטסו (בקרב עם קנפאצ'י). הוא חייב להגיד את המילה האחרונה. אומג!! קנפאצ'יייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שמקס!! אפילו החזירו לו את האיי-פאטץ' האורגינלי!!! (מכיוון שקנפאצ'י הוא אובססיה בשבילי, אני שמה לב לפרטים קטנים. בקרב עם איצ'י היה לו אייפאטץ' שחור עם קצוות צהובים כאלה, ועם שרשרת מאחורה. בפילרים הוא היה סתם שחור, בלי שום דבר מיוחד. עכשיו רק צריך לחכות שהקולר שלו יחזור). אני לא יודעת למה, אבל כל הבלאגן הזה עם קנפאצ'י גורם לי לתמוך בקנפאצ'י/איצ'י, כי קנפאצ'י היה הסיבה לכך לאיצ'י פגש לראשונה את היצ'י; קנפאצ'י היה זה שהציל את צ'אדו (בשביל איצ'י כי הם חברים טובים), והוציא את איצ'י וכל השאר בפילרים מההתקפה של איך-קוראים-לו-הכלבלב-השיניגאמי-של-קאריה, ועכשיו הוא גם עזר לו להילחם בהיצ'י. קנ-צ'אן שולט! היטסוהינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שזה אחד השיפינגים הסטרייטים היחידים שאני באמת אוהבת ותומכת בהם. כל כך חיכיתי שרגע כזה יגיע, וכל כך שמחתי כשזה הגיע. זה כל כך חמוד!!!! גייייןןןן!!! איזה חומד הוא היה שם בסוף. פרק הבא - פרק עם קצת יותר צ'אדו.. אני מקווה... ניא!!