יצא פרק 125 באנימה

JeeChan

New member
פרק טוב ^_^ ../images/Emo58.gif

יצא לי לדבר עם דיי הרבה קוראי מנגה, ששכחו לגמרי את החלק הזה של מלך סול סוסייטי והמטרה האמיתית של אייזן. והאמת גם אני לאט לאט התחלתי לחשוב שאולי סתם דמיינתי את זה X_X, אבל עכשיו מסתבר שהכול בסדר ^_^ הפרק עצמו היה ממש יפה 3> המבט של איצ'יגו על הפרצוף, אחרי השיחה עם קנפאצ'י, היה מבט איצ'י כל כך *_*. היה היטסוהינה ^_^ אוף מה שכן, שכחתי שעל מנת שאייזן יצליח, כולם צריכים למות >: אני רוצה קרבות במימד מלך סול סוסייטי >: עכשיו הזמן לאימונים :) מה שמטריד, שכזה עוד 3-4 פרקים והם הולכים לסאגה הבאה, שהיא הסאגה הנוכחית במנגה X_X אז כנראה עוד פרק 1 או 2 ונראה סאגת פילרים של 40 פרקים או משו.

fay valentine

New member
איזה פרק טוב!!! ../images/Emo58.gif

למרות שהאנימציה הייתה קצת מאכזבת שוב, עדיין היה כיף לאללה לראות את הפרק הזה. (מעניין אם זה אומר שהפרק של נארוטו שיפודן מחר יהיה מושקע... *-* ) הקרב של היצ'י ואיצ'י הסתיים לי פתאום נורא מהר. רק חצי פרק וזהו, נגמר. לא כבר היה עדיף להוריד את כל ההקדמות האלה על תפקיד השיניגאמים בהתחלת כל פרק, ולדחוס טיפה יותר כדי שהחצי פרק הזה יהיה במקום יותר ראוי עם שאר הקרב בפרק הקודם? היצ'י היה כמובן נהדר. שקסי ברמות מטורפות. עם כמה שהיה מוזר לראות אותו בשיהקושו (חלוק שיניגאמים) שחור ולא לבן, זה היה נראה טוב עליו. הוא פשוט היה שמקס!! נאום פרידה כמובן, לפני שהוא הולך, כמו פעם שעברה עם זאנגטסו (בקרב עם קנפאצ'י). הוא חייב להגיד את המילה האחרונה. אומג!! קנפאצ'יייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה שמקס!! אפילו החזירו לו את האיי-פאטץ' האורגינלי!!! (מכיוון שקנפאצ'י הוא אובססיה בשבילי, אני שמה לב לפרטים קטנים. בקרב עם איצ'י היה לו אייפאטץ' שחור עם קצוות צהובים כאלה, ועם שרשרת מאחורה. בפילרים הוא היה סתם שחור, בלי שום דבר מיוחד. עכשיו רק צריך לחכות שהקולר שלו יחזור). אני לא יודעת למה, אבל כל הבלאגן הזה עם קנפאצ'י גורם לי לתמוך בקנפאצ'י/איצ'י, כי קנפאצ'י היה הסיבה לכך לאיצ'י פגש לראשונה את היצ'י; קנפאצ'י היה זה שהציל את צ'אדו (בשביל איצ'י כי הם חברים טובים), והוציא את איצ'י וכל השאר בפילרים מההתקפה של איך-קוראים-לו-הכלבלב-השיניגאמי-של-קאריה, ועכשיו הוא גם עזר לו להילחם בהיצ'י. קנ-צ'אן שולט! היטסוהינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני חושבת שזה אחד השיפינגים הסטרייטים היחידים שאני באמת אוהבת ותומכת בהם. כל כך חיכיתי שרגע כזה יגיע, וכל כך שמחתי כשזה הגיע. זה כל כך חמוד!!!! גייייןןןן!!! איזה חומד הוא היה שם בסוף. פרק הבא - פרק עם קצת יותר צ'אדו.. אני מקווה... ניא!!

Goggle Girl

New member
אנימציה מאכזבת? איפה את חיה?

זה כאילו את כל התקציב אנימציה שהם חסכו בפילרים הם שמו בפרק הזה וב124 @@ או שסתם הם גנבו מהתקציב של אוונגליון יחד עם כמה אפקטים מיוחדים @@

fay valentine

New member
X.X עניתי לזה אתמול אבל תפוז לא שלח את זה

פעם שניה - קצת קלקל לי מדי פעם שהעיניים של איצ'יגו לא היו באותו גודל, וכשקן-צ'אן היה, היו מלא פעמים שזה היה נראה כאילו סתם חזרו על אותם פריימים. נכון, היו שם קטעים שבאמת היו הרבה יותר מושקעים מתמיד. כל הקטע עם מצומוטו והיטסוגאיה, הקטע שאיצ'י מתעורר ומדבר עם שינג'י (
!!).

פרק מעולה ../images/Emo58.gif

ממש נהנתי בצפיה שלו ^^ הולואיצ'י היה פשוט... |ריר| ובאמת הבגדי שיניגאמי השחורים היו מתאימים לו באופן מפתיע ם.ם וכמה מבטי איצ'יגו *טובים* היו הפרק... וואה, סוף סוף אנימציה מושקעת! חיכיתי כבר לגילוי המניעים האמיתיים של אייזן ^_^ אבל זה גורם לי לחשוב. אם סיפרו לנו את כל זה, זה ברור שבסוף הם יגיעו למימד של המלך. אבל זה לא הגיוני שכל העיר תהרס על כל התושבים שלה (זה מאוד לא בליצ'י...) אז מן הסתם אייזן ימצא את המפתח הנוכחי במקום ליצור חדש, הא? אז מעניין איפה המפתח. (איך אני רואה עכשיו את כל התאוריות של "איצ'יגו הוא הנסיך ואישין הוא המלך" מתעופפות באויר <.<) בכל אופן.... גין!!!!!!!!##%@^%&%$&^%$*&^%* איזה חמוד הוא! כ"כ מתאים לו להינות מהרעיון של "ההימור" על איך הארנקר יראה XDDD 3>

Goggle Girl

New member
O_O אומפג ../images/Emo58.gif

זה באמת אפשרי! ;; שאיששין המלך כאילו. מצד שני זה גורם לי לפחד שאיצ'יגו הוא לא נסיך, כי אם המפתח בעצמו ואז זה יסביר את הכוח שלו עוד יותר. '-' ולכן גם אייזן מעוניין בו כל כך

Hinamori

New member
ממש לא הבנתי איך מה שאמרת קשור...../images/Emo58.gif

התכוונתי שתאוריית "אישין הוא המלך" נראת לי דיי מוגזמת. אנשים הולכים רחוק מדי. הוא מה שאמרו לנו שהוא. חוץ מזה שאמרו שהמלך לא נמצא במימד הזה וכמעט אף אחד לא ראה אותו, אני חושבת שרמת רייאטסו של קפטן כמו שיש לאישין זה ממש קטן על המלך. יאמאמוטו יכול להלחם נגד שני קפטנים בלי לדאוג הרבה, זה חתיכת פער ענק בין יאמאמוטו ושאר הקפטנים הרגילים. אז בין המלך ליאמאמוטו... ובין המלך לקפטנים רגילים? לא, לא נראה לי שמישהו שאומר על עצמו שהוא ברמה של קפטן יהיה המלך. ואני לא רואה סיבה שאישין ישקר סתם ככה כשהוא פשוט יכול להגיד משהו אחר.

Hinamori

New member
עכשיו אני מסתכלת על זה

ולהגיד "הוא מה שאמרו לנו שהוא" זה קצת אבסורדי מצידי אחרי מה שהלך פה כל הסדרה... טוב, ניחא, תתעלמו. [%^#$#%@ מחר מבחן בהיסטוריה ס_ס]

Goggle Girl

New member
ולזה בדיוק התכוונתי. ../images/Emo58.gif

הוא מגזים רק כמה שהוא יכול עם פחות או יותר כל דבר. אפילו מה שאמרו לנו שאיששין - קפטן - זו אמורה להיות רמת רייאטסו מטורפת ולא הגיונית. וזו לא אשמתו שאנחנו רגילים לרמות כוח של קפטנים כי אלה הדמויות שאנחנו רואים. אז אולי הוא פשוט מוכשר מספיק להסתיר את זה, או ליצור אשליה. או שהכוח שלו בא מהמימד שלו וכשהוא כאן הוא חלש יותר.

Hinamori

New member
אבל למה?../images/Emo58.gif

למה שהוא יגיד על עצמו שהוא ברמה של קפטן כשהוא יכול פשוט לא להגיד כלום? ולמה שהוא לא יהיה במימד שלו? ואיך זה שאין היסטריה בסול סוסייטי בגלל שהמלך לא במימד שלו? [הם היו יודעים בגלל ש... טוב, מן הסתם האלה ששומרים עליו היו שמים לב שמשהו קצת חסר פה ס_ס;;]

Goggle Girl

New member
אבל תחשבי על זה

מדובר במלך שלהם. זה שחזק יותר וכלי יותר מכולם ביחד אחרת הוא לא היה המלך. למה לו להגיד מה שהוא אמר? למה לו להגיד אחרת? מי אמר שהוא לא היה _גם_ קפטן ואז הוא אומר אמת חלקית פשוט ויותר הוא לא צריך להגיד? ואולי הם לא בהיסטריה כי הם יודעים שהמלך שלהם יכול לדאוג לעצמו טוב מספיק?

Hinamori

New member
../images/Emo58.gif

אני לא חושבת שזה קשור. יודע לדאוג לעצמו או לא, אם דמות כל כך חשובה נעלמת להם פתאום [ולכל כך הרבה שנים בלי שמחפשים אחריו?!], אני בספק שהחיים שם ימשיכו כרגיל.

Goggle Girl

New member
מצד שני זה סול"ס.

יש מצב שהמון אנשים בכלל לא מודעים לקיום של ישות שקוראים לה "מלך" שלא לדבר על זה שהיא לא נמצאת.

Hinamori

New member
למה שהם לא ידעו?

ויש את המשמר הזה שלו, הם ישימו לב ויפיצו את זה. אין סיכוי שלא @_@

Goggle Girl

New member
למה שהם כן ידעו?

מה אכפת לשיניגאמי זוטר שעסוק בלנקות את הביוב אם המלך של סול סוסאייטי קיים בכלל, בייחוד אם נגיד הוא כמו רנג'י ורוקיה והגיע מרוקונגאי וזה לא יכול לעניין אותו פחות? ואולי המשמר שלו תמיד קרוב אליו מהמימד שלהם ובמרחק שניה לעזור? יפיצו את זה. ניראה לי שאם המלך רצה להעלם בלי שאף אחד ידע אז המשמר שלו לא יפיץ את זה. אחרת אם הם כאלה שהוא לא יכול לסמוך עליהם, איך הם הגיעו למשמר שלו?

למעלה