יצא פרק 125 באנימה

Noya Nyan

New member
פרק מצויין!~*מתלהבת* ../images/Emo58.gif

אומג. הפרק הזה היה כלכך, אבל כלכך טוב. *אחרי שראיתי אותו בפעם האלף* קודם כל, האנימציה הייתה מדהימה. 33> איצ'יגו שוב פעם נראה כמו עצמו, יאי!! ;__; איצ'יגו חזר להיות סקסי מתמיד 33> להיטסוגאיה שוב פעם יש עיניים כחולות מהממות 3> השיער של מאטסומוטו חזר להיות ג'ינג'י 33> אוריהימה נראית סופהה~ קאוואי~ 33> וזאראקי, זאראקי! ;; *שמחה שלא הרסו אותו* והוויזארדים, אין מה לדבר, כולם נראו כלכך מגניבים. אפילו לאב. XD ושינג'ייייי 33> ואפילו הסאוונדטראק חזר!!~ כן הסאוונדטראק הישן ואהוב שלי ;; 33> (בקטע שאיצ'י תוקע להיצ'י את זאנגטסו בבטן, והשחור הזה מתחיל לעטוף אותו~) ולגמרי צווחתי בקטע ששינג'י שאל את איצ'י איך הוא מרגיש, ואיצ'י הולך כזה "הא... לא רע בכלל {<" SQUEEEEEEEAAAALLLLL~~~
טוב, זה היה חפירה על הקטע הטכני. xD עכשיו העלילה: אומג. אומג. אומג. אומג!!!! &___& הפרק הזה היה כלכךך טובב 3> ואתם יודעים למה? בכלל שהכל הלך לפי המנגה. וכשאני אומרת הכל אני מתכוונת בהחלט הכל. כל הזוויות של הסצינות~ כל הדיאלוג~ כל הפוזות של כל הדמיות~ הכל פשוט הכלל!!! &__& מהקטע שאיצ'יגו בישי שוכב הפוך על הגב שלו, לקטע שהוא שולף את זאנגטסו מתוכו בתנועה סמקסית, לקטע שהוא תוקע את זאנגטסו בהיצ'י, לקטע שהוא והיצ'י תוקעים מבטים אחד בשני והיצ'י מזהיר אותו 3>, לקטע שהוא אומר לשינג'י שהוא מרגיש לא רע בכלל, לקטע שהוא אומר לזאנגטסו שהוא מצטער, לקטע עם המסכהההה 333>, לקטע שאוריהימה הולכת ברחוב מדואכת, לקטע שבו היא מחליטה להפסיק להיות מדוכאת XD וחושבת על מה לאכול עם טאטסוקי~, לקטע שבו האישה ההיא מדברת אלייה (יאפ, גם זה היה במנגה~ XD), לקטע שבו היא נכנסת לחדר, לקטע שבו יאמאמוטו מופיע, לקטע שבו הוא מספר להם שזומגגג סוף העולם מגיעע!!#%%^, לקטע שהוא אומר לה ללכת לספר לאיצ'יגו, לקטע שמראים את רנג'י, צ'אד ואישידה מתאמנים, לקטע שבו מראים אותה רצה למצוא את איצ'יגו. ^____________________________^ (כן, אני מאושרת XD) ואתם חייבים להבין, הכל אותן זוויות, אותן פוזות. בדיוק אותו דבר כמו המנגה. פאנל אחרי פאנל, פריים אחרי פריים, בול בדיוק אותו דבר 333333> הדבר היחידי שלא היה אותו דבר, זה ששונהיי ונאנאו-צ'אן באו לבקר את אוקיטאקה בזמן שהוא חיפש מידע על אייזן. ולזה קוראים פאנסרביס DD: אז אני לא מתלוננת DD: (כן, התלהבתי XDD אבל אם הם ימשיכו ככה, אני אהיה מאושרת ;; למרות שאני יודעת שזה לא יקרה, כי אז הם ישיגו את המנגה מהר מידי ;; ) אוה, וגייןןןןן 333333> יאיאיאיאיאי ^_^ אני מקווה שהם הולכים להמשיך עם ה"אנציקלופדיה של האראנקארז" במקום השיניגאמי קאפ... זה יהיה יותר קשור לארק הזה כנראה ^^" ועדיין יהיה מצחיק ויספק מלא פאנסרביס 333>

Noya Nyan

New member
תיקון שגיאה...

שונהיי (אין כזאת דמות XD) = התכוונתי *שונסוי (Shunsui) ^^" שוהיי (Shuuhei) זה הVC עם ה69 על הלחי P: זה שטוסן נטש *מהנהנת לעצמי*

fay valentine

New member
הבחור שנראה כמו גרסת B לאיצ'יגו

אותו מבנה גוף ופנים, אותו שיער קוצני. רק עם טיפה שינויים. שיער שחור, עיניים קטנות ומדהימות, ופאקינג 69 על הלחי!! (איך בנאדם יכול להיות כל כך סקסי?@!?!)

Goggle Girl

New member
הוא לא סקסי ;[

*מלטפת בחיבה את האלווין סורה וממכישה לנסות להביס את ספירות'*

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif:)

סוף סוף,היה כל כך[!!!] טוב לראות את איצ'יגו כמו איצ'יגו הישן החיוך הזה של "עכשיו טוב" שיו!זה היה כל כך שווה את כל הלחכות הזה!!*__* ולפי דעתי, להיצ'י לא ממש מתאימים הבגדים השחורים :S הוא יותר יפה עם הבגדים הלבנים :) זה היה אחד הפרקים הטובים בכל הסטוריית בליץ'!!D= אני אוהב את הסדרה הזו!*-* נ.ב, יש לי שאלה כי באמת חבל לפתוח על זה שרשור מה כל הקטע הזה עם הCERO, מה גורם לזה להיות כלכך חזק?=\ ומזה בתכל"ס :) ^^''

Hinamori

New member
אמ../images/Emo58.gif

היטסוהינה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111111111111111111111111111111111111111111 זהו. 3> אה, וגם היצ'י, ואין יותר שיניגאמיז קאפ, אבל למי איכפת~~~~ D:

Ihavenonick

New member
הקדמת אותי בעשר דקות ../images/Emo10.gif../images/Emo58.gif

לא משנה, היה פרק טוב, אהבתי כל רגע ממנו. נוצר הרושם שכל זאת הייתה רק ההקדמה למה שהולך לקרות. (בדיוק כמו עם הארק עם הבאונטו) כבר לא יכול לחכות להמשך

למעלה