כמה הערות על ה color spread ../images/Emo58.gif
ובכן, הפרק היה מדהים. הקצב שבו קובו החליף בין סצינה לסצינה היה פשוט טוב. 3> וסופסוף
משהו קורה במנגה הזאת! XDD ביאקויה היה הכי מגניב. 3> ומאיורי שינה את המראה שלו! לוללל. XD הקרב של מאיורי וסזאייל הולך להיות אדיר! שני מדענים מטורפים נחלמים אחד בשני? יאי.
ויאצ'ירו גם שם יחד עם קנפאצ'י~ חהחהחהחה. XD טוב למה שהיא לא תהיה, כמובן? 3>3> אבל בגלל שאני פאנגריל ושיפרית (shipper) מטבעי, הדבר שהכי התרגשתי ממנו היה ה color spread~ ^___^ הנה
כפי שאתם רואים כולם מדברים בפלאפון. XD אבל השאלה היא עם מי כל אחד מדבר? D< מה שכתוב בצד ביפנית זה: "Through electronic waves our hearts are connected"
במשפט המקורי ביפנית קובו משתמש "אני ואת" במקום "אנחנו", כשה"אני" = זכר, "את" = במובן של אהובה. [: אז אפשר להבין מזה שכל אחד מהגברים מדבר אל אהובת ליבו. D: עכשיו, לא נראה לי שאישידה מדבר אל רוקיה, נכון? XD אפילו אם תסתכלו טוב על הפנים של אישידה, תראו שההבעה שלו היא עדינה, והוא מחייך. ^_^ הבעה שיש לו רק כשהוא מדבר אל... אוריהימה. D< וזה משאיר אותנו עם רוקיה ואיצ'יגו שמדברים אחד עם השני ^_^ ובכן, הנקודה שלי היא כזו: האם קובו רומז לנו שאיצ'ירוקי ואישיהימה = קאנון? כן/כן?
אוה, ועוד משהו, "phones tie me to you" לולל? XDDD קובו צריך ללמוד דיקדוק באנגלית, נו. XDD