יצא פרק 298 במנגה

JeeChan

New member
DDDDDDDDDD: ../images/Emo58.gif

יאיי D: חוץ מביאקויה שהיה צפוי לא ציפיתי למאיומורה ואונוהאנה ם: לא ראו אף את את אונוהאנה רצינית ונלחמת, וגם מסקרן לראות מה מאיומורה מתכנן לעשות ם: פתאום כל המנגה נהייתה מעניינת @_@ מה הולך פה. וסג קנפאצ'י יאנוס אותו ואת כולם וקנאפצ'י 333333333333333> מחכה בציפיה לפרק הבא ;;

Tiger Eye16

New member
^________________________^ ../images/Emo58.gif

איזה פרק שולט!!!!!!!! קובו ממש מפצה על כל השבועות האחרונים!!! הייתה לי תחושה שמאיורי יבוא.. זה כזה מתבקש!! "קרב המדענים המטורפים!! "קו קוק קו ארנקר!! ארנקר!!! אספדה!!!! האקו מונדו מלאה באוצרות!!" XDDDDDDDDDDDDD אני כל כך רוצה לראות את אנואהנה סוף סוף נלחמת.. חוץ מלרפא לא ראו אותה עושה כלום ובגלל זה אנשים חוצפנים חושבים שהיא חלשה!! גו אנוהנה!! תוכיחי לכולם שאין כמוך!! XD ואיזה פרצוף ביאקויה עשה XDD "ביאקויה האח הנוקם" הוא הולך לרקרוע לגזרים את הכושי המסכן.. XD ואגב הכושי מספר 7!! נישארו רק עוד שלושה מקומות לחשוף!!! אני מקווה שהאליבל שלי היא לפחות 2.. 33> והכי חשוב!! קנפאצ'י!! KYAAAAAAAA!!!! אני כל כך מאושרת!! "NEXT!" חחחחחחח 33> ויאצ'ירו!!! חחחחחח כל כך התגעגעתי אליה.. אולי ניראה אותה סוף סוף נלחמת..? אבל מסכן טסלה..................... >> אהבתי אותו.... אבל אני מוכנה לסלוח אם זה היה קן-צ'אן שהרג אותו!! XD ואהה מישהו מוכן להסביר לי מה לעזאזל נויטרה ניסה לעשות בהתחלה כשהוא תקע את האצבע באדמה?... ~לא הבנתי~ והתמונה אחרונה כל כך מגניבה! אני חייבת לצבוע אותה.. הולכים להיות קרבות כל כך שולטים בשבועות הקרובים!! אני לא יכולה לחכות!!

Brain Dead

New member
זה היה פרק כ"כ טוב >.<

GO קנפאצ'י, חסל את נויטרה!!! GO ביאקויה, קרע לכושי את הצורה!!! ספויילר: אבל איזה מוזר הכובע של מאיורי.

../images/Emo58.gif אה@! קובו, כרגע סלחתי לך!

יאי! קנצ'אן מחסל אנשים. nexttttttt! גו קנצ'אן רוצח בטור עורפי! ביאקויה עושה את הבעת "אני אכסח אותך ואני גם אהיה בישי תוך כדי זה!" ואונהנה עומדת להילחם! מעיניין. אני רוצה לראות את יאצ'ירו נלחמת לשם שינוי. זה יכול להיות מאוד מגניב.

../images/Emo58.gif

אחלה פרק, נראה כאילו הולך להיות מעניין בפרקים הקרובים. עוד מישהו חושב שזה קצת אירוני שמאייורי מציל את אישידה?

ShimiChan

New member
../images/Emo58.gif

שלום, שלום שלום שלום. למה שינו למאיורי את הכובע? הוא נראה כאילו הוא תפר לעצמו כרית לראש...אקסטרה הגנה אומשהו?Oס'' ביאקויה, קוואיעה! וגם האיש שחשבתי שהוא מספר 1 באספדה מסתבר שהוא רק 7, חבל. >: נויטורה VS קנפאצ'י *מכין פופקורן ומזמין כרטיס לשורה הראשונה* שלוםשלום ^_^ וגם הקפטנית שמרפא[שחכתי את שמה אומשהו] נראה כאילו הולך להיות טוב... וגם, מה נסגר עם הצחוק על מאיורי?ס_____ס'''' I <3 Bleach וזה ממש משעשע איך שקובו מצליח לעשות טוויסט אחד שמשנה הכל לטובה והכל נשכח בשניה...Joy *-*

~אושר~../images/Emo58.gif

איזה פרק!!!! וואה, איזה יופי של פרק!! חשבתי על מאיורי מגיע בתור בדיחה, ממש לא ציפיתי לו באמת XD; אבל אונוהנה לא כ"כ מפתיעה אותי, ידעתי שרוקיה וצ'אדו לא במצב של לחכות לאוריהימה להגיע אליהם ככה שהיתה צריכה להגיע סוג של מרפאה... וממש הפתיע אותי שכולם הביאו את הסגנים שלהם! זה פשוט גדול!!! רק באיאקויה לא הביא, כי רנג'י כבר נמצא שמה XDDD וואו, והעמוד צבע עם הפלאפונים ממש יפה *.* הכי כיף זה עמודי הצבע עם הבגדים המגניבים שקובו מלביש אותם במקום כל השחור לבן הזה... פתאום כל המנגה נראת כ"כ טובה XD לא יאמן

Noya Nyan

New member
כמה הערות על ה color spread ../images/Emo58.gif

ובכן, הפרק היה מדהים. הקצב שבו קובו החליף בין סצינה לסצינה היה פשוט טוב. 3> וסופסוף משהו קורה במנגה הזאת! XDD ביאקויה היה הכי מגניב. 3> ומאיורי שינה את המראה שלו! לוללל. XD הקרב של מאיורי וסזאייל הולך להיות אדיר! שני מדענים מטורפים נחלמים אחד בשני? יאי.
ויאצ'ירו גם שם יחד עם קנפאצ'י~ חהחהחהחה. XD טוב למה שהיא לא תהיה, כמובן? 3>3> אבל בגלל שאני פאנגריל ושיפרית (shipper) מטבעי, הדבר שהכי התרגשתי ממנו היה ה color spread~ ^___^ הנה
כפי שאתם רואים כולם מדברים בפלאפון. XD אבל השאלה היא עם מי כל אחד מדבר? D< מה שכתוב בצד ביפנית זה: "Through electronic waves our hearts are connected"
במשפט המקורי ביפנית קובו משתמש "אני ואת" במקום "אנחנו", כשה"אני" = זכר, "את" = במובן של אהובה. [: אז אפשר להבין מזה שכל אחד מהגברים מדבר אל אהובת ליבו. D: עכשיו, לא נראה לי שאישידה מדבר אל רוקיה, נכון? XD אפילו אם תסתכלו טוב על הפנים של אישידה, תראו שההבעה שלו היא עדינה, והוא מחייך. ^_^ הבעה שיש לו רק כשהוא מדבר אל... אוריהימה. D< וזה משאיר אותנו עם רוקיה ואיצ'יגו שמדברים אחד עם השני ^_^ ובכן, הנקודה שלי היא כזו: האם קובו רומז לנו שאיצ'ירוקי ואישיהימה = קאנון? כן/כן?
אוה, ועוד משהו, "phones tie me to you" לולל? XDDD קובו צריך ללמוד דיקדוק באנגלית, נו. XDD

Goggle Girl

New member
או שסתם הוא לקח דמויות רלוונטיות

וצייר אותן במוטיב משותף P: צר לי אבל לעולם ועד קשה לי לקבל את ההבעות המעוצבנות של איצ'יגו בתור הבעות אהבה XD

../images/Emo15.gif לדעתי זה עוד יותר מוכיח את זה

יש לו הבעת "הנה אני כבר בא-"*סעמק השרוול המזורגג הזה* של מאחר שמדבר בטלפון עם מי שהוא דופק לה את האיחור.

Goggle Girl

New member
או לחילופין

הבעת ה"שוב הרוקיה המעצבנת הזאתי עולה לי על הראש כשאני גם ככה מאחר לארוחה משפחתית". זה מה שיפה ב_פירושים_ P:

Noya Nyan

New member
^__^ ~

בדיוק מה שאני חשבתי. XD דרך אגב, אם תסתכלו מקרוב, אפשר לראות שיש לאיצ'יגו שני כרטיסים בכיס החולצה שלו. D: לוקח את רוקיה לאנשהו, איצ'יגו? ^_~ עוד דברים: ~ החולצה של איצ'יגו והמכנסיים של רוקיה תואמים. ~ המכנסיים של אישידה והחולצה של אוריהימה תואמים. ~ גם לאוריהימה וגם לאישידה יש תווית על החולצה שלהם. (לאוריהימה יש תווית ולאישידה יש פתק כזה P: ) ~ לרוקיה יש שרשרת על המכנסיים שלה שבדרך כלל איצ'יגו לובש. ~ לרוקיה ולאיצ'יגו יש צמידים תואמים. ^_^ ... אני, אובססיבית? מ'פתאום~

../images/Emo15.gif אני מסכימה איתך? מה פת'אום?

וזה הביא לי מוזה לכתוב איצ'ירוקי... וואו. שנים עברו מאזהאיצ'ירוקי האחרון שלי. (נו טוב, חצי שנה, זה עדיין הרבה. מצד שני תאשימו את ביאקויהיסה שכתבתי במשך כל הזמן הזה)

Goggle Girl

New member
ם_ם;;;

הטעמי אופנה שלנו ממש לא חופפים, או שממש חיפשת בנרות XD; שילבשו מה שבא להם אני לא רואה את זה, מה עוד שסיגנון הלבוש הזה ממש לא מייחד את רוקיה אם מסתכלים על מה שהיא לובשת רוב הזמן. אוי לא לאוריהימה ואוריו שניהם יש חולצות עם הדפסים. אהבה ממבט ראשון, מה אני אגיד לך XD (שאפילו את התחלת להסביר כי זה לא דומה הכי) זו ממש לא השרשרת שאיצ'יגו לובש על המכנסיים והצמידים שלהם לא תואמים XD;;; אם כבר, החולצה של איצ'יגו הולכת הרבה יותר טוב עם החצאית הססגונית של אוריהימה וגרביה. סיגנון הלבוש של אישידה ורוקיה תואם אחד את השני. שניהם לבושים הרבה יותר הולם ומאורגן מאשר איצ'יגו שניראה שהולך לאנשהו שלא הכי מקפידים ולכן הוא מקפל שרווליו כך - בניגוד לשאר האנשים ששרווליהם ארוכים. אישידה ניראה רגוע _מדי_ מכדי לדבר עם אוריהימה. אוריהימה מסמיקה מדי מכדי לדבר עם אישידה. אם לא מדובר באיצ'יגו או רוקיה, קרוב לוודאי שהופתעה על ידי טאטסקי. אם איצ'יגו אכן לוקח את רוקיה לאנשהו עם הכרטיסים, הרי שמדובר בהופעות שונות זו מזו כיוון שהכרטיסים שונים בצורתם גודלם וצבעם. יש אובססיבית... ואז יש אותי
דעי למה את מכניסה את עצמך

למעלה