יצא פרק 298 במנגה

RaVeN IYI

New member
זה ממש עצוב איך שאתם ממשיכים לשכנע את עצמכם

XD אני שועשעתי.

טוב זה כבר נהיה מצחיק XD;;

רוצים לדעת למה שמתי לב? אישידה ורוקיה שניהם לבושים ספורט-אלגנט עוד? לאישידה ולרוקיה יש את אותה ההבעה!! יודעים מה עוד? שניהם מחזיקים את הטלפון באותה היד!!!! רוצים לדעת מה עוד???? היד השניה של שניהם נמצאת בכיס בנונשלנטיות!! O:! מיותר לציין מה זה אומר!!
ובנימה אחרת- רוקיה נראית ממש מגניב בספרד הזה! שינוי מצויין מאיך שקובו בד"כ מלביש אותה ._.;

Goggle Girl

New member
הוא מלביש אותם כמעט תמיד שונה בתמונות האלה

לכן הן מגניבות אבל לא מייצגות XD;

ואם כבר משהו תואם את משהו

העניבה של איצגי'ו- המכנס של אישידה, ANYONE? אני חושבת שהתעלומה נפתרה. ^_^

Goggle Girl

New member
וזה יסביר את אוריהימה ורוקיה עם רוקיהימה ^_^

הכל בא על מקומו בשלום

Noya Nyan

New member
נה, לא~

כמו שאמרתי קודם: מה שכתוב בצד ביפנית זה: "Through electronic waves our hearts are connected" במשפט המקורי ביפנית קובו משתמש "אני ואת" במקום "אנחנו", כשה"אני" = זכר, "את" = במובן של אהובה. [: אז אפשר להבין מזה שכל אחד מהגברים מדבר אל אהובת ליבו. D: זה גבר שמדבר אל אישה. כמובן, אם אתם מחשיבים את אישידה כאישה אז... XDDDD כל הדברים שרשמתי מקודם, בקשר לבגדים וכו'~ זה סתם דברים משעשעים שאפשר למצוא בספרד הזה. סליחה שלא הבהרתי מקודם. XDDD כמובן שזה לא אומר כלום~ הדבר הראשי שאני מתייחסת אליו זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי
כל הרעיונות שהעלתם פה גם מתקבלים על הדעת כמובן XDD כל אחד יכול לפרש את זה באיזה דרך שהוא רוצה XP כל עוד זה הגיוני~ 0: עדי - לא "חיפשתי בנרות" XDDD אני משתתפת בפורום אחר, ומלא אנשים שם הביאו כלמיני רעיונות על הספרד וחשבתי שיהיה נחמד לרשום אותם. XD (כנראה שלא
מטעויות לומדים~) נו, אבל רציני אנשים, תהיו פתוחים לדברים כאלה. XD סתם דברים משעשעים שנחמד להעלות בפורום. למה אתם חייבים להיות תוקפניים כלכך. >: זה דיי מעליב. ס:

Goggle Girl

New member
הועלה דיון <:

את העלת למה זה כן איצ'ירוקי, אנחנו העלנו למה זה לא. אני מתנצלת על טון הדברים, אבל היי לפחות לא יצאתי בקריאות גנאי כמו אנשים אחרים בפורומים אחרים לפני כמה זמן P; ורק להבהיר - אנחנו נורא פתוחים לדיונים בנוגע לקולור ספרד, אחרת למה לנו להגיד באריכות כמו שהגבנו (לפחות אני). זה שאנחנו לא מסכימים על משמעות הדברים זה משהו אחר לחלוטין. בבקשה אל תערבבי בין "לא מסכימים איתך" לבין "לא פתוחים לדיונים ורעיונות"

Goggle Girl

New member
ועוד משהו

אין שום הבטחה ש"אהובת ליבם" "אהוב ליבם" מדבר דווקא על האנשים שבתמונה. מה עוד שאלתי כמה אנשים שאני מכירה שיודעים קצת קאנג'י וממה שהבנתי הפירוש של הקאנג'ים בצדדים זה שהלבבות מקשרים כמו הפלאפונים בין אנשים. (ואלה הקאנג'ים השונים בין שני הצדדים. בשמאל זה לב, בימין זה טלפון) משמע - אין אינדיקציה למין בקאנג'ים. מאיפה הבאת את התירגום? ם:

מה הבעיה? XD;

ההודעה שלך הצחיקה אותי אז זרמתי, [פשוט בכוון ההפוך!! XD;], וחשבתי שההערה על הבגדים של איצ'יגו ואישידה הבהירה שכתבתי בהומור. מה היה לא פתוח/מעליב בזה? ._.

Noya Nyan

New member
קומיקס שקשור לפרק ../images/Emo58.gif

... שמצאתי.
XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD קרדיט ל oneoftwo מדוואינארט~ מאיורי וסזאייל = חברים הכי טובים! DD: מסכן אישידה, לול. XD

למעלה