תודה כפרע והאמת יש לי ניסיון רב מSOF
K KillerA New member 21/10/07 #20 ../images/Emo43.gifונעעעע "והאמת יש לי ניסיון רב מSOF בלהיות אדמין"
ה החיידק הידידותי New member 22/10/07 #35 באיזה קשר אתה מעוניין ? ../images/Emo3.gif אני GINDIS-MICROB
I IDontLoseControl New member 22/10/07 #38 זה אתה? ../images/Emo6.gif כמה היינו מסתלבטים עליך פעם ואז הבאת איזה ראונד הרגת 4 ברצף משהו כזה וניצחת כולנו נקרענו מצחוק אם אני לא טועה לידור או יואל היו שם או שניהם
זה אתה? ../images/Emo6.gif כמה היינו מסתלבטים עליך פעם ואז הבאת איזה ראונד הרגת 4 ברצף משהו כזה וניצחת כולנו נקרענו מצחוק אם אני לא טועה לידור או יואל היו שם או שניהם
K KillerA New member 22/10/07 #39 בערך הרג 6 אם אני לא טועה ואז כולם כתבו שהם מעריצים שלו (אני זוכר את יוסי במיוחד )
L lidor747 New member 23/10/07 #42 חחח כן וגם את אוהד/רז/הררי אחד מהם איזה מצחיק זה היה בהתחלה צחקנו עליו כי הוא עשה כמה פשלות XP בסוף הראה לנו מה זה אבל איזה חזק זה היה האינו איזה 4+
חחח כן וגם את אוהד/רז/הררי אחד מהם איזה מצחיק זה היה בהתחלה צחקנו עליו כי הוא עשה כמה פשלות XP בסוף הראה לנו מה זה אבל איזה חזק זה היה האינו איזה 4+
I IDAN1815 New member 23/10/07 #48 חחחח אתה בכלל צריך להתבייש אחרי אתמול ../images/Emo3.gif יוסי הררי הבא בתור