ישראל
באיחוד האירופי

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

ne ro

New member
../images/Emo41.gifישראל../images/Emo41.gif באיחוד האירופי

רק לי זה נראה רעיון לגרום להשמדתה של מדינת ישראל לא פצצה גרעינית?

זה בכלל עומד על הפרק?

לא נראה לי שזה עומד על הפרק, אין לזה גם סיכוי, מקסימום נוכל להיות מדינה שותפה חיצונית שמשתפת פעולה בנושאים כלכליים מסויימים, לא מעבר. אנחנו לא מתאימים לפורמט האירופאי, הם גם יודעים את זה.

ne ro

New member
לא יודע.

לפי דעתי לא. בכל מקרה ברלוסקוני היה רו"מ האירופי היחיד שהסכים , כל השאר התנגדו בחריפות.

ne ro

New member
וגם לא לפרלמנט האירופאי.

לבריסל וגם לא לסטרסבורג.

ne ro

New member
ולמה אתה מדבר בשמי?

אין לי שום קשר למדינה הזו.

Lilac Wine

New member
מי אמר שהוא מדבר בשמך?

ואם זה בשם שאר אנשי הפורום? אל תהיה אגוצנטרי

ne ro

New member
וחוץ מזה

אם ישראל מצטרפת, היא נאלצת לקבל את זכות השיבה.

ne ro

New member
ואגב ;

נכון להיום אף אחד באירופה לא תומך בהצטרפותה של ישראל ו צ'רלס טאנוק הבריטי אמר פעם ש"ישראל אינה חלק גיאוגרפי מאירופה ועל כן אינה יכולה להיות חברה באיחוד".

הקטע הגיאוגרפי דווקא הוא הפחות

קריטי, ברור שהוא משפיע אבל גם אם הוא לא היה קיים לא היינו נכנסים, גם אם היינו עומדים בכל התנאים הכלכליים.

ne ro

New member
אמממ..

ישראל איננה צ'כיה או רומניה ואין לה צורך בכספים אירופיים על מנת לא לגווע ברעב; מעבר לזה הייתי אומר שהאינטרסים הישראלים עומדים בסתירה רבה מאוד מאוד מאוד, בהרבה מאוד עניינים עם האינטרסים של האיחוד האירופי.

ne ro

New member
לא יודע...

אבל נראה לי שהאינטרסים הישראליים נוגדים את האינטרסיים של האיחוד האירופי. היו הרבה סנסציות בנושא זה בעבר..

ne ro

New member
הנה כתבה עם ראש ממשלת דנמרק

www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2005653,00.html

ne ro

New member
וחוץ מזה..

אם תביאי את כל העויינות והמתיחות בין ישראל ואירופה ( כולל את השנאה של הציבור הישראלי לאירופה, במיוחד לצרפת) הסיכוי שישראל תצטרף לאיחוד האירופי בחמישים השנים הקרובות הוא הסיכוי שהרב עובדיה יהיה ח"כ מטעם מפלגת חד"ש.

ne ro

New member
עוד דוגמה לשנאה..

www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-2576053,00.html

למעלה