ישראל
באיחוד האירופי

• פותח הנושא ne ro
  • פורסם בתאריך

Lilac Wine

New member
ארסיות

כמו שהם פוסלים דבר מסוים,גם לך לא חסר שנאה כלפיהם או לישראל. נכון?

אתה לא מחדש שום דבר

נכון שיש את הקורבניים של "כולם אנטישמים" , הם לא מייצגים כלום, אולי רק טיפשות. אך מעבר לכך יש הרגשה של מצוקה שהאירופאים כלל לא מבינים אותנו ואפילו לא מנסים אז למה אתה מצפה? לסימפטיה יתרה? על מה? לאירופאים יש נטייה לראות דברים בשחור ולבן ועל פי אמות מידה שלא קשורות לכלום כמו כל מיני חוקים וצווים בינלאומיים ללא קשר אם זה טוב או רע, כאילו הם מתעקשים לא לחשוב בעצמם, מעבר לכך יש להם לראות את הצד החלש לכאורה כמילה נרדפת לצודק ואת החזק לאשם.

ne ro

New member
ההפך.

דווקא לאמריקנים יש נטייה לראות הכול בשחור ולבן , של טובים ורעים. לא לצרפתים. הצרפתים רואים הכול עם הרבה יותר אפור. לכן העובדה שיש להם ביקורת על ישראל לא אומרת שהם אנטישמים.

ומי אמר שאין לי ביקורת על האמריקאים

? לא טענתי שהצרפתים אנטישמים, אני לא הולך לכיוון הזה בכלל, מאחר ומוטעה לגשת לוויכח עיניין עם עמדת מוצא שכזאת, אתה בעצם עוצר כל אפשרות לנידברות ופתיחות לרעיונות, אם הייתי חושב שמדובר באנטישמים אז לא הייתי מצפה לכלום מהם, הם פרו ערבים, כן, גם המנהיגים הימניים שלהם (חוץ מלה פן), זה בעיקר בגלל הרכב האוכלוסיה הפנימי, רוב הפשעים האנטישמים בצרפת הם בכלל נעשים על ידי שונאי ישראל מוסלמים.

ne ro

New member
נכון..

העוינות של ממשלות רוב המדינות במערב אירופה וגם בצרפת נובעת ממדיניות פרו ערבית ופרו פלסטינית ואנטי ישראלית.

ne ro

New member
ונכון גם

שלשמאל האירופי מדיניות אנטי ישראלית מזה ימים ימימה ( ע"ע אולוף פלמה השבדי או ז'ורז' פאפאנדראו היווני..).

ne ro

New member
ששניהם היו ראשי הממשלות של

שוודיה ויוון וניהלו בשנות ה- 80 מדיניות אנטי ישראלית חריפה..

ThisIsRoi

New member
זה מ-2003 בכלל

וחוץ מזה, אני בטוח שאנשים משתוקקים לקבל דרגון אירופאי

ne ro

New member
אני יודע שזה מ- 2003...

אני לא עיוור.. ולמה אנשים משתוקקים לקבל דרכון אירופי??

ThisIsRoi

New member
ללמוד בזול או בחינם, פשוט יותר להגר

לשם, לעבוד שם ולחיות פה.

יש כאלה

שהולכים ללמוד שם בזול או דברים שאין בארץ/לא התקבלו ואז חוזרים. יש כאלה שבאים לעבוד שם תקופה, לעשות יותר כסף ממה שהיעו עושים כאן ואז חוזרים, כל זה באופן חוקי. יש כאלה שבאים להגר לשם. מה מרתק? מצב כלכלי טוב יותר, אין טרור בהיקף שיש בארץ, שינוי אווירה. מה מרתק לחיות בקנדה? אותו הדבר לא?, כמו ארצות הברית מינוס הדברים הגרועים.

ne ro

New member
נגיד...

לי יש דרכון צרפתי אבל אני לא עושה בו שמוש כי אני חי בצפון אמריקה.

ThisIsRoi

New member
אז אתה לא. אבל חלק גדול מהציבור

שגר בישראל, ישמח לקבל את האפשרות לגור באירופה.

למעלה