י ר ו ש ל י ם

זאוס 999

New member
עזרה!!!!

שלום לכולם! קיבלתי היום זימון למבחני מרק"ם באונ' העברית, ויש לי כמה שאלות: 1) מה זה לעזאזל מרק"ם? האם זה מבחן זהה למבחני המו"ר שנערכו בת"א בשנים האחרונות? האם מדובר בבחינה שרק דומה למו"ר? 2) אני מתעתד ללמוד רפואה דרך העתודה, ולמיטב ידעתי עתודאים אינם נדרשים לעבור מבחני מו"ר/מרק"ם אלא רק ראיונות מטעם האונ'... האם חל שינוי בעמדה זו של האונ'? 3) האם יש עוד עתודאים שקיבלו זימונים??? אם כן, אשמח לתגובות...

Maias

New member
המלצה לכל מי שיש ראיון בירושלים

בירושלים כפי שאני וחברים שלי (Rפואנים) הגענו למסקנה ש 90% מהראיון מבוסס על שאלון שממלאים קודם . אז תמלאו דברים מעניינים בשאלון , ותדאגו שאלה יהיו נושאים שאתם יכולים לדבר עליהם די בהרחבה , כי הם אוהבים את זה. גם תדגישו שאתם מתעניינים במחקר ושאתם מודעים לזה שבהדסה תקבלו את ההכשרה המחקרית הכי טובה (ללא קשר אם זה נכון או לא ) . למי שיש עוד המלצות תרשמו אותן פה אני ארשום עוד דברים בהמשך

dorin276

New member
זימון למרק"ם - האוניברסיטה העברית

לפני דקות אחדות נחת בתיבת הדואר שלי הזימון ל"מרקם" - מערכת ראיונות קצרים מובנים - של האוניברסיטה העברית. המכתב הגיע במעטפה גדולה חומה, של "האוניברסיטה העברית ירושלים - הפקולטה לרפואה". בפנים הייתה חוברת דומה לזו של המס"ר, עם אותן דוגמאות (יונתן ומשטרת ההגירה, ואותן שאלות בשאלון האישי-ביוגרפי). מי שלא נבחן במו"ר יצטרך לשלם 340 ש"ח, מי שנבחן במו"ר - חינם. כתוב שההערכה תתבצע במשך יומיים - ביום אחד 8 ראיונות קצרים בני 10 דק' כל אחד, וביום השני שאלונים. מי שמזומן גם למו"ר צריך לבוא רק ליום הראיונות הקצרים... אני מוזמנת ליום שני 19.6.06 בשעה 11:00. שיהיה בהצלחה לכולם!!! ד"ש לתיבות הדואר.

mmm wondering

New member
שלום..תשובה חלקית

כן משהו דומה למבחני מו"ר תחנות וסימולציות וכולי' אתה יכול להתקשר למזכירות לברר את הכול תתקשר לדפנה המזכירה לרפואה 026757406 אז אתה עתודאי?

האם הראיון הזה

הוא תוספת למרק"מ? באותו היום? יום אחרי? לפני? כי בהרשמה לא קיבלתי שום שאלון למילוי, בניגוד לב"ש.

hedva84

New member
אפשר לדעת מה הציונים שלך?

כי אני גם מחכה למעטפה הזאת, ואני קצת גבולית.

dorin276

New member
כמובן ../images/Emo13.gif

שלום! אם אני לא טועה את, כמוני, צריכה להיות בב"ש ובת"א בו זמנית ב-8 ביוני... דיברת כבר עם המזכירות של ועדת הקבלה בב"ש? הנתונים שלי בירושלים: בגרות 11.07, פסיכומטרי 761.

hedva84

New member
יופי של ציונים

שלי בערך כמו שלך (טיפה פחות טוב) 11.12 ו 749 , את חושבת שאני קבל זימון? בקשר לב"ש, הם אמרו לי להתקשר שוב ביום ראשון והם ישנו לי את התאריך, וזה רק אחרי שהם תיחקרו אותי חצי שעה על המו"ר? כאילו שאני כותבת אותו!

dorin276

New member
תודה

גם שלך! הבגרות שלך יותר גבוהה משלי, ולדעתי (הצנועה והבלתי-מקצועית
) תקבלי זימון. אכן הצחיקו אותי קצת בב"ש - הרי יש רק 3 ימים שהמו"ר מתרחש, והוא תקף ל-2.5 אוניברסיטאות, אז אפשר לתאם את תאריכי הראיונות עם המרכז הארצי לבחינות והערכה. אבל לא נורא. אני גם אתקשר למזכירות של ועדת הקבלה באב"ג ביום ראשון. שיהיה בהצלחה! בטח נתראה במו"ר, או באב"ג, או בירושלים, או בשלושתם!

Rulaa

New member
את תמיד מבין הראשונים

שמקבלים את הזימונים :) אני צריכה לחכות עוד קצת.. שיהיה לך בהצלחה דורין

רעם69

New member
דורין

שלום דורין,קיבלתי גם זימון למרק"ם באותו תאריך שלך אבל משום מה המעטפה הייתה פתוחה והיה בפנים רק את חוברת ההדרכה הזימון.כלומר,היה חסר שובר התשלום.אני מוזמן למבחן מו"ר ולכן רציתי לדעת אם זה קשור לכך.אני אשמח אם תכתבי בדיוק מה קיבלת במעטפה.

dorin276

New member
גם אני לא קיבלתי את שובר התשלום

במעטפה היו החוברת והזימון. לא קיבלנו שובר תשלום, להשערתי, משום שאנחנו מזומנים גם למו"ר. בהצלחה!

Maias

New member
כן זה לפני

דפנה תבקש ממך להגיע בהקדם כדי להספיק למלא את השאלון. אחרי שתסיימי את עושה את הראיון , אבל הם ממש קוראים את השאלון ושואלים שאלות על מה שכתוב שם. אין להתעלם כמובן מכל הדילימות והשאלות המתבקשות האחרות.

רגע...לא הבנתי !

קודם אני ממלאה את השאלון שם, ואז עושה ראיון? מה עוד כולל המרק"מ הזה? האם השאלון הוא חלק מהמרק"מ או יום נפרד?

mmm wondering

New member
שלום

בהצלחה במרק"מ :) רציתי לדעת אם אפשר מה הסכם אצלך? כי יש לי 721 פסיכו ו 11.43 בגרות את חושבת שיש לי סיכוי לקבל זימון מי-ם?

למעלה