י ר ו ש ל י ם

לא קיבלתי מרק"מ :(

אני עוד "מחכה ומחכה על מדרגות הרבנות..." אין לי מושג לגבי זימון - מקווה שכן :) החלק שעניין אותי זה שירושליים לוקחים חלקים ממו"ר (הכתובים) ומשתמשים בהם לראיון ולמרק"מ הזה, שאין לי מושג מה הוא.

lernery

New member
מאיאס אתה לא מעודכן

שינו את השיטה ועשו משהו חדש ומוזר, בכל מקרה זה כבר לא ריאיון אחד שקובע קבלה, כמו שהיה עד עכשיו.

lames

New member
עדיין לא קבלתי הזמנה

עדיין לא קבלתי הזמנה למרק"מ אולם אני חושבת שהיא בדרך .... אני מקווה לכולכם הצלחה ואם יש כאן מישהו שהוזמן למו"ר ב 12.6 אז שיגיד

זאוס 999

New member
כן...

אבל אני עדיין לא מבין למה בירושלים יש מבחני מרק"ם לעתודאים ובת"א עתודאים מסתפקים בראיון אישי בלבד...

hedva84

New member
יש קיבלתי זימון למרק"ם

אחרי שהקמתי התנחלות ליד תיבת הדואר, הגיעה סוף-סוף המעטפה המיוחלת. 4/6 , 8:30 בגבעת רם.

mmm wondering

New member
שלום

ברכותי קודם כל..:) את חושבת שיש לי סיכוי לקבל זימון בגרות 11.43 ופסיכו 721 תודה

hedva84

New member
ל mmm wondering

תודה לך, אני ממש מקווה שהזימון יגיע אליך, בכל מקרה, אני דוקא שמחה שאני בהתחלה, 4/6 בי-ם, 8/6 בת"א ובב"ש, למרות שאני לא אוכל ללמוד מהחוויות שלכם, אני אשמח לשתף אתכם,וגם ככה אני אוכל לטוס להרגע לקצת זמן מכל הלחץ הזה אחרי שכל זה ייגמר.

dorin276

New member
ממש מוקדם!

את תהיי כנראה מבין הסנוניות הראשונות של המתראיינים בירושלים...
בהצלחה! אנחנו נחכה פה בפורום לשמוע חוויות ועדכונים.

morancho1

New member
אני ב13.6 11:00

ממש מלחיץ פתאום כל הזימונים האלה.. ראיונות..סימולציות... חבל שלא מדובר בראיון אחד פשוט כמו ב"ימים הטובים", לפחות היה נגמר יותר מהר...

DocToBe

New member
קיבלתי ל-7.6, 11:00. חדווה, אפשר...

לשאול מהם ממוצע הבגרויות וציון הפסיכומטרי שלך?

hedva84

New member
לdoctobe

מצטערת שלא עניתי, אני פשוט דתייה וכבר נכנסה שבת, בכל-אופן, 11.12 ו-749

את הראשונה מהפורום

ח"ח עצבני~!!! מצפים לקרוא על החויות! בכל אופן, האם יש צורך לאשר את קבלת ההזמנה? (יש לי רישום למו"ר)

natalysh

New member
נו, אם כבר ירושלים עוקבים אחרי ת"א,

זה רק מצדיק את יעילות מס"ר...

nightriders

New member
לא, זה רק מצדיק שזאת אופנה

ובאופנה כמו באופנה, אף אחד לא רוצה להרגיש שהוא out

אני ב-14/6 בשעה 13:30

כל כך קיוויתי שירושלים ידבקו פשוט בראיון..אבל גם הם "התקלקלו" כמו השאר...(למרות שיחסית למו"ר הם עדיין בסדר מבחינתי). בהצלחה לכולם :)

mmm wondering

New member
יא אללה אני רוצה לדעת מהו סכם

הזימונים למרק"ם אני אתקשר מחר לדפנה ואשגע אותה

למעלה