כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 21-22 לינואר

MiraD1

New member
סתם יום של חול...

בואו לראות מה אנחנו עושים בסתם יום של חול... וגם להכיר את הנוף שישקיף מחלוני בשנה הבאה

girlkido

New member
ורשה אהובתי- חיבור בלתי מובן וטעון

ביננו: מה לצבר ישראלי,ולגימנסיה בורשה, או לפולין הכפרית, האיטית, אכולת הזבובים והעש? מהו החיבור הבלתי מובן הזה, שלא לאמר הטעון וקשה כל כך שעדיין מתקיים בין העם היושב בציון ובין פולין? דורות של צעירים אהבו והעריכו אותו , הלכו איתו ברחובות העיר הצפופה, התגנבו אחריו במשעולי היער, והטילו יחד איתו מבטים גנובים ביפה שבנערות, זו עם העינים הסגולות. כיום הנער הזה חי ומפעים את הלבבות בעיקר ב 2 מקומות בעולם, שונים זה מזה בתכלית השינוי: ישראל ופולין. תכירו- אדם ציסובסקי, תלמיד השביעית בגימנסיה בורשה. "השד מכיתה ז'" והנפש.. הנפש משוטטת לה יחד עם אדם בשדות נרחבי הידים והפורחים של פולין, ביערות האפלים החצויים על ידי נחלים שוקטים, בבית האחוזה הישן, המתפורר והדל שבו החלו פתאום להעלם הדלתות מן הבית... רשימה על "השד מכיתה ז" ("ורשה- אהובתי!") מתפרסמת בבלוג שלי: אן מאבונלי מגיעה לשיך אברק. http://blog.tapuz.co.il/girlkido

בלוג לאמיר (שם בדוי)

"....תרשה לעצמך להיות ילד . שם אתה יכול. אתה לא צריך להיות האחראי, הבוגר, המנהל, העושה, המתכנן, הדואג, תן לעצמך לחזור ולהרגיש ילד של אמא...."

wranger

New member
בכוונה אינך מגוונת בכותרות?

בכל פעם שאת ממליצה על הבלוג שלך כאן בפורום, את כותבת "בלוג לאמיר (שם בדוי)". זו בחירה מכוונת? ולמה ללא קישור לרשומה? הקישור שבחתימה לא תמיד נראה לעין הקורא.

היי,סליחה ותשובה

סליחה שלא צרפתי קישור הפעם, אני תמיד מצרפת קישור (חוץ מהפעם הזו). מתנצלת שוב. וכן, בכוונה אני כותבת רק את שם הבלוג ולא מגוונת את הכותרת. לדעתך המלומדת (יותר ממני )- כדאי לגוון או שיש משהו "שונה" ומושך יותר/מסקרן יותר בכותרת קבועה ? תודה על התתיחסות.

wranger

New member
מה סליחה? הכל בסדר. ../images/Emo140.gif

לגבי הכותרת הקבועה להמלצות שלך, זו בחירה שלך ויכול להיות שהיא נאה בעינייך. אני לא בעד, כי אני חושב שזה משעמם קצת ולא מחדש שום דבר. כלומר, אם ראיתי המלצה שלך לפני שבוע, ועכשיו שוב, אז אני אומר לעצמי "אה, אותו בלוג. טוב, כבר קראתי אותו בפעם הקודמת". אבל זה רק אני, כן? יכול גם להיות שכותרת קבועה היא מעין חתימה אישית, ואז יש בזה משהו מעניין. לא יודע. היי, את יכולה לעשות ניסוי קטן, אם בא לך - נסי להמליץ על עצמך בכותרות זהות בכל פעם במשך שבוע שלם, ואז נסי להמליץ על עצמך בכותרות שונות - ובתום השבועיים בדקי איפה היות יותר כניסות/תגובות/צפיות/מנויים.

AdamBenAdam

New member
אני שוב מתאהב.. משחק עם הלב...

התרסקות נעימה: הצוק הזה מחכה שנקפוץ ממנו. נשחרר את כל מה שיושב עלינו, כבד. לזרוק את התרמיל ולקפוץ. אם לא נרשה לעצמנו להתרסק, לעולם גם לא נלמד לעוף. פוסט מיוחד הפעם: http://www.tapuz.co.il/blog/userblog.asp?foldername=adamben

למעלה