כדאי לקרוא בבלוגיה בסופ"ש 21-22 לינואר

Purple Mushroom

New member
הזמנה לפרמיירה+10 שנים בפורום עשרים פלוס+...

שלום לכולם. לילה טוב ושבוע טוב. בתוך הפוסט (שמתחלק ל-2 נושאים ולא 3, יש שקר בפרסום שלי) יש:1. הזמנה כללית ואישית שלי לפרמיירה חופשית וחינמית של עמותת אנוש, בסינימטק תל אביב, יום שישי הקרוב, 12:00 בצהריים
(הפרמיירה הקודמת היתה סגורה, רק לשחקנים ולצוות, והסרט כבר הוקרן בטלויזיה, ערוץ 2, שידורי קשת, יוצרים עם קשת) . בואו להתחכך בסלבריטים, ובברנז'ה של העמותה כנראה הכי גדולה בארץ, עמותת אנוש (חבל שלא כתבתי על כל מה שאני חושב עליה). 2. ציון דרך-זמן שלי בפורומים של תפוז: 10 שנים (לא ברצף) של התכתבות בפורום עשרים פלוס בתפוז (שמזכיר אותו מידי פעם בבלוג שלי, שפתחתי בגיל 27), בגיל 24 , כמעט גיל 25, התחלתי להתכתב בפורום, ועדיין לא עזבתי אותו ממש לגמרי (רק בגלל בעיות טכניות ותקציביות, עזבתי את הפורום כמה פעמים ב10 שנים האחרונות). בואו לברך, ולהתראות למי שרוצה ומזדהה, בסינימטק, תל אביב, יום שישי, בצהריים, 28.1.2011. B there or be forSquer
נ.ב: הפסקתי את כתיבת הפוסט באמצע, כי יש לי מיגרנה חזקה. תיכננתי (אני חושב שאני קודח), לכתוב כאן עוד, הודעה משוגעת, על המשך חגיגות 10 שנים בכל תחום בתפוז, בעתיד, עד 2017. אבל ויתרתי. לילה טוב, ושבוע טוב, רק בריאות
<- שקסית
אלון
=] ...

למעלה