כדאי לקרוא בבלוגיה 1-2/1/10

• פותח הנושא tvav
  • פורסם בתאריך
בדרך אל העיר

כל אלו המתלוננים על התור הארוך בנקודת ביקורת הדרכונים, ועל הקושי להיכנס בשערי הארץ, מומלץ לעיין בתלאות הנוסעים לארץ ישראל לפני אי אלו שנים, ולהכניס את הדברים לפרופורציה הנכונה.

חדשוטק

New member
בלוג הטכנולוגיה מתחיל שנה

לא האמנתי שאני אצליח, אבל הפתעתי את עצמי - התגברתי על הלחץ החברתי ולא פירסמתי אף סיכום! לא שנה, לא עשור, גורנישט! אני גאה בעצמי. ועכשיו לעניין: אחרי שלושה ימים בלי שום דבר מעניין לדווח, שני אייטמים לסופ"ש: מדפסת מסוג אחר: לוקחת תאים ומרכיבה מהם איברים חילופיים; ומדור גאדג'טים ראשון ל-2010: חברה סינית משווקת מכשיר שכולל יכולות מולטימדיה, מסמכים (אופיס), אינטרנט ו-3 מערכות הפעלה - וכל זה בסכום שמקביל ל-610 שקלים! סופ"ש נעים ושנה טובה.

Purple Mushroom

New member
סיכום שנות האלפיים(אוטוביוגריפה)-שרביט העשור:

הרשומה נכתבה ופורסמה עוד ב 31.12.2009 בשעה 16:00 . סיבות\תירוצים למה לא פירסמתי קודם בפורום : חמישי-יצאתי להרצאה חשובה של פרופסור צבי זמישלני על זוגיות ומיניות, אח"כ מסיבת סוף שנה\ערב שנה חדשה, הלכתי ללמוד תורה בשכונת התקווה עד מאוחר, שקמתי - שישי- נסעתי לאירוע משפחתי חשוב בירושלים,של בן דודה שלי שהגיע במיוחד מניו-יורק, חזרתי עם כאב ראש, קידוש ערב שבת,חברים, שינה, ועכשיו אני כאן בשבת בבוקר :)
שבת שלום, שנה טובה
=] ...

למעלה