כדאי לקרוא בבלוגיה 23/12/09

תתייבשו לכם!

ביום ראשון האחרון אישרה הממשלה את התוכנית הלאומית למאבק בשכרות. עפ"י הפרסומים התכנית מכילה שורה של איסורים שמטרתם לצמצם את התופעה החמורה של צריכת האלכוהול בקרב בני נוער. האם האיסורים הללו אכן יועילו או שהמדינה פשוט מתמקדת בשטויות ומתנערת מאחריות במקום להכיר בבעיה האמיתית שהיא החינוך? כל זאת ועוד - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1609235

mraboy

New member
החוצפה שלהם – האדישות שלנו

הפוליטיקאים נוהגים להשיב לשאלה מדוע יש צורך בממשלה מנופחת כל כך - כי זה כורח המציאות הנובע "ממחיר הדמורקטיה" ותוצאות הבחירות שהכתיב הציבור. זו לדעתם ההצדקה להוצאות המליונים על שרים ללא צורך, לשכות כיבודים וצ'פרים. לעומת זאת הם לא מהססים לקבוע כי בג"צ השומר על זכויות האזרח פוסק ללא אחריות תקציבית וזו התנהגות מופקרת. מסקנה - החוצפה היא של הפוליטיקאים האדישות היא שלנו, של האזרחים.

Natiie

New member
גנבת תכנים, תמונות והפרה של זכויות היוצרים

ברשת ישנו אתר בישול של אדם בשם מישאל פומפיאנסקי וחלק ניכר של התכנים והתמונות גנובות מבלוגי בישול באתר תפוז. בלי לבקש רשות, בלי לקשר למקור, וכולל התעלמות מוחלטת מהבקשה (לפחות שלי בבלוג שלי) לא להעתיק בשום פנים ואופן תמונות שלי למקומות אחרים. אדון זה מפרסם למעשה את התכנים שלנו גם באתרו וגם בפייסבוק. אני כתבתי פוסט בנושא, האם גם הנהלת תפוז יכולה לעזור איכשהו בעניין? גנבת תכנים, תמונות והפרה של זכויות היוצרים

yael d a

New member
נכון, טעות שלי ../images/Emo163.gif

רציתי לשרשר לבודעה למטה. סליחה

Bezalel P

New member
השבתי לך גם למסר

זכויות היוצרים בתוכן של גולשים בתפוז שייכות לאותם גולשים שיצרו אותו, ולא לתפוז. מכיוון שכך, מי שיכול לפנות במקרה בו גורם חיצוני העתיק מבלוג בתפוז הוא אותו גולש שהעתיקו ממנו. יחד עם זאת, אם נראה שיש כאן בעיה של העתקה סדרתית אני אבדוק כיצד אנחנו יכולים לסייע.

yael d a

New member
מוסטפא - פוסט מצוין של עופר D

הרחוב שבו גרתי כילד, רחוב הירוק בחיפה, היה רחוב קטן, לא ארוך וללא מוצא. לאורכו נבנו שיכונים של הימים ההם. ואנחנו, ילדי הבניינים הרבים, העברנו הרבה שעות במשחקים ופעלתנות רגילה של ילדים – משחקים, שיחות, פנטזיות וכיו"ב עניינים להעביר בהם את הזמן הפנוי. והיה כיף שם למרות שלא היה מחשבים ואפילו טלביזיות לא היו לרבים. אולי אקדיש לפעילות הזו רשומות בהמשך, כי בהחלט כיף להיזכר, אבל הפעם, כאמור, אני רוצה להתמקד באותו מוסטפא. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1607934

משפחה ג'ינג'ית נולדה

בס"ד צהריים טובים זוכרים את השיר משוטטת במנגינה, יושנת במנגינה?, ושירי הבת אחריהם כעת נולד השיר החדש על אודות המשפחה הדמיונית שנולד להם בן בזמן האחרון רוצים להכיר את הילד, מוזמנים להיכנס לתוך השיר יחד עם תמונת הציור משפחה ג'ינג'ית נולדה שתהיה לכם קריאה נעימה

למעלה