כדאי לקרוא בבלוגיה 24/05/2010

gils33

New member
../images/Emo41.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 24/05/2010../images/Emo41.gif

נו - עוד יום חדש מתחיל או אולי לילה?

זוגיות מופרעת

היי לכולכם לפני כמה ימים הכרתי בחורה מדהימה השיחה זרמה כבר מהשנייה הראשונה ובילנו את הלילה ביחד ומאז כמעט כל לילה אנחנו מבלים ביחד היא הביעה את החששות שלה מכל הקטע ואני עדיין נושא את הצלקות בלב ממערכת יחסים ארוכה מאוד שהסתיימה לפני שנתיים וחצי למרות הפחדים מצאתי את עצמי נותן את כולי כאילו אין מחר הבחורה מדהימה ביופיה שונה ממני בתפיסת החיים וזה מה שמעניין אנחנו מוצאים המון נושאי שיחה משותפים ויש משיכה מטורפת אבל יש לי חוסר ביטחון מה שלא מאפיין אותי על פי רוב שימאס לה והיא תגיד טוב ממממ ביי לבנתיים אני זורם למרות החוסר יציבות אני חייב לציין שהחוסר יציבות כביכול לא נובע מהיחס שלה אליי אלה מתוך תחושה סובייקטיבית וסרטים מהעבר הפחד של הלבד והפגיע התחושבה אחרי הפרידה מהאישה האחרונה אתמול פתחתי את זה בפניה והיא חיקה ליטפה וקירבה אותי אליה בקיצור אנשים יקרים יש תרופת קסם לרגליים קרות ולפחדים בתחילת קשר תודה מראש שלכם צארלס

shirley84

New member
מה עומד מאחורי הקליפים המטופשים בMTV../images/Emo35.gif

בואו לראות מה עומד מאחורי הרעיונות לקליפים המטופשים האלה לשירים מוכרים ואהובים

../images/Emo141.gifחיבוקים חמים וניחוחות קסומים../images/Emo20.gif

. . . ההרצאה זרקה אותי מייד למקום אחר לזמנים אחרים. לרוב עולמי נטול ריחות מיוחדים, אני לא רגישה אליהם, ונדיר שניחוחות יציקו לי. מצד שני, הריח הנכון משפיע עלי בצורה מדהימה. בהשפעת הריח הנכון,אני יכולה להמרח כחמאה רכה על לחם חם. אני יכולה פשוט לעבור לפאזה אחרת. בעזרת הריח הנכון אני פשוט יכולה לרחף אל מחוץ לעכשיו, אל הקסם. . . מתוך חיבוקים חמים וניחוחות קסומים

פנומן 72

New member
קצת התבלבלתי :

השאלה היא מדוע השווקים בארץ מאובטחים להוציא את זה של חיפה ?

seymore butts

New member
פוסט חשוב שעשוי אפילו להציל חיים../images/Emo45.gif

אני מקווה שיימצא לו מקום בעמוד הראשי בין דיווח על הציצים של אלין לבין עוד פוסט על חרדי נשוי שחושב שהוא הומו.

למעלה