כדאי לקרוא בבלוגיה 24/05/2010

פנומן 72

New member
../images/Emo6.gif

תודה אחי, אבל אתה יודע איך זה הולך - כשאתה מחמיא למאמר בדרך של "זה חייב להגיע לעמוד הראשי" - בד"כ זה לא מגיע כי אם זה יגיע אז כולם יגידו "היי, ההמלצות כן עוזרות" ... אז הם עושים הפוך על הפוך כדי להוכיח שזה לא עובד
....

פנומן 72

New member
אז למען הסר ספקות

אני לא כותב מאמרים בשביל הקידום. תפוז אמורים לקדם את מה שלדעתם חשוב לקוראיהם. אני מקווה שהבהרנו פינה זו

פנומן 72

New member
האאא - זה נורא פשוט

למעשה לתאוריית ההפוך על הפוך אין לה סוף. זה מזכיר לי את בעיטות הפנדל. ניגש הבועט השלישי לאחר ששני הבועטים הקודמים בעטו ימינה. חושב הבועט לעצמו: "השוער בטח יחשוב שגם אני אבעט ימינה כמו שני קודמיי ולכן אבעט שמאלה. מצד שני השוער בטח חושב שאני חושב לבעוט שמאלה ולכן אבעט ימינה, אז בגלל שאני צריך לבעוט ימינה הוא יזנק וייקח ולכן אני כן צריך לבעוט שמאלה, אבל הוא בטח חושב כמוני אז אבעט ימינה". אין לזה סוף. בגלל זה הרבה בועטים בסוף לשמים ...

Oblivia

New member
מעניין שאתה אומר את זה

בהתחשב שתפוז בחרו לקדם רשומה שלך עם וידיאו מיוטיוב וחצי פסקה מקורית. היית חושב שלפחות יקדמו רשומות שיש בהן טקסט כלשהו... לא שאני מתלוננת חלילה, בטח לא אחרי שקידמו את הרשומה האחרונה שלי בבלוג.. (שיש בה, כמה מפתיע, מילים..)

Oblivia

New member
ככה זה כשכותבים באיפולס

אני אשתדל פעם הבאה לחשוב לפני שאני מדברת

bigjack

New member
תבשיל במיה וחציל עם קציצות ברוטב עגבניות

ויש גם פוקאצ'ה אפוייה על חלוקי נחל.

המצוות התלויות בארצנו-השראה מ"ארצנו הקטנטונת"

בס"ד צהריים נעימים לכם שיר חדש נולד בצהריים על מצוות התלויות בארצנו ברוך ד' יצאה השראה מהשיר ששר רמי קלינשטיין מצורף קליפ אחרי מילות השיר. בצפון ובדרום מארץ ישראל יש עונות שונות, שלא תואמות את חגי ישראל במועדם הטבעי, גם זמני התפילות וכו' ושאר המצוות, כמובן שבת שנכנסת ויוצאת בזמנים שונים באזורי זמן שונים ברחבי העולם, רק כאן אפשר לקיים את המצוות קריאה נעימה לכם המצוות התלויות בארצנו

למעלה