כדאי לקרוא בבלוגיה 25-26/12/09 סוף שבוע נעים וחמים לכולם!
T tvav New member 25/12/09 #1 ../images/Emo41.gifכדאי לקרוא בבלוגיה 25-26/12/09../images/Emo41.gif סוף שבוע נעים וחמים לכולם!
T tvav New member 25/12/09 #2 מרינה קבישר מתחתנת http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1610159
פ פנומן 72 New member 25/12/09 #16 אני לא יודע מי הקורבן בסיפור הזה אבל עושה רושם ששניהם קורבנות זה של זה...
R Ronit FL New member 25/12/09 #29 אנחנו הקורבנות! עכשיו הם מתחתנים, אוטוטו יתגרשו ומי יסבול מזה? אנחנו!!! כל מיני בלוגרי רכילות ילעיטו אותנו בזוועה והעולם ישתוק!
אנחנו הקורבנות! עכשיו הם מתחתנים, אוטוטו יתגרשו ומי יסבול מזה? אנחנו!!! כל מיני בלוגרי רכילות ילעיטו אותנו בזוועה והעולם ישתוק!
S siv30 New member 27/12/09 #65 LOL ואני תהיתי מי זו מרינה קבישר אבל אני מניחה שניתן לעיניין זמן ואני אדע
S siv30 New member 27/12/09 #68 זו אפליה על רקע מיני מי זו מרינה קבישר, אני מניחה שאם אני אגגל אני אמצא את התשובה לתעלומה אבל אני עצלנית. אולי תספר לי?
זו אפליה על רקע מיני מי זו מרינה קבישר, אני מניחה שאם אני אגגל אני אמצא את התשובה לתעלומה אבל אני עצלנית. אולי תספר לי?
פ פנומן 72 New member 27/12/09 #78 ../images/Emo6.gif וואלה ... תיזהרי, תכף תושב חוץ יבוא וינזוף על כך שאת מעיזה להחמיא למישהו ...
W wranger New member 27/12/09 #79 בטח נזיפה ממנהלי הפורום! דיון שלם בתחת של מרינה - ובלי תמונה? לא בסדר. וברצינות, אם מישהו רוצה להמשיך לדבר על זה, שיכתוב על זה בבקשה רשומה שלמה ויביא קישור. אחרת - השרשור כבר לא רלוונטי לפורום.
בטח נזיפה ממנהלי הפורום! דיון שלם בתחת של מרינה - ובלי תמונה? לא בסדר. וברצינות, אם מישהו רוצה להמשיך לדבר על זה, שיכתוב על זה בבקשה רשומה שלמה ויביא קישור. אחרת - השרשור כבר לא רלוונטי לפורום.
פ פנומן 72 New member 27/12/09 #80 בשביל מה יש לך את tvav ? אתה איש קטן אמונה. חכה שעה ויהיה לו אחלה מאמר...
פ פנומן 72 New member 27/12/09 #82 אמרנו גברים, לא ? סתם סתם, נשמה. אני לא מחמיץ שום הזדמנות לעקוץ. האמת, רק מי שראה הישרדות 1 מכיר אותה. אחרי זה היא עשתה פרסומת לחיש-גד ומאז נעלמה. היא לא איזה פרסונה שצריכה לקבל רבע שורה בעיתון...
אמרנו גברים, לא ? סתם סתם, נשמה. אני לא מחמיץ שום הזדמנות לעקוץ. האמת, רק מי שראה הישרדות 1 מכיר אותה. אחרי זה היא עשתה פרסומת לחיש-גד ומאז נעלמה. היא לא איזה פרסונה שצריכה לקבל רבע שורה בעיתון...