כדאי לקרוא בבלוגיה 25-26/12/09

פנומן 72

New member
../images/Emo12.gif טוב, זה כבר בּוֹר בהשכלה ...

לא ראית את הפרסומת שהיא מתמרחת על משה, מלצר, חולון ? אחח, איזה backside יש לה, נשמה...

לשונאי10

New member
../images/Emo2.gif מה?

אומר לך משה הרבה זמן שאני מכיר את התכנית האינפנטילית "שורדות בבית", אין ספק - אחת מהתתכניות היותר מטומטמות שנעשו פה: שתי בנות די טיפשות יושבות ומדברות על אָפנה, ריכולים, אוכל, אין להן מושג בהגשה של תכנית, וכל אחד יכול להבחין בזה, העברית שלהן לועזית להחריד והשעמום אצלן ושלהן חוגג. לפני שבוע התבררה לי הסיבה: שתי הבחורות הללו השתתפו ב"הישרדות" הראשונה (ולכן גם "שורדות בבית"). איש לא בדק את כישורי ההנחיה וההגשה שלהן (שאן להן), העיקר שהשתתפו ב"הישרדות". רואים, לכן הרמה כל-כך נמוכה! ולא, איני מכיר את הפרסומת ההיא. ומה זה backside בעברית? צדודית?

פנומן 72

New member
לא

יש פרונט ויש את הצד האחורי... היא התברכה בשניהם. לא משנה, תיכף מתחילים למחוק. וצדקת לגבי יתר הדברים שכתבת... בקרוב בבלוג של עומרי חיון.

Master Stav

New member
כן אצל העדה שלנו

זה גנטי .....במיוחד אצל הנשים .... הגברים מקומם בגן עדן מובטח

Ronit FL

New member
הו, נקודה חשובה!

זה תופס רק עם שני בני הזוג הם מהעדה. אני למשל, נישאתי למישהו לא מהעדה, לפיכך, מקומי בגן עדן מובטח. ולא שרוצה אני להגיע לגן עדן, אבל זה סיפור אחר...

Master Stav

New member
גם אני התחתנתי מחוץ לעדה

וראה זה פלא..... בעקבות 15 שנים של מחקר מעמיק אני יכול לומר לך שדרווין טעה ... .מואצ האדם לא מהקוף אלא מהפולניה ....

חדשוטק

New member
הטכנו(ב)לוג היומי

השעון שוב הקדים בשניה... מזל שבא TVtav והציל אותי ממבוכה. וזה מה שהיה היום בחדשוטק: יישום חינמי חדש לאייפון מציע שיטת הקלדה חדשה ומשונה. בקרוב גם לאנדרואיד ו-WindowsMobile; בלאקברי חושפת: הג'ויסטיק במכשירים החדשים שלנו הוא כמו עכבר אופטי הפוך; סרגל חדש לבלוגים מאיים לכבוש את הרשת: גם שיתוף בגרירה, גם עדכונים חיים וגם צ'ט עם כל החברים ברשתות חברתיות מתוך הבלוג! הסרגל הניסיוני שלי מסמיק מבושה;

חדשוטק

New member
אהה - אתה מגיב פעמיים, כרגיל

כבר התחלתי לתהות למה שאלת אותי מה לעשות עם ההודעה כמה שניות לפני שמחקת אותה... שעון ארור! תודה, בכל אופן. זה היה יכול להיות מאוד מביך אם לא היית פה עכשיו ומישהוא לא היה שם לב ששעת ההודעה לא הגיונית.

MRimer

New member
אשרי מדינה שאלו מנהיגיה

גם אחרי שנים רבות של שינאה ופילוג, של אפליה ודיכוי, ושל מאבק ושפיכות דמים, ניתן תחת הנהגה נחושה וחכמה לשנות את הדברים. הלוואי שבקרוב אצלנו...

yael d a

New member
סאבטקסט

בעבודתי בחנות הספרים, הבחנתי שגם אצלי זה כך, והחלטתי לחלוק את התובנה הזו איתכם, וכן את המחשבות העמוקות שעוברות עליי בזמן שיחה עם לקוח. (השמות, המבצעים ושמות הספרים שונו כדי לשמור על פרטיותי, בעיקר). פורמט הכתיבה, לצורך הבנה פשוטה, יהיה כדלקמן: משפט שנאמר יכתב במרכאות, ומחשבה תכתב בסוגריים. http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=1609457

למעלה