כדאי לקרוא בבלוגיה 29/4/2010

Oblivia

New member
אני לא בטוחה

שעומרי והבלוג שלו הם הכתובת הנכונה לפניות בעניין הזה.. הילד לא אשם בזה שהוא קיבל בול ואין סיבה לעקוץ אותו בבלוג, זה לא שהוא יתיימר להיות עיתונאי חוקר או משהו כזה. אם כבר להתלונן אז מול אלו שהעניקו את הבול (אותם אנשים מסתוריים שאין לי מושג מי הם ואיך מגיעים אליהם, אבל נראה לי שהם מבקרים מדי פעם בפורום הזה..)

seymore butts

New member
אני לא חושב שלמישהו כאן יש טענות לעומרי

הבעיה היא באמת עם אלו שהעניקו לו את הבול. אגב היום הוא קיבל את הבול בפעם השלישית השבוע. הפעם על ראיון של כמה שורות עם אלירז.

בדרך כלל הרשומות של עומרי חיון מעניינות

אותי כקליפת השום אבל היות וסימור ביקש נכנסתי ואז החלטתי בכל זאת לא להגיב, יש לי גבולות, אני מגיבה להרבה רשומות אבל עד כאן, גם לא בשביל סימור
ואם כבר נכנסתי לראות מי מטריד את מיכל הצצתי וראיתי שגם הרשומה הקודמת שלו וגם זו שלפניה על דמויות שהשתתפו באח הגדול גם הן קיבלו את חותמת בחירת העורך וגם הן מעניינות כקליפת השום. להבדיל מכם אני לא יכולה להבין למה תפוז מקדמת את הרשומות הללו, יש להן מקום בבלוגיה כמובן אבל בטח לא תחת ההגדרה "בחירת העורך" היות וזה סוג של אמירה ובאמירות כאלה לא מושכים קהל קוראים איכותי ובוגר ולא מעודדים השקעה בכתיבה ותוכן משובח, באמירות כאלה מנציחים קהל רדוד מחפש רכילות, חבל... ואני רוצה לדעת מי זה ה"עורך" הזה, מעניין יהיה לפגוש אותו/ה פעם או שלא....

motior

Member
מעניינות כקליפת השום?

איך את יכולה לומר את זה על הסקופ שאלין לוי הלכה לים? את מבינה? אלין לוי! הלכה לים!

seymore butts

New member
זה היה יכול להיות סקופ אמיתי

אם הוא היה מדווח על כמות החול המדויקת שנכנסה לה לתחת.

seymore butts

New member
אני בסך הכול מנסה לעזור לעומרי

למצוא רעיונות חדשים לסקופים שעשויים לעניין עוד קהלים.

seymore butts

New member
אאוריקה !!! ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif אני יודע מי העורך

של תפוז - אתם יושבים ? זהו עומרי חיון כמובן !!!!! רק עכשיו כשקראתי את דברייך נפל האסימון. זה חייב להיות הוא !

Oblivia

New member
לגבי בול בחירת העורך

איפה כתוב שהוא מדד לאיכות? אני שואלת ברצינות, יש איזה תקנון או רשומה או משהו כזה שמפרטים מהם הקריטריונים הדרושים? ושאלה נוספת, יש איזה בלוג או פורום שמאגד את כל רשומות בחירת העורך?

newKiticat

New member
246 קלוריות למנה של פסטה ברוטב בטטה

246 קלוריות למנה, ורק 15% מהקלוריות מקורן בשומן. למתכון לסוף השבוע שלא יפריע לדיאטה- היכנסו לרשומה החדשה.

למעלה