כדאי לקרוא בבלוגיה 7.7.10

לב שלא אמא-המלצות חדשות

בס"ד חברים יקרים השיר מיועד לכל האימהות, ולכל הבנות שעתידות ועומדות להיות אימהות, והשיר הוא של כולנו, כל אחד/ת יודעים/ות איך זה לגדול כשהאימא היא המרכזית בגידול הילדים וחינוכם לאימא יש לב שהוא קשר נפשי שלא פוסק, אפילו שילדיה גדלים וכמעט כל אימא היא כזאת, כי יש אימהות לא טובות אך בדרך כלל כל אימא אוהבת ילדיה קריאה נעימה לב של אמא

../images/Emo104.gifפרסומות מכאן שזכו בקאן

אתמול פרסמתי רשומה חדשה, אבל עקב קשיים טכנולוגיים מרגיזים במחשב שלי לא הצלחתי להגיע לכאן ולהזמין אתכם לקרוא אותה. אז עכשיו אני מקווה שזה יסתדר: פסטיבל הפרסום השנתי בקאן ננעל בשבוע שעבר, וכששקעו ענני האבק נותרה מדינת ישראל כשהיא אוחזת בגאווה בארבעה קמפיינים זוכי פרסים, שנוצרו על ידי שלושה משרדי פרסום מובילים. לסיכום הפסטיבל, בואו לראות את הקמפיינים הישראליים שזכו ב"אריות", ובכך הוגדרו למעשה כחלק מהטובים ביותר בעולם הפרסום לשנת 2010. וגם: על הבריף הבלתי-פתיר, קמפיין ישראלי מלא השראה שעורר באזז בפסטיבל כשהציע לכל מי שמעוניין (וגם אתם יכולים!) - להציע פתרון יצירתי לבעיה שכבר מעל שישים שנה אף אחד לא הצליח לפצח. בקיצור, הזוית הישראלית של פסטיבל הפרסום בקאן, עכשיו ב"יופי, לתלות!" - בואו להציץ!

היור

New member
הכתיבה זורמת, כי הומור ואיכות זה לא סותר

בלוג על.. טוב, כל מה שעולה לראש. הכתיבה מגוונת, יש פוסטים שכתובים בהומור וזורמים לקריאה, פוסטים סיפוריים וגם מחשבות ודברים עמוקים יותר. משתדל לא להגביל את עצמי, ולכתוב באמת על כל מה שעולה לראש. כמובן שאשמח לתגובות על מה שאני כותב

bob68

New member
תגובה 1 - כדאי לך לשרשר בתאריך של היום החדש

למעלה