כולכם ישנים? איפה שרשור הבוקר?

בוקר אור ../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif קצת תובנות על גב

גב, כמו איתן לפניו, נכנס עם מסע כבד על הכתפיים . להביא רייטינג גם במחיר ביזוי עצמי ואולי לקבל על זה צ'ופר בדמות המליון. אבל, אי אפשר לדרוש מבחור שיקיים מערכות יחסים מקבילות הכוללות מגעים אינטימיים מול כל עם ישראל ולצאת מזה בשלום, אם מדובר באדם ערכי ומוסרי. ראינו שבזמנו, גם לאיתן זה היה בלתי אפשרי, עד שדניאל לקחה את היוזמה והכניסה אותו בכח לתוך העלילה. משם זה כבר היה קל לזרום עם קרן ועם אורטל. אממה, ראינו כמה איתן מתחבט, כמה התייסר, הוא לא הטיפוס הדון גואני הקלאסי, מי שבמציאות לא מקיים מערכות יחסים מקבילות, לא יתחיל לעשות את זה בוילה ואז ראינו נסיגה ביחסים שלו עם קרן, מהסיבה הזאת בדיוק, הוא מצא עצמו נמשך יותר לדניאל והרגיש שהוא "בוגד" בה עם קרן. כאן המשחק נגמר, אי אפשר אחרת. זה הדבר הכי טבעי ואנושי בעולם, ומי שציפה שאדם יכול לשנות את עורו ועוד בתוכנית טלויזיה חשב לא טוב. עכשיו גב נמצא בדיוק באותה סיטואצייה, אני בטוחה שאם דניאל הייתה פנוייה וגב היה מוצא חן בעייניה, מזמן הייתה עושה מוב ומחזירה אותו לעולם המיני שהוא כל כך חסר אותו, אבל, גם גב היה מתקשה לנהל מערכות יחסים מקבילות, מדובר בבחורים טובים בסך הכל, לא בחארות. לסיכום, אני לא צופה שגב יעשה איזה שהוא מהלך רומנטי, זה לא באופי שלו ליזום מהלכים עם מספר נשים בו זמנית, הוא כן יעשה שיקול של מי יכולה להתמודד מול דניאל בגמר ואיתה הוא יזרום בקטע חברי פלוס (נניח יתן לקרן לישון איתו ואולי נשיקה) כדי שתבין שהוא לא בקטע רומנטי, אבל מספיק טוב לסחוב לגמר. מוסיפה עוד שהוילה היא לא מקום שמאפשר רומנטיות ואינטימיות, מי שהגה את הרעיון לא חשב על זה...חסר שם חדר התבודדות, כמו שהיה נניח באח הגדול - הסוויטה. הם רוצים רומנטיקה וסקס, אבל לא מאפשרים תנאים, מעטות הבנות שיהיו כל כך שלמות עם הרגשות שלהן שילכו עד הסוף בתנאים כאלו. (דניאל לדעתי לגמרי מאוהבת באיתן ולקרן בעיית בטחון עצמי ולכן זרמה איתו, לצערה כיום) יום טוב

יש הבדל בין איתן לבין גב לגבי העניין הזה

איתן בחר בדניאל בשלב מוקדם מבלי שהוא ידע את מידת הפופולריות שלה איתן אפילו פחד שדניאל תודח כשההחלטה לא היתה שלו גב לעומת זאת מחכה לבדוק מי פופולרית יותר ומי פחות ויהיה לזה שיקול מרכזי בהחלטה שלו גב ממורמר על זה שהמושבעים לא הצביעו עבורו והוא מאוד רוצה להשיג 375000 זה לא אומר שגב בנאדם פחות טוב מאיתן אבל הוא הרבה פחות תמים מאיתן

אני מדברת על הקונספט ולא על הבן אדם

הקומבינצייה הזאת בין הרווק לאח הגדול פשוט בלתי אפשרית. אי אפשר לחיות באותו הבית עם הבנות ולנהל מערכות יחסים מקבילות, זה לא אנושי. ברור שלגב יש חשבון פתוח עם ערוץ 10, אבל אני חושבת שמה שמניע אותו כרגע, זה לא לעשות בושות. התוכנית הזאת לא דומה להשרדות, שם את נשפטת על יכולות חברתיות ופיזיות, לא חושפת את הגעט'ס. פה, את צריכה באמת לתת את עצמך, להתנשק, לגעת, לגרום למישהו להתאהב בך.......לקחת בחשבון שאתה עלול להפגע, לתת אמון בבנות שאתה לא בוטח בכוונות שלהן ואז לצאת אפס (ראו מקרה בן) בקיצור, לגב יש מעט מדי זמן, אולי אם היה נכנס בהתחלה היום כבר היה מעורב רגשית עם מישהי, עכשיו זה כמעט בלתי אפשרי, הוא כאילו חייב "להתאהב" במישהי כדי שתהיה לו בת זוג לגמר.

זה שהקונספט טיפשי זה ברור

אם אני לא טועה אותם האנשים שהרסו את הישרדות הישראלית הם אלה שהמציאו את הקונספט הזה לדעתי מה שמניע את גב זה לחכות ולראות מי יותר פופולרית ומי פחות פופולרית הוא יודע שאורטל הכי פופולרית אבל אולי הוא קלט שאורטל לא רוצה אותו ודניאל תפוסה אז הוא בבעיה

thisisme4

New member
אני מצטערת אבל אני לא רואה בגב בן אדם טוב

לא איכותי ולא מוסרי כמו איתן. הוא רחוק מאיתן שנות אור. איתן - כן, בחור בסדר, לא חרא. אבל על גב לא הייתי חותמת שהוא לא בחור חרא.... הבחור חשוד בעיניי, לדעתי הוא יעשה הכל, כולל לשכב עם כל הבנות בוילה אם זה יביא לו תג'ובות. זו הדעה שלי כרגע. יכול להיות שתשתנה. ראיתי אותו בהישרדות, לבחור אין שום כבוד לנשים. לא קיים שם בכלל. זו דעתי כרגע. נכון לעכשיו..

Rach31

New member
המבחן שלי ל"גברים" של הבית

כשאני מנסה למדוד אנשים אני עושה מבחן קטן לאחר היכרות איתם, מאחר ואני מרגישה כאילו ואני מכירה את יושבי הווילה (בכל זאת צפינו בהם במשך חודשיים כמעט בכל סיטואציה אפשרית) אני מחילה עליהם את המבחן שלי: אני שואלת את עצמי אם הבנאדם ישב באוטובוס ויראה אדם זקן עולה כשאין לו מקום לשבת, האם הוא יפנה לו את המקום (זה מעיד המון על אישיותו של אדם וטוב ליבו) איתן - יעצום עיניים וישחק אותה ישן אורן - יבחר נק' בחלל האויר ויבהה בה כאילו ועבר כריתת אונה בן - יתלבט עם עצמו זמן בלתי מבוטל על זכות ראשונים וכשכבר המצפון יציק לו הוא יקום - אבל אופס מאוחר מדיי - מישהו אחר כבר קם... הוא ירגיש טוב עם עצמו כי בליבו הוא מאמין שהיה קם בשביל לפנות מקום לזקן על אף שבפועל נהג אחרת יוני - יקום מיד אבל יעשה זאת ברעש תוך מבט שופט לעבבר הסביבה ותוך חיפוש גילויי הערצה מסביבו. הוא גם יספר לכל מי שיקרה בדרכו כי הוא ויתר על מקום ישיבה למען אדם אחר גב - יקום מיד, באלגנטיות, בשקט ולא יחשוב יותר על העניין. מבחינתי, לא משנה במי גב יבחר - הוא ראוי למליון!

סתיו7337

New member
יפה כתבת

מסכימה בעיקר לגבי העובדה שההפקה לא חשבה עד הסוף על התנאים שיובילו לזוגיות. יש בעייתיות גדולה מאד בזה שה"רווק" מסתובב וחי בין ה"רווקות". חוסר האפשרות הזאת לניתוק הופכת את כל התוכנית לבלתי אפשרית להגיע למטרה. לפחות גב קיבל חדר משלו. סוג של הפנמה מסויימת של ההפקה, אבל גם פה הכל כבר פרוץ ועצם העובדה שכל מי שרוצה נכנס ויוצא משם בחופשיות (דוג' אורן אתמול, שלא עזב גם כשקרן נכנסה) מבהירה שיש פה דיסוננס בין מה שההפקה רוצה שיקרה, לבין התנאים שיצרה לזה. בגלל כל זה, הבנים יוצאים סוג של לא מוסריים, כי הם נאלצים לנסות מערכות יחסים עם כמה בנות במקביל מול כל הבנות האחרות. בעיה שההפקה תצטרך לפתור בעונה הבאה....אם תהיה...כי זה הגרעין לבעיות שנוצרות באינטראקציות המיניות/זוגיות בוילה סליחה ותודה ויום מקסים לכולם

../images/Emo41.gifכולכם ישנים? איפה שרשור הבוקר?../images/Emo41.gif

בוקר טוב חברים!!!!! כבר הייתה להם השכמה, גב קיבל הודעה לפנות את הלו-פט לכל היום.

הבא7

New member
בן פשוט מאוהב

הוא מכריז הכרז ושוב שליהי יפה בכמה דרגות מכולן ועל זה נאמר כל קוף בעיני אוהביו מלך

אופק147

New member
המקום הכי כייפי שבעולם להיות מאוהב ושלא יגמר

לעולם
זה הבונוס של להתאהב לא רואים שום פגמים לכן בעלי התאהב בי
ו..אני בו
שיהייה לכולכם יום נפלא

גב אומר לענבר

להשקיע שמינית מהאנרגיות שלה שהיא מוציאה על ספוקלציות, על דברים אחרים.

רגע רק רגע

Active member
די... ככה אמר לה? ../images/Emo6.gif

השאלה אם אמר את זה בטון מייעץ או בטון ביקורתי? זה משנה את התמונה לגמרי.

למעלה