כולכם ישנים? איפה שרשור הבוקר?

madteacher

New member
בוקר טוב ../images/Emo140.gif הסבר על המשימה:

היתה תכנית כזו ב - BBC: כל אחת מארבע הבנות החדשות תיכנס בתורה לחדר המשימה, שבו תהיה סטייליסטית עם היצע של פריטי לבוש + אקססוריס עבור איתן וגב. כל אחת תבחר את הלוק המתאים ביותר לטעמה, עבור כל אחד מהם. כל בובה תייצג מבחינת ההופעה את כל אחת מהבנות, ואיתן וגב יצטרכו לבחור (כל אחד בתורו) מהו הלוק המועדף עליו. (כמובן, מבלי שהם יודעים מי אחראית לכל לוק). מי שתזכה במשימה, תהיה זו שאחראית על הלוק הנבחר ע״י כל אחד מהבנים.

madteacher

New member
לפי מה שהבנתי

האחת שתזכה במשימה - זו שהרכיבה את הלוק ה״מנצח״, תזכה לצאת עם איתן וגב להופעה של אומן ידוע הערב + ביקור במתחם ה VIP מה שלא ברור לי, מה קורה אם כל אחד מהבנים יעדיף לוק שונה - אז שתי בנות תצטרפנה?

noaxxx

New member
../images/Emo42.gifצהרים טובים../images/Emo39.gif

טוב, אז לפי כל היציאות השליליות של הבנים לכיוונה של ענבר ועליה, כנראה שהיא תהיה זו שתעזוב אם תהיה מועמדת, ולא משנה מי תעמוד איתה להדחה. כרגע נראה שהטופ3 הן אורטל דניאל וקרן.

רינתי77

Active member
הי נועה, צהריים טובים../images/Emo13.gif

נראה שהבנים בהחלט מייחלים לכך שענבר תפטור אותם מנוכחותה המעיקה....

אני חושבת שמישהו צריך לצעוק לענבר

את נאום ה"לא טוב לה פה, אני דואגת לה, היא בירידה"...שהיא נתנה לאיילת בזמנו. זמנה בוילה הולך ואוזל, היא לא תורמת כלום, אני ממש מקוה שהיא תהיה זו שתעוף לה.

רינתי77

Active member
למשל הקטע של גב+ הלק, למשל מה שבן

אמר בבוקר, כשהבנים דיברו ביניהם בחדר, על זה שהיא כל הזמן מנגנת על הקשיים שהיא עברה בבית..כאלה..

noaxxx

New member
אלה..

איתן אמר לה ועליה, על כל הקטע שלה עם הספקולציות המעצבנות שלה והוא גם לא מבין על איזה תהליך שהיא עברה בוילה, היא מדברת כל הזמן. גב, גם כן אין לו סבלנות אליה יותר מידי, והיציאה הזו על הלק לא הגיעה סתם. בן חושב שהיא לוקחת הכל באופן מוגזם מידי יוני חושב, למרות שהוא היה ידיד מאוד טוב שלה, שהיא כבר לא רלבנטית בוילה ושהיא קצת כבויה או משהו בסגנון אורן גם שותף לתחושה הזו הכללית למרות שלא שמעתי אותו מציין משהו ספציפי.
סליחה על חוסר הפירוט... אני לא יכולה לכתוב באריכות כרגע

שמעתם את וינונה?? מצאה אוברול של לירון

החזיקה אותו כאילו זה חולדה מתה ואמרה לדנה" ראית את זה? זה של לירון" דנה שאלה מי זו ווינונה עונה לה" אחת הפרחות שהייתה פה"... וינונה, רק נראית שקטה ....היא מים שקטים חודשים עמוק.

אופק147

New member
צליל לא מכוון התחברתי מאוד ל../images/Emo140.gifניתוח שלך

העיקר שכולם ישארו בריאים ושלמים עד שתימצא הסוויטה המתאימה

למעלה