כולם להיכנס

יעל 13

New member
../images/Emo41.gifכולם להיכנס../images/Emo41.gif

טוב אז ככה... אני חושבת שזאת הייתה סיבה מספיק טובה לפתוח אתההודעה הזאת...ולא, זה לא קשור לאגם...אלא למיכל שלנו
אני באמת מבקשת מכולם לקרוא את זה. טוב אז לעניין... רובכם יודעים שההורים של מיכל גרושים נכון? חלקכם יודעים שאבא של מיכל התחתן שוב. מה שלא הרבה יודעים הוא שאשתו של אבא של מיכל נכנסה להריון לפני 9 חודשים. ומה שכמעט ואף אחד לא יודע הוא שלפני כשעה נולדה למיכל אחות קטנה
אחרי שבישרתי לכולם את ההודעה הזאת אני אכתוב את הברכה שלי
ואני דורשת שתתרגשו כי שבועות חשבתי על מה אני אכתוב!!! מייקל יפה שלי
את לא מבינה אפילו כמה אני שמחה בשבילך. כמו שאת יודעת התרגשתי הכי בעולם מהידיעה הזאת כבר הרבה זמן...יש מצב שאפילו התרגשתי יותר ממך כי לא הראת את זה
אני כל כך שמחה בשבילך את לא יכולה לתאר אפילו כמה. נכון שאמרתי לך שאיך שמודיעים לך את מתקשרת אליי? אז נכון שהתקשרת אליי ב8 בבוקר? תאמיני לי אם זאת לא היית את הייתי הורגת את מי שהתקשר. תשאלי את אחותי...הייתי בדרך לקלל אותו ופתאום ראיתי "מיכלי" על הפלאפון וכבר התחלתי לשמוח
בדרך כלל מי שמעיר אותי אחרי 3 שעות שינה לא יוצא מזה בלי פגמים
אבל כל כך שמחתי להתעורר עם הידיעה הזאת על הבוקר
מיכל... יש לך רק בקשה אחת אלייך. א=ל תהיי אחות כמוני וא=ל תרביצי לאחותך הקטנה!! תאהבי אותה!! אני כשאחותי הקטנה נולדה וישנה עליי בבית חולים חשבתי שהיא מתה אז ניסיתי לתת לה מכה כדי שתגיב חחחחחחחחחחח א=ל תעשי את זה!!!! אין עכשיו אני בחיים לא אשכח את הטלפון הזה. כל כך התרגשת ואז התרגשתי איתך. אני בטוחה שתהיי אליה האחות הכי טובה בעולם. כל כך חיכית לה, אין לי ספק בכלל שאם תחנקי אותה בטעות (חס וחלילה) זה יהיה ר=ק מתוך אהבה. מייקל מה אני עוד יכולה להגיד לך? המון המון מזל טוב. אני פשוט יודעת כמה חיכית לה אז אני כל כך שמחה בשבילך שאי אפשר לתאר אפילו כמה. זהו. מה עוד אפשר? ושוב, אני הכי שמחה בשבילך בעולם!!! אוהבת אותך ברמה אי אפשר לתאר בכלל!! יעל.

יעל 13

New member
מיכלללל!!!!! אל תשכחי ש...

"ילדים זה שמחה ילדים זה ברכה ולכם יש לב של זהב כתוב בתורה אולי בגמרא לכו תשאלו את הרב"

חח יעלקייייייייייייייי../images/Emo110.gif

כפרה עלייךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
ממש תודהההההההההההההההה הברכה ממש מרגשת ויפההההההההההההההההההההההה

אייללוש

New member
מיכושששש../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

וואווווווווווו קודם כל כנ"ל לכל מה שיעל אמרה אני כל כך מצדיקה אותה
דוגרי תאהבי אותה ותדריכי אותה בכל דבר אפשרי
(חוץ מהג'וקים שלא תפחז מהם ותהרוג לך כל פעם
)
וואו אינלי מיליםםםםםםם ובכלל לתאר את ההתרגשות שלי
[ושלך בכלל איפשר
] איזה כיף למשפחה שלך עוד מושלמת נוספה למשפחה אצלכם ב"ה
אממ אני יכתוב עוד מעט כשאני אוכל לנסות לתאר את מה שאני מרגישה שאומר לך
המון אושר בריאות הצלחה ואהבה
מוצץ|
לושלושית שלך

חח הילההההה../images/Emo110.gif

וואי איזה חמודיםםם אתם אני עוד שנייהה אבכההההה תודהההההההההההה ענקיתתתתתתתתתת באמתתת
אוהבתתת מלאא

אמאאללהה לושששששששש../images/Emo110.gif

אני מוכנההה להשבע לכם שהיהה רשום שההודעה היא של הילהההההההההההההההה [הייללייי] אל תעלבי סורייייייייייייייייייייייייייייי תודההההההההההההההההההה

אייללוש

New member
טוב../images/Emo3.gifועשית עוד משו../images/Emo12.gifאבל תפוזבל לא

לא נות לי לשלוח

מיכי שלי../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני כ"כ שמחה בשבילך
אין לך מושג עד כמה:] אני בטוחה שתהיי האחות הכי טובה בעולם;) והמונמון מזל טוב
אוהבת אותך עד בלי סוף
רעות

היללי 2

New member
יאאאאאא מיכווווששש../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo13.gif

יאאא איזה כיףףף לך
דיייי אני מקאנה בבךךךך יאא בטח היא תיהיה יפה כמוך
שיהיה לך את כל האושר שבעולם איתה! ומלאאא מזל"ט
מתה עליך
הילה

חחח איזה חמודהההההההה../images/Emo110.gif

יש סיכויייייייייייייייי לשםם שלללךךךךך;] סיכוי דייי סביר האממתתת תודה רבהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

למעלה