כולם להיכנס

מיכייייי../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo20.gif

יאאאאאאא אייךך אניי שמחחההה בשביילללךך!!!
איזהה כיףףף לךךך גםם אניי צ'הה אחחוותתת!! שיהייההה המון המון המוןן המוןןן מזל- טוב!! אניי בטוחהה שתיהיהה האחותתת הכי הכי בעולםםםם
והיא בטח תיהיה מהממתת כמווךך
אזז שובב מזל"ט ואניי מתהה עלייךך!!
זיווש
(דרך אגב תיראי מה הכנתייי אני הכנתיי לבבדד בצייר פעם ראשונה חחח)

מיקמיק..=]../images/Emo41.gif

אני כל כך שמחה בשבילך..את תהיי אחות מושלמת בטוח.. ותאהבי אותה המון ואני בטוחה שהיא תאהב אותך מאוד מאוד.. היא בטוח תהיה מהממת כמוך..זה עובר במשפחה..=] תהיי הכי מאושרת איתה ותאהבי אותה ותהני איתה.. שיהיה לך המון מזל-טוב בקיצור ותהיי אחות מושלמת!:]] -שירק'י-

מיכללללל!!!!!!!2#!$#@%$^!#../images/Emo204.gif

כפרעללללליייייייךךךךךךךךךךך ואייייייי אני אני שמחה בשבילךך
את זוכרת שסיפרת לי על זה באוטובוס
? לפני איזה חודש אמרתי לעצמי וואי מה עם זה?, היא לא אמורה להיווללדדד:p? ואז עשיתי חישובים וראיתי שזה עוד חודש אבל לא משנה
אני אתקשר לאחל לך מזל טוב כבר בפלא:) אוהבת אותךךךך

מיכליי שליי!

בגלל זה יוםם אמרתיי לי ולאא הבנתי...
עזבוו בנינוו
מזל טוב ברכהה מושקעתת בהמשךך! וד"א תודעע עלל מה שביקשתת מאושריי מלפניי 20דק'! אווהבתת אוותך מאוווד! מתיי שאתת אצל אבייך שולחת לי תמונה... פרווט מלא בהמשךךך
מזללללללל טוב!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo110.gif

פטרייייייייייייייייייייייייייייייי בגלל זה אמרתי לך שיש לי משו לספר לךךךךךךךךךךךךך וז בסוף אמרתי לך לפני שהלכנוו וידעתי שלא תבינייי חח עזבייי תודההההההההההההההההההה רבהההה

ברכה חדשה;]../images/Emo205.gif

לפעמים היא בוכה ורוצה לאכול לפעמים שקטה מאוד ומשחקת בכל לשגע יודעת ולעשות בלגן גם בשבילה תעשו הכל כי היא היקרה מכולם מזל טוב להולדת בתכם הקטנה והאהובה אנ מאחלת את כל האושר שבעולם באהבה גומות החן והחיוך הקבוע שניה בלעדיה וכבר מלאים געגוע המון שלווה ונחת ממנה בעזרת השם ושכל משאלות לבה יזכו להתגשם אוהבת אותך

מזל"ט....

בן או בת??? בריאות.... אני לא יודעת כל כך מה לאחל.. כי זה לא לך... זה לכבוד התינוק או התינוקת שנולד\ה... שיהיה לך במזל טובבבב

חמודיייייייים שליייי../images/Emo110.gif

איזה שרשוררר יאפההה... ממש תודההה.. לכולםםם והכי הכי ליעלללללללללללללללללל באמממתת קמתי ב6.. ואתמול אבא שלי התקשר להגיד שהםם בבית חוליםםם בגלל צירים כאלה ובדיקות והם נשארים גם מחר ויש סיכויש היא תלד.. הכי מצחיקקקקקקקקקקקק שעשינו ניחושים מתי היא תיווולדדדדדדדדדד:p ואני אמרתי או ב8/8 או ב10/8... ואז אמרו שב9/8 יוצא יום האהבההה אז אמרתי בין 8-10.8 וזה יצאא כככההההההההההההה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אזזז קמתי בבוקר ורציתי לשלוח לו אסמס בערך ב7.. 7 וחצי.. אבל פחדתי להעיר אותוו אז ב8 שלחתייייייייייי "בוקר טוב, אם היא יולדת ישר תתקשר אליי" אחרי כמה דקות הוא מתקשרר ושאל סתם מה נשמע וזה ואמר שהיא ילדה לפני חציי שעהההההההההההההההההההההההההה.. בדיוק מתי שרציתיי לשלוח תאסמססס:p איך התרגשתייייייייייייייייי כל כךך שמחתיייייייייייייייייי...... ואנלא אוכל להעלות תמונההההההההההה כייייי זה עושה מזל רע עד גיל 3 חודשיםםםםםםםםםםםםםם
אבלל לא נוראאא תודה לכולכםםםםםםםםםםםםםםםםםם ממש תודההה

מאמממייייי../images/Emo204.gif

יאפה שללליייי
וואיי איזה כיייייייףףףףףףףףףףףףףףף ואני זוכרת שאמרת לי ואמרתי לך את זה במסןן שנראלך או השבוע הזה או השבוע הבא:p הייתהלי תחושה שזה בסוף יהיה מחרתיים
חחחחחחחחחח אממ כמו שאמרתי לך..זה עוד לא הסוף:p

למעלה