כולם !!! להירגע

• פותח הנושא dolse
  • פורסם בתאריך
באמת שאתן מצחיקות אותי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתן וכל הפראנויות שלכן! לא תהיה מלחמה בסוריה, לא יהיה שומדבר עם הניאו נאצים.. מה נסגר איתכן?

dkkk

New member
מה הקשר מה הפשר

סתם כמה עולים שמי יודע מאיפה ומאיזה בית הרוס ,ילדי כפות שלא מהעולם הזה ,שלא יודעים כלום מהתחת שלהם ,משחקים ומישחקי חוליי רוח ...! למה שזה ישנה למישהו. ויש לי שאלה אליכם, חסר פסיכים בעולם?!

SpongBobit

New member
תפסיקו להפחיד !;[

אוף תהיה מלחמה,ואוף ;[צריך לברוח לאיפשהו,אלסקה אולי? ואם כולנו נמוות ?;[ מלחמות מכניסי=ות אותי ללחץ

את מכניסה אותי ללחץ! ../images/Emo192.gif

תחשבי על הטוב ביותר :| אנחנו ננצח יש לנו צבא חזק אנחנו נבונים, משכילים וכו' :O

SpongBobit

New member
אני תמיד לחוצה..

כמו שניצחנו שנה שעברה.. אבל בנדוד שלי קרבי!;[זה הכי נורא...

3has3

New member
../images/Emo69.gif XDD לסוריה יש צבא הרבה יותר חזק ../images/Emo11.gif

חתום.
*למרות שאני מקווה שלא DD:*

lid15

New member
אני פשוט לא מבינה למה

למה היה צריך להגיד את זה עכשיו היום בשבוע הזה שכולנו שמחות שהם באים לא אישי והכל, פשוט לא במקום כן אנחנו יודעות/עים שאנחנו כאן בישראל ועכשיו ההופעה הזו נותנת מעין תחושה של שיוויון לשם שינויי אז למה למה לבאס ככה.. זה פשוט מיותר מה שיהיה יהיה, למה זה צריך להרוס את הרגע תאמינו, ואל תתנו למדינה ה$%@ הזו לבאס את זה פשוט זה היה לא במקום, זה לא אישי נגדך כמובן פשוט.. פשוט :S

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif אם באמת תיהיה מלחמה עם סוריה...עם כל

הכבוד שלי והערצה שלי לטוקיו הוטל? זה יעניין אותי פחות אם הלהקה תבוא לארץ או שההופעה שלה תתבטל. יעניין אותי יותר גורל החיילים.

raisingirl

New member
אוף נו באמת? למה לבאס עכשיו ??

איזו פסימית. לא, זה מעצבן אותי ! אשכרה אנחנו נהנות וזה על המחשבה שהם יהיו פה.. למה לבאס ? תחשבו אופטימי לא תיהיה מלחמה ולא כלום, ההופעה תיהיה מדהימה נצליח לגעת לביל ביד [או בכל מקום אחר.. ^__^] והם יבואו גם ב2008 זה אופטימי ! אז די לבאס עכשיו.. :/

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gifאני לא זאת שפתחתי תשרשור ...

אבל אם הוא כבר נפתחח אז אמרתי את דעתייי.. ואת יכולה להתעצבן כמה שבאלך, אני רוצה בידיוק כמוך שהם יבואו לפה אבל מה לעשות שאם תיהיה מלחמה זה יעניין אותי פחות!?

raisingirl

New member
זה לא היה בשבילך !

זה היה בשביל פותחת השירשור ומה את חושבת שגם לי לא יהיה אכפת ?! אחותי מתגייסת עוד שבוע.

Ich liebe T H

New member
../images/Emo203.gif אז תלמדי לשרשר!! גאד תשרשרו נכוןןןן

אחכ יש אי הבנות

3has3

New member
../images/Emo69.gif נהה.

אתמול ראיתי חדשות (כי נגמר האלופה XDD ולא היה לי מה לעשות ^^ ) ודיברו על זה איזה חצי שעה וכמה פרשנים היו שם
בקיצור, לא יהיה כלום P:

AnNa ChAn

New member
../images/Emo129.gifזה אולי לא יבטל את ההופעה...

אולי את הנסיעה לשם, אבל דבר כזה פשוט לא יקרה, אני מקווה בכל אופן.... 3:

למעלה