כיצד לגלוש בפורום בקלות ובהנאה

../images/Emo41.gifכיצד לגלוש בפורום בקלות ובהנאה../images/Emo41.gif

על מנת להקל על הגלישה ולהנות מאפשרויות הפורום - הנה מספר מושגי יסוד: הודעה ראשית - הודעה שהסימן שמייחד אותה הוא עיגול כתום. זו בעצם הודעת הנושא. תגובות - הודעות שמתייחסות להודעה הראשית ומסומנות בעיגול כחול אם הן מכילות תוכן בנוסף לכותרת או עיגול ריק אם הן מכילות כותרת בלבד. על מנת להוסיף תגובה להודעה, יש להקיש על הוספת תגובה. שרשור - ההודעה והתגובות יקראו שרשור. חשוב מאוד לשרשר הודעות (להגיב להודעה הראשית) כדי שהפורום יהיה מסודר ויהיה קל להבין "מי נגד מי" ו"מה שייך למה". סמיילים/אייקונים – על מנת להוסיף סמיילי יש להקיש על הוספת סמיילי לנושא או הוספת סמיילי לתוכן בהתאמה. נעיצה - הודעות שהסימן המייחד אותן הוא קונוס. הודעה שכזו תופיע בראש הפורום (כמו ההודעה הזו
). והיא תשאר נעוצה למשך 72 שעות). את הנעיצה יכולה לבצע רק מנהלת הפורום . הקפצת הודעה - כל תגובה שתכיל מעל 10 תוים (אותיות ו/או סמיילים) תעלה את ההודעה לראש העמוד. הקפצה יכולה להתרחש רק ב 72 שעות הראשונות לאחר כתיבת ההודעה הראשית. קיפול שרשור - בשונה מאתרים אחרים בפורום שלנו יש אפשרות לראות את ההודעות בצורה שונה. בצד שמאל של השורה הכתומה בה כתוב הוספת הודעה, ניתן להקיש על אופן הצפיה ולבחור את האפשרות הנוחה ביותר לצפות בהודעות הפורום (למשל - להסתיר את כל התגובות ולראות רק הודעות ראשיות). אלבומים - כל אחד יכול לבקש ממנהלת הפורום לפתוח לו אלבום משלו ולשם להכניס תמונות) מחיקת הודעות וחסימת משתמשים - למנהלת הפורום יש אפשרות למחוק הודעות (מהסוג הפוגע או לחילופין אם טעיתם ואתם רוצים להעלים הודעה שלכם...), בנוסף, יש למנהלת הפורום אפשרות לחסום משתתף מכתיבה בפורום וזאת אם נכתבו הודעות לגופו של אדם ולא לגופו של עניין. במקרה כזה יוזהר חבר הפורום ואם ימשיך במעשיו יחסם. ומילה אישית אחרונה ממני - תחושת הבטן שלי אומרת שהפורום הזה יהיה להיט אמיתי
בכל בעיה טכנית, או בעיה אחרת אנא פנו אלי במסרים גלישה מהנה לכולנו דורית

שויי

New member
../images/Emo45.gif ועוד טיפ נחמד

כאשר נפתח דף הפורום, חלק מההודעות הן בכיתוב בצבע כחול וחלק שחור. הכחולות הן הודעות שקראנו כבר. השחורות הן חדשות או שלא נקראו.

שושו 16

New member
דורית כל הכבוד על ההסברים.../images/Emo24.gif

אבל ככ הרבה לזכור בבת אחת. נראה לי אדשם לקורס זכרון. העקר שתהני יחד אתנו. שבוע טוב -שלום-ית

שושו 16

New member
דורית. הצילו

אי אפשר כך. אני מגיבה להודעה והכל בסדר. ממשיכה לקרא ורוצה להגיב ושום דבר לא מגיב. שימי לב כמה זמן עבר מהודעה אחת שלי לשניה בשעה שרציתי להגיב אחת אחרי השניה. אוף מעצבן...................... -שלום-ית

רחל 38

New member
אני לא מבינה מה קורה?

עגול לבן עגול כחול הכל נפתח אצלי

לא ממש מבינה. הרי את מגיבה בשרשור

אם עדיין הבעיה קיימת תתקשרי אלי וננסה לפתור את הבעיה

שושו 16

New member
רחל אל תעלי ליאת הטורים

יש לי הודעות שאני פותחת וכתוב שם הוספת תגובה בחלק נפרד וכלום לא מגיב.
-שלום-ית

שלומית בסבלנות ...בלי עצבים זה יסתדר לך

גם כששידרגו את וויאנט היו לך בעיות לפעמים ובסוף הצלחת.

דורית למה הדפים רצים פה כל כך מהר ../images/Emo35.gif

אני רואה בפורומים אחרים בתפוז שהדפים ארוכים הרבה יותר ( בחמישים + ) ופה ההודעות בורחות מהר כי הדפים נגמרים מהר. אפשר לעשות משהו בנידון
ועוד משהו....כשרוצים לשים סמייל בסוף השורה זה הרבה פעמים מגיע לתחילתה ואז אני מוחקת וכותבת שוב ומגדילה את הרווח...אוף...זה מעצבן

בסוף אמא שלי תחסום אותי../images/Emo3.gif

אבל עד שהיא תחזור מהעבודה אני אנסה לעזור
בכל עמוד (לא חשוב באיזה פורום) יש 15 הודעות ראשיות. כל הודעה ראשית חדשה דוחקת הודעה אחרת לעמוד השני (זו הסיבה שכל כך חשוב ללמוד את מלאכת השרשור
). בנוגע לסמיילי - אכן תפוז נוטה להתחרפן לו קלות
הטיפ הקטן שלי - מהר מאוד את תגלי שיש לך כמה סמיילים קבועים ואהובים במיוחד. פשוט תלמדי את הקיצור שלהם ואז תוכלי תוך כדי כתיבת הודעה לכתוב אותם בלי שהם יקפצו.

הבנתי ../images/Emo70.gif ועוד שאלה מנסיונך הרב

איך מדגישים מילה
על מה לוחצים על תחילת הדגשה או על סיום
ניסיתי ולא הלך לי...יו..את בטח נגנבת מחבורת הסבים -סבתות האלה שנפלו לכם פתאום לפרדס ולא הכל מובן להם עדיין

stp51

New member
רונית בתחילת הודעה לפני הכתיבה את לוחצת על

תחילת הדגשה ואז כותבת מה שאת רוצה ועם סיום ההודעה איפה שאת רצה לסיים את המשפט המודגש את לוחצת על סיום הדגשה ואז בבין התחלה ולסיום המילה או המשפט יצא מודגש באהבה ככה את רואה

אבניבי3

New member
../images/Emo108.gifאולי תסבירו לי איך חוזרים לדפים קודמים

איפה רואים מה מספר הדף? מיצי

קודם תיזדהי מיצי פיצי ואז נסביר לך חחחחחחח

תני לי לנחש...זאת את אביבוש
ועכשיו תגלגלי את הדך עד למטה ושם תיראי את מספר הדף הנוכחי ובשביל לראות את הדף הקודם פשוט תילחצי עליו....קפיש

amigoro

New member
או גלגלי למעלה כתוב 12345

אנחנו תמיד נהיה בדף מספר אחד שהוא הדף הנוכחי - לא כמו בynet .

למעלה