כיצד לגלוש בפורום בקלות ובהנאה

ראיתי שענו לך על השאלה../images/Emo106.gif

ולהגנב? ממש לא! את באמת חושבת שאני הבנתי מי נגד מי כשהתחלתי לגלוש בפרדס?

שושו 16

New member
רונית, רק זה מעצבן פה?

אני כבר על סף פרישה? לא מוצאת ידיים ורגלים, מצליחה להכנס פעם מתוך 20 פעמים שאני מנסה וככה אי אפשר לעקוב ולהגיב. מצטערת שאני כזו קרבית אבל די............... שלומית

שלומית ממש צר לי אבל אני לא מבינה למה ../images/Emo35.gif

איפה בדיוק הבעייה שלך בלהיכנס? ממש קל פה וכשלא הבנתי משהו שאלתי פה והבת של דורית , זאת שמתחילה מחדש הסבירה לי וגם אסתי ענתה לי וזה ממש קל. תגידי מה בדיוק לא הולך לך ואל תוותרי....נעשה הכל שלא תיתייאשי ותישארי.

שושו 16

New member
הבעיה שלי פשוטה

לפני דקה רציתי להגיב למה שכתבה לי אמי וכשאני לוחצת על הוספת תגובה, המחשב לא מגיב. מתוך מספר תגובות אני מצליחה באחת. במקרה אליך עכשיו הצלחתי. וזה מוציא מהדעת. כמו כן הרבה מההודעות שאני פותחת וקוראת והופכות כחולות, משתנות שוב לשחור למרות שפתחתי אותן. המחשב בסדר גמור , עובדה שבביתנו הקודם הולך הכל ציק צק. בקיצור- נמאס. שלומית

ממש מוזר מה שאת אומרת

מעניין אם לעוד מישהו חוץ ממך יש את אותה בעייה. ובקש ל
הקודם טוב שכבר שכחת כמה עינויים וקיטורים וקללות ועצבים הוצאנו שם בחודש האחרון ואיימנו שנעזוב, שנימאס מהם, שאי אפשר להיכנס, ואי אפשר לשלוח תגובה....זה פשוט עיניין של הרגל ולאט ובסבלנות זה יסתדר. אסור להתייאש

אני 60

New member
רונית, עניתי לך אולי

על הודעתך"אולי לא אוהבים בתפוז את השם שושו" ותראי לאן הגיעה ההודעה? האם זה נקרא שרשור? איזה בלאגן? -שלום-ית

amigoro

New member
כן זה נקרא שרשור - את לוחצת על ההודעה שאת

רוצה לענות לה - נפתח חלון - כתוב הוסף תגובה - כותבת את הנושא ..... ולוחצת על שלחי שכתוב מתחת לנושא .

נסי דרך אחרת../images/Emo140.gif

במקום להקיש על "הוספת תגובה" הקישי על "הוספת תגובה מהירה". יכול להיות שזה יפתור את הבעיה

dlia2004

New member
איזה כיף לשמוע את הקיטורים

זה אומר שאתם מתחילים להתרגל

למעלה