איזה חמודות אתן
L LadySilkworm New member 29/9/07 #23 ענבר, שמתי לב לעוד טעות ביוגרפית :'( טאריה הכירה את מרסלו בסיבוב הופעות של ווישמאסטר בדרום אמריקה P:
L LadySilkworm New member 29/9/07 #24 וזה שלח רק שורה אחת שרשמתי O: טוב נו.. P: התכוונתי לרשום שזה לא משנה כ"כ.. מרסלו עדיין הרס הכל
B blacknwhite New member 29/9/07 #25 אבל.... היא התחתנה איתו אחרי../images/Emo3.gif לא נורא הוא עדיין קופיף
T The Young Amyrlin New member 29/9/07 #26 חחחחחחחח אדיר! תומאס הוא ממש ישו קטן בתמונה הראשונה XD ואיווה ממש מוצלחת!!!! XD
L lacrimosa girl New member 29/9/07 #27 XDDDגאונות!!/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo6.gif/tapuzforum/images/emo47.gif
ה היויו New member 30/9/07 #32 תדפיסו ותוסיפו לספר!!! זה ענק!! הם ימותו על זה!! (טוב אולי לא על הקטע עם הקופיף המכוער, אבל על היתר כן ) ענק, ענק... אתן משועממות להפליא. אול יכדיא לשעמם אתכן עוד קצת מעניין מה תיצרו אז
תדפיסו ותוסיפו לספר!!! זה ענק!! הם ימותו על זה!! (טוב אולי לא על הקטע עם הקופיף המכוער, אבל על היתר כן ) ענק, ענק... אתן משועממות להפליא. אול יכדיא לשעמם אתכן עוד קצת מעניין מה תיצרו אז
1 10th Man Down New member 30/9/07 #33 ../images/Emo6.gif!!! חופשי שיעמום, אבל חזק! ../images/Emo45.gif
T The Cat Woman New member 30/9/07 #34 ../images/Emo47.gif חזק!!! מרקו הרג אותי.... ../images/Emo6.gif וגם יוקה עם התופים והבנדנה אני אומרת- לצרף את זה לספר!!!
../images/Emo47.gif חזק!!! מרקו הרג אותי.... ../images/Emo6.gif וגם יוקה עם התופים והבנדנה אני אומרת- לצרף את זה לספר!!!
L Lily SonataArctica New member 30/9/07 #36 גאוני!!!../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif אתן מלכות! חייבים לצרף את זה לספר!
B BrowN EyeD GirL1 New member 30/9/07 #37 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חזק!