כל הדרכים לעקוב אחריכם +התפקדות

kombinaizer

New member
../images/Emo41.gif כל הדרכים לעקוב אחריכם +התפקדות

ערב שלום. אמממ למי שתוהה בקשר לכותרת ההזויה אז אין מה לתהות וגם אין מה לדאוג בסך הכל אנחנו נערוך רשימה של כלללל תוכנות הקשר, עמודים אישיים וכו'...
אז ככה, תשאירו פה במידה ויש לכם...: my space, shin, icq,מסנג'ר, skype, ונטרילו, שוק, דקס, שין במידה ויש לכם... אז יאללה תמלאו
זהו שרשור ההתפקדות הראשון של 2007 בפורום
איזה התרגשות
אמממ כן, כדי לראות מי פה, אני יודע שהפורום דיי מת לצערי ולצערכם אבל יהיה טוב בסופו של דבר...
טוב תתפקדו:
שם:
תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע:
סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם:
דנידין או עידן יניב?
את שקוף שמעתם ברדיו?
דירגתם?
שבתתם בזמן האחרון?
משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו:
יש לכם יומן בצפר?
בא לכם משחק פורום?
הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא:
הופעה\מסיבה שתהיו בא:
פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)?
שובתים מחר(10.1)?
השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני?
מי הטורו שלכם?
מי צריך לראות שזה אתם?
משפט שבא לכם: " "
תמונה - מה שבא לכם
יאללה עד כאן, תענו, השקעתי בשאלות...
שבוע טוב לכולם
אגב, יחצנית אחת אמרה: "בצרה 77 יום שישי כלא 6 בפריצה, מסיבת שוקולד אני חושב שזה רק לשמיניסטים..."כל הפרטים יגיעו בשרשור שאני אדע יותר
זה לא בטוח, אך אפשרי.

../images/Emo220.gif[=

טוב תתפקדו: שם:דורין גיל:14 ו9 ימים בדיוק[= מיקום בארץ:יבנה=/ תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע:אממ כלוםXD סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם:אממ קרייזלר דנידין או עידן יניב?אפחד[= את שקוף שמעתם ברדיו?לא שומעת רדיו דירגתם?כן[= שבתתם בזמן האחרון?יום חמישי שעבר...? משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו:אממ...הצטרפתי לכת השטן(באמת!לפי הערסים משיכבתי[=) יש לכם יומן בצפר?5**ק דע בא לכם משחק פורום?למה לא? הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא:ניראה לי משהו אצל חברה[= הופעה\מסיבה שתהיו בא:אממ לא יודעת[= פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)?אעע? שובתים מחר(10.1)?לא=/רק א,ב,יא,יב=/ השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני?תראי זה אני!!יאק סאב..ארר צריך לשרוף אותו[= מי הטורו שלכם?ובעברית? מי צריך לראות שזה אתם?אעע?! משפט שבא לכם: "עולם חדש וטוב אני אתן לך""ברני הוא מין דינוזאור..או להפך...דינוזאור מין הוא ברני..." תמונה - מה שבא לכם /=נו טוב מוחע[= אוו ומה עם בלוגים אגב? http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=258436 מסנג'ר:[email protected] איסי:330951125 [= [= [= כי המאגניבים בנוע"ל(הנוער העובד והלומד למוגבלים)(שליטע) "ואולי מחר יהיה יותר טוב את תראי"

S h A y K i

New member
וואו את די חסרת תאקט [חח תרתי משמע]

מצאת לך בדיוק את הפורום בשביל לכתוב בו יאק סאב
סתם לידע כללי-חלק ממי שגולש פה אם לא הרוב מעריץ גם את סאבלימינל וזה שאת באה וכותבת "יאק סאב צריך לשרוף אותו" זה הכי לא במקום...אפילו אם זה היה בפורום לא קשור למוזיקה זה הכי לא במקום.. את יודעת דעות אפשר להביע גם בלי לכלוכים

:]]]

שם: עדי גיל: עוד מעט 16 מיקום בארץ: טירת כרמל חעחע תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע: מונית חח סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם: סובארו דנידין או עידן יניב? דנידיןןןןן
את שקוף שמעתם ברדיו? חח ברדיו לא שמעתי דירגתם? אכן כן שבתתם בזמן האחרון? כן פעמיים משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו: אמממ לא יודעת יש לכם יומן בצפר? חחח לא בא לכם משחק פורום? תלוי איזהה הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא: מסיבה אצל חברה הופעה\מסיבה שתהיו בא: לא מתוכננת בינתיים פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)? מזה פרוספר? שובתים מחר(10.1)? לא..אבל אני חולה בבית :\ השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני? יותר מזה אנחנו לא צריכים..אלא מה? :] מי הטורו שלכם? קובי חחח מי צריך לראות שזה אתם? אע? משפט שבא לכם: " אם אין לך מה להגיד אחי פשוט תשתוק "
תמונה - מה שבא לכם

chen010189

New member
מתפקדת

שם:חן גיל:18 מיקום בארץ:חיפה תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע:רק אוטובוס סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם:אין דנידין או עידן יניב?דנידין את שקוף שמעתם ברדיו?בקושי שמעתי רדיו לאחרונה אבל יש לי את הדיסק וזה מספיק לי דירגתם?תמיייד. שבתתם בזמן האחרון?היום[: משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו:קורים יותר מדי כאלה, לא? יש לכם יומן בצפר?כן אבל כרגיל הוא תקוע בארון בא לכם משחק פורום?? הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא:ווואוו.לא הייתי מלא זמן.. ב18.1 סינרגיה פה הופעה\מסיבה שתהיו בא:בזמן הקרוב: 18.1-סינרגיה בביט 26.1-שייגעצ ומוניקה סקס בסיטי הול 15.2-אריק ברמן בביט פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)?לא שובתים מחר(10.1)?כן השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני?לא שמעתי את השיר של סאב(יש לי את הסינגל בבית, באמת אשמע אותו היום) מי הטורו שלכם?עדי חחחח מאיפה לי מי צריך לראות שזה אתם?? משפט שבא לכם: " "כן כן כן ישראל היא סופרמן
סתם אני שומעת עכשיו את הדיסק החדש של סאבלימינל חחח תמונה - מה שבא לכם

S h A y K i

New member
שייגעצ ומוניקה סקס בסיטי הול?!

וואו כמה בא ליייייייייייייייייייייייייייייייייי

שאקית

New member
נו תקראו אצלללללי

שם:
שאקי גיל:
15 מיקום בארץ:
נהריוש היפה שילי =] =] =] תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע:
אוטובוס סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם:
4X4 מגנום... כרגיל דנידין או עידן יניב?
קשה קשה אבל אהיה נאמנה- דנידין את שקוף שמעתם ברדיו?
לא נראלי.... :( דירגתם?
לא שבתתם בזמן האחרון?
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא :( :( :( :( :( משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו:
קיבלתי 90 במבחן בהיסטוריה, לא מכירה תדבר הזה בכלל!!! יש לכם יומן בצפר?
הל נוט! בא לכם משחק פורום?
לא הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא:
מסיבה נורמלית? חנוכה ג'י ספוט
הופעה\מסיבה שתהיו בא:
מחר מסיבת קיבוצניקים מטורפפפפפפפפפת =\ פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)?
אומר מלא שובתים מחר(10.1)?
לא שבתנו השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני?
סינרגיה, אבל -> וואילי וואילי איציק שמלי =\ מי הטורו שלכם?
הסטייק מי צריך לראות שזה אתם?
שירי מימון
משפט שבא לכם: "
לכל תרנגולת יש קרבולת, לכל גרוזיני יש מכולת
" תמונה - מה שבא לכם

למעלה