כל הדרכים לעקוב אחריכם +התפקדות

kombinaizer

New member

כל הדרכים לעקוב אחריי: אייסיקיו - 314371534 מסנג'ר - [email protected] אימייל - [email protected] MySpace - www.myspace.com/kombina
מקושרים http://www.mekusharim.co.il/browse.asp?tid=94071 דקס - http://www.dex.co.il/view.php?u=5271 וזהו...
השאלון:
שם: אור
מיקום בארץ: צורן אמפריה
תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע: אוטובוס לבית ספר
סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם: האוטו של אמא, טויוטה
דנידין או עידן יניב? דנידין
את שקוף שמעתם ברדיו? כן
דירגתם? בטח
שבתתם בזמן האחרון? כן אתמול
משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו: אני נגמל מהרגלים רעים
יש לכם יומן בצפר? לא D:
בא לכם משחק פורום? אם לא תתנגדו
הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא: לפני שבועיים בערך, פה בצורן מסיבה בשיגוגע
הופעה\מסיבה שתהיו בא: איזי והאש 17.1 - בארבי כפר סבא הולך להיות שולט
פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)? אומר הרבההה
שובתים מחר(10.1)? שבתתי היה כייף
השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני? שני השירים קיטשיים בטירוף בכל מקרה, יותר מזה אנחנו לא צריכים נפילה ביג טיים, אז תראי זה אני.
מי הטורו שלכם? החברים שלי
מי צריך לראות שזה אתם? כל העולם בערך
משפט שבא לכם: "אני לא שחקן אני גם לא מזיין הרבה, לא מת על מכוניות ולא מחזיק בבית רובה, אבל אני ראפר נשבע לכם שאני ראפר אנשים!"
תמונה - הלוגו של המחזור שלי

Segalovich

New member
שלי:

שם: אור גיל: 19.5 מיקום בארץ: טבריה תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע: "אגד", ולא בגלל שרציתי, אלא בגלל שהייתי חייב להגיע לבסיס
סוג מכונית שנהגתם השבוע: פסאט, אנערף אין לי כוח להיכנס לדגמים וכאלה דנידין או עידן יניב: דנידין את שקוף שמעתם ברדיו? כן, אבל ממש מעט דירגתם? כן שבתתם בזמן האחרון? הבעיה שלי שאם אני שובת אני נכנס לכלא.. אממ.. כלא 6! משהו משמעותי שקרה לי בחיים: עזבו... אין לי כוח לחפור
יומן בצפר: אור, אם עוד פעם אחת תכתוב רק דברים שקשורים לבית ספר אני נוגח בך! בא לכם משחק פורום: בא לי כל דבר שיציל את הפורום הופעה,מסיבה אחרונה שהייתם בא: משהו שקשור לצבא הופעה מסיבה שתהיו בא: אלוהים גדול פרוספר: לא אומר לי כלום שובתים? תקרא כמה שורות מעל השיר החדש של סאב מול סינגריה - ברור שסאב!!!!1 (ה1 חשוב בסוף) מי הטורו שלכם? אני מי צריך לראות שזה אתם? - האא? משפט שבא לכם: כרגע ספציפית לא בא לי שום משפט.. לגבי תמונה לא היה לי כוח לחפש.. ואור - שאלות קצת יותר מתוחכמות! ו-----------לא------------ על בית ספר. יש גם אנשים שאוהבים את הכלא שהם לא בבית ספר!

מורן 1986

New member
אני אני

שם: מורן
תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע: הרבה ... יש לי חינם אני חיילת
סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם: האוטו של המורה שלי לנהיגה
דנידין או עידן יניב? קשה.... נראה לי שניהם
את שקוף שמעתם ברדיו? יאפ
דירגתם? כן כן שבתתם בזמן האחרון? לא
משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו: השבוע קיבלתי דרגת סמל יש לכם יומן בצפר? יש לי יומן, כי לפעמים יש לי ימים ממש עמוסים...
בא לכם משחק פורום? לא יזיק
הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא: ביום שישי .. הייתי
באיזה מקום בהרצליה שקוראים לו לירס
.. לא היה משהו
הופעה\מסיבה שתהיו בא: חמישי בבוקה ?
פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)? מה ? שובתים מחר(10.1)? לא לצערי
השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני? חחחחח שאלות קשותתת
מי הטורו שלכם? אני
מי צריך לראות שזה אתם? מה? משפט שבא לכם: תמיד יש אור בקצה המנהרה
" " תמונה -

S h A y K i

New member
אני :]

סורי שלא הייתי מלא זמן בפורום, היה לנו ברק\רעם\שניהם ביחד מעל הבית וזה שרף לנו כמה מכשירי חשמל כולל המחשב..חחחח שם: שי
גיל: 15 וחצי מיקום בארץ: סוף העולם ימינה תחבורה ציבורית שנסעתם השבוע: אוטובוס..כל יום לביצפר =\\ סוג מכונית שנסעתם\נהגתם השבוע ודגם: בג'יפ שלנו..פג'רו קינג חח דנידין או עידן יניב? ד נ י ד י ן
את שקוף שמעתם ברדיו? בין היתר P: דירגתם? לא הספקתי השבוע שבתתם בזמן האחרון? לצערנו לא.. משהו משמעותי שקרה לכם בחיים ואנחנו לא יודעים עליו: מישהי שאני מכירה נרצחה, בטח שמעתם עליה על מעין בן חורין..אז היה שבוע קצת קשה..=\\ יש לכם יומן בצפר? וודאי :] בא לכם משחק פורום? אממממ נשמע טוב.. הופעה\מסיבה אחרונה שהייתם בא: של היהודים לפני חודשיים ככה חחח הופעה\מסיבה שתהיו בא: מקווה שבהופעה של כלא
ומסיבות לא יודעת חח נראה פרוספר אומר לכם משהו (כי הוא בא בטוב)? הא? שובתים מחר(10.1)? =\ השיר החדש של סאב - יותר מזה אנחנו לא צריכים או סינרגיה - תראי זה אני? וואו שאלה קשה... מי הטורו שלכם? חחחח אמממ..השבוע זה דנידין אבל שבוע הבא בטח זה יהיה מישהו אחר.. מי צריך לראות שזה אתם? ממהה? משפט שבא לכם: Dont drink water,fish have sex in it משפט דפוק אבל צחקתי ממנו כל השבוע XD תמונה - מה שבא לכם: עזבו נחסוך מכם. XD

למעלה