כל ההודעות על המחלה של ביל

rocket

New member
../images/Emo41.gif כל ההודעות על המחלה של ביל ../images/Emo41.gif

בנות ! לנשום ! כואב לו הגרון והוא קצת מצונן, זה נורמאלי לחלוטין והוא יחלים תוך כמה ימים. אני דווקא חושבת שזה טוב שיש לו כמה ימי מנוחה. זה ממש קשה לנסוע כל יום יומיים ממקום למקום ולהופיע כל הזמן אז שינוח כמה ימים במיטה. כמובן שנאחל לו החלמה מהירה :)

florit11

New member
יש שמועות שהוא עם 41 מעלות בבית החולים!

ולא, זו לא הצטננות רגילה. הקראתי להורים שלי ת'תסמינים, והם אמרו שזו מחלה קשה, ואמא שלי הייתה חולה בזה כשהייתה קטנה. במחלה הזאת הפרשות מוגלתיות עושות מן קליפה אטימה בגרון ולא נותנות לאוויר להיכנס, ונחנקים מזה. למזלנו, אנחנו לא בתקופה שבה מתרחש הסרט "בולטו" של דיסני, על הכלב זאב שרץ להביא תרופות לילדה קטנה שהייתה חולה באותה מחלה, לפני 70 שנה, בעת שהמחלה הזאת הייתה סופנית, ופה התרופות והטיפולים יותר אפקטיביים. אז מה שברור, זו לא הצטננות רגילה לגמרי, זה קשה לנשום, במיוחד עם עולים עם זה לבמה ושרים, וזה מחמיר (ביל אל תעשה את זה שוב), אבל מה שנותר לקוות זה שזה לא חמור, אלה בגבול הבסדר. ואממ.. אמא שלי הייתה בת חמד ויצאה מזה בריאה ושלמה, ביל לא ימות.. אל תדאגו... אם מישהו צריך לבכות זה הצרפתים (חעחע! מגיע לכם!), שלא יראו הופעות בזמן הקרוב.

rocket

New member
מאיפה לך מה התסמינים שלו ?

את הרופאה שלו ? אל תאמינו לכל מה שכתוב באינטרנט. תחכו להודעה רשמית במקום לרוץ ולהאמין לשמועות ולילחץ :)

florit11

New member
השמועות לא נכונות. אין שום זכר לכך שביל בבית

חולים, ומריה סתם גרמה לי להתקף לב... ><" וגם המפגרים האלה שכותבים הסבר כל כך מפחיד לדלק גרון עם מוגלה..... XD ביל החלמה מהירה.. והעולם עוד לא קרס.... הוא רק בדרך... XD

Leb Die Sekunde

New member
פאקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק

אני לא פה יום אחד!@@!@!#$!@$#@! יום שישי מסכןןןןן וכל העולם קורס?WTFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF מסכן נאחל לו כמובן החלמה מהירההה אבל סך הכל תצוגה אלוהים ישמור כמה דברים קרו היום#@@#@!!@!~~!!!!! *הולכת לכתוב סיכום שבוע מוזמנים לחפירה!@D:

animfanatic

New member
שיחלים מהר אנחנו רוצים לשמוע אותו שר בהקדם

חחח...זה מזכיר לי כשאני הייתי בלי קול ולא יכולתי לדבר בכלל כי זה היה רק מחמיר (כל זה כתוצאה מצינון ושפעת) במשך 4 ימים או יותר ובדיוק היה את המבצע של פלאפון עם ה-1000 אס.אם.אס חינם אז זה בא לי טוב.

PerfectSP

New member
אי פעם לא יכלתי לדבר חודש../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

אבל עזבו את המקרה שלי,אני מקרה מיוחד

hallcat10

New member
היה לי את זה...הסבר על זה!!

תקשיבו היה לי את זה.. אז אני יודעת.. זה לא מחלים למשך 4 ימים..צממש לא..!! לי זה עבר תוך שבועים.. בקושי יכלתי לדבר...הגרון כואב כמו אני לא יודעת מה.. ומשתעלים כאילו האיברים שלך עומדים לצאת עם השיעול.. אז לא מתים מזה אם זה קל..אבל זה כואב בטרוף..וזה מעצבן כי לא יכלתי לומר דברים לאנשים בקושי..

hallcat10

New member
מסכנה..

נכון כואב מוות?? כל שיעול הרגשתי כאילו יוצאים לי האיבירים הפהנים וחוזרים...!! יאלהל עושים תחרות למי לקח יותר זמן להבריא??? סתםXDXD

3has3

New member
XDDD

ת'אמת זה נשמע קצת כמו דלקת ריאות+דלקת גרון XDD ואממ.. אני מדברת בתור אחת שהייתה לה דלקת גרון כמעט שנה והיא התחזקה כל איזה חודש >< ואז לא הלכתי לבית ספר המון המון XDD (לפני שנתיים
)

tsofa

New member
פפאאאק ! שבת אחת אני לא פפה וכבר מצייפפיםם !

שבת שלמה בלי מחחשבב :( ושירים של טוקיו הוטטלל ! הייתי אצל דודים שלי דתיים אז הדפסתי את המילים של כל השירים והתחלתי לשיר בקולי קולוותת :) אפחד לא הצליח להירדםם :| חחחהחXD קיצצר .. בפעם ה1000 שאני כותבת ואפחד לא רואה את זהה : למי ייש את התירגומים של המילים של האלבום באנגלייתת ?! בבקקששהה :(((

tsofa

New member
כןן כפפרה =] ../images/Emo85.gif

וסופסוף מישו מתייחחחס , :| איזה יאוושששש :O

למעלה