../images/Emo41.gif כמה שאלות לדיון: ../images/Emo13.gif
יש לי מספר שאלות ונקודות שאני רוצה לדון עליהן איתכם, אז אנא - קראו והגיבו
.
פאנפיקים האם לדעתכם יש מקום לפרסום פאנפיקים בפורום? יש פורום פאנפיקים, שמנהסתם רוצה גולשים, יש פורום הארי פוטר (אין נושא יותר מפונפאק ממנו בתפוז), ואלה המקומות המתאימים לפאנפיקים, האם יש סיבה להרשות פרסום גם כאן?
למה כן: - רוב הגולשים כאן (שלא כמו בעבר) אינם גולשים גם בפורומי הארי פוטר ופאנפיקים, ומנהסתם הכותבים (שחלקם חברי הפורום הזה וחלקם לא ממש) רוצים עוד דיעות וגישות. - גולשים קבועים בפורום רוצים לפרסם עוד יצירה שלהם, אז למה למנוע מהם?
למה לא: - אין בפורום מקום לעוד יצירות, שממילא מפורסמות בפורומים אחרים. לדעתי הלמה לא גובר על הלמה כן, אבל אני רוצה את דעותיכם (ובמיוחד את שלך, רותם, למרות שאני בערך יודע מה היא
)
.
קישורים לאתרים אחרים: האם יש מקום להרשות לפרסם קישורים ליצירות באתרים שמחוץ לפורום (כגון בבמה)? אין לי התנגדות לשים קישורים לדפיוצר במדור הקישורים, אבל אני חושב שלתת קישור ולא לפרסם זוהי פעולה שסותרת את מטרת הפורום, מכיוון שאם אנשים כבר הגיעו לבמה, אז הם מנהסתם גם יגיבו שם, ואז רמת ההשתתפות בפורום תרד. אני חושב שאין בעיה לתת ~גם~ קישור לדפיוצר, אבל שתמיד תהיה חובה לפרסם גם את הסיפור בפורום עצמו
. מה דעתכם על כך?
התנהגות לצעירי הפורום: בעקבות מה שהלך כאן, אני רוצה לומר כמה דברים: א. מיכל, תמיד אפשר לדבר במסרים, תמיד
. ב. רותם, אני לא תומך בדיעה שלך - יש מקום בפורום גם לצעירים. באופן אישי, אני שמחתי שיש בפורום גם ילדה בת שמונה, מכיוון שזה אומר שלפחות ילדה אחת נוספת בארץ תדע לאהוב קריאה יותר מהממוצע, ותדע איך להגיב על יצירות, אבל מצד שני: ג. מעינית, יש צדק בזה שאין מקום לפתיחת שירשורים שאינם קשורים לנושא הפורום. יש מקום לשירשורי חברה, כל עוד הם קשורים באופן די ישיר לנושא הפורום, סקר על מה האייקון המאומץ מתאים יותר לפורום חצי מת, לא לפורום פעיל ובועט כמו הפורום שלנו
. לסיכום: 1. תלמדו להשתמש במסרים
. 2. תדברו יותר יפה
. 3. תחשבו פעמיים לפני שאתם פותחים שרשור חדש באשר הוא
.
עמודי הקישורים: כמו שחלקכם מנהסתם שם לב, יש כבר שני עמודי קישורים אישיים של חברי הפורום. כל מי שרוצה שיהיה גם לו עמוד כזה, שייצור איתי קשר, באייסיקיו או במסרים, ואני אעשה לו אחד בשבילו
. יום נפלא לכולם
יש לי מספר שאלות ונקודות שאני רוצה לדון עליהן איתכם, אז אנא - קראו והגיבו