בלוּפ בלוּפ בלוּפ...../images/Emo29.gif
האמת שדי התלבטתי אם להגיב על זה או לא, כי סה"כ אני חדשה בפורום, ואני לא בטוחה שיש לי זכות להגיב על כל העניין, ובמיוחד על מה שקרה עם מעינית. אבל בסוף החלטתי
כן להגיב, כי... ככה.
פאנפיקים: אני דווקא לא רואה סיבה למה לא לתת לגולשים לפרסם כאן פאנפיקים. נכון שיש גם פורום פאנפיקים, אבל בסה"כ הכותבים יקבלו בכל פורום דעות שונות, כמו שכבר אמרת, וכולם רוצים לקבל כמה שיותר תגובות ודעות.
חוצמזה, הפורום הזה הוא פורום סופרים צעירים, ולדעתי גם מי שכותב "רק" פאנפיק נחשב סופר. בקיצור,
אני לא רואה סיבה מוצדקת לא לאפשר כאן פרסום של פאנפיקים, אבל בסופו של דבר זאת החלטה שלך.
קישורים לאתרים: גם כאן, אני לא רואה סיבה לא לפרסם קישורים לאתרים אחרים, כל עוד היצירה מפורסמת גם כאן, כמובן. אז כן, מה שאמרת.
התנהגות לצעירי הפורום: אווץ', הנושא המסובך ביותר. טוב, תראו, אני מניחה שגם אני לעומת שאר האנשים פה נחשבת ליחסית צעירה, אני רק בת 14.
אבל כמו שמישהו (מצטערת, אני לא זוכרת מי...
) כבר אמר, אני חושבת שמה שיותר קובע זה בגרות נפשית, ולא הגיל. זאת אומרת, יכול להיות בנאדם בן 10 שהוא מאוד בוגר וכותב מקסים ונותן תגובות והערות כמו שצריך, ויכול להיות בנאדם בן 15 שמתנהג כמו תינוק ומגיב בצורה מגעילה. אז אני ממש לא חושבת שאפשר לעשות איזשהי הגבלה של גיל, איזשהי הגבלה בכלל. כי אתה לא יכול להגביל לפי הבנאדם עצמו, ואז לפי ההגבלה הזאת ללכת ולהגיד למישהו שיעזוב, כי הוא לא עומד בהגבלה.
פלוס, אני מסכימה וחושבת שהפורום הזה פותח דלתות חדשות גם לילדים יותר קטנים, ובהחלט מרחיב את האופקים בנושא. אז... אין לי כ"כ מה להמליץ, זאת רק דעתי בנושא.
זהו.