כרטיסים ל"ביט" בחיפה- מי אמר אני ולא קיבל?

ROTEM30035

New member
../images/Emo41.gifכרטיסים ל"ביט" בחיפה- מי אמר אני ולא קיבל?

ביום שבת ה-20.3 רונה מגיעה לחיפה, להופעת הרכב במועדון הביט, ולמה לשלם על כרטיס אם אפשר לזכות באחד
אז מה הפעם? ובכן, הפעם זה הרבה יותר פשוט מבחירות לראשות הממשלה. ב-ח-י-י-
הפעם רק צריך לענות על השאלה הבאה: איזה שיר (קאבר) תמיד חלמתם לשמוע בביצוע של רונה? - ו(הכי חשוב) - למה? בין העונים על השאלה, יוגרלו שני כרטיסים להופעה. שימו
כל התשובות יכנסו להגרלה וכל אחד יכול לזכות
אין תשובות לא נכונות
רק מי שאכן יענה על השאלה יכנס להגרלה
התחרות תסגר ביום שני ה-15.3 בשעה 23:59.
לא יתקבלו תשובות שיתפרסמו לאחר תאריך זה.
הזוכים יפורסמו מעל דפי הפורום בתאריך ה-16.3.
הכרטיסים הינם כרטיסים בודדים, ישנם שניים במלאי. מוכנים? למקומות - היכון - צא

amhay

New member
יש שני קאברים שראיתי ביו טיוב

האחד, ל God only knows של הביץ' בויז. השיר לקוח מתוך האלבום המופלא שלהם Pet sounds, שהוא ,במקרה או שלא במקרה, האלבום שאני הכי אוהב,והשיר שאני הכי אוהב. מעולם לא שמעתי ביצוע של השיר הזה בהופעה, גם אם יש לי אוסף גדול מאוד במחשב של ביצועים שלו, ועל דיסקים אוסף גדול למדי גם כן.לשמוע את רונה מבצעת אותו יהיה פשוט נפלא. אני לא אתפלא אם זה יישמע טוב יותר מכפי שזה נשמע בימים אלה בהופעות של הסולן שלהם, בריאן ווילסון,שקולו הוא כבר לא מה שהיה. השני, הוא קאבר שרונה ביצעה לשיר שאביה,עמוס קינן, כתב לאלבום של אחרית הימים,לטעמי אחד האלבומים הגדולים ביותר שיצאו כאן, השיר הוא כמובן , "פתחי לי את הדלת" , שיר נפלא, ללא ספק אחד השיאים של האלבום האגדי הזה. כמובן שגם את השיר הזה מעולם לא שמעתי בהופעה, ובעוד שאלי מגן, הסולן של אחרית הימים עוד איתנו, וייתכן שאפילו מופיע,למרות שלא ידוע לי על כך, המטען שרונה,אולי באה איתו לשיר הזה, מכיוון שאביה כתב אותו, בוודאי יהפוך את הביצוע למשהו מיוחד במינו.

manali1

New member
מודדת של ירמי קפלן

ולמה? כי זה יכול להיות מאוד מעניין אם השיר יושר ע"י בחורה, ואם ישנו אותו טיפה ללשון נקבה - אז בכלל זה יהיה מדהים. חוץ מזה, יש משהו רונה קינני בשיר הזה - משהו במילים. נראה לי שהשיר הזה יישב על רונה באופן מאוד טיבעי ולא מאולץ.

rigoletto111

New member
|כוכב| אני חושב שהכי יתאים לרונה לבצע

את Sounds of Silence הקלאסי של סיימון וגרפונקל. מותר להציע גם משהו עברי? בטח! אז את "אומרים ישנה ארץ", גם הוא קלאסיקה, שכתב שאול טשרניחובסקי.. וחוץ מזה, שמעתי אתמול את רונה בביצוע נהדר של ארבעה שירים מתוך "שירים ליואל" בערב בבית אביחי על התנועה הכנענית, לכבוד סגירת התערוכה מיצירות אביה ז"ל, עמוס קינן. שירים מרגשים, וגם ערב מעניין. שוקה פורת, כהרגלו, הביא אותה בהערות ציניות ומושחזות מן היציע

salinder

New member
תשובה מפתיעה במיוחד

הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלה לשיר הבא של כוורת: http://www.youtube.com/watch?v=vrhvJnOZRxk רק תחשבו על לשמוע את הקול של רונה ברצף במשך חצי דקה (אפילו דקה שלמה בביצוע מהאיחוד של 84 למי שמכיר)

ROTEM30035

New member
אוי, השיר הזה תמיד הפחיד אותי כשהייתי קטנה

הייתי שומעת את סיפורי פוגי ומתכוננת כבר כמה שירים מראש להעביר, היום הוא אחד הקטעים האהובים עלי, אני מלווה אותו בהבעות רציניות ותנועות ידיים.

דידושקע

New member
../images/Emo45.gifזה ענק!

פתאום נזכרתי בתקופת החרישה שלי על סיפורי פוגי, לפני שהתחלתי לשמוע את רונה, ועוד הייתה בי שמחת חיים, ולא ידעתי כבדות מהי
|קיצוני|

לא אוכל להגיע לביט אבל

הייתי שמחה לשמוע קאבר של רונה לאחד מן השירים של שלום חנוך: "מאיה" או "ככה וככה" (עם עדיפות קלה ל"ככה וככה").

ROTEM30035

New member
לגמרי

בביצוע אחר, זה אפילו עשוי להיות שיר אפל משהו. "It’s getting late To give you up I took a sip From my devil's cup Slowly It’s taking over me..."

רעוּת

New member
רציתי להגיד היט מי בייבי וואן מור טיים../images/Emo7.gif../images/Emo16.gif

למעלה