כרטיסים ל"ביט" בחיפה- מי אמר אני ולא קיבל?

saint

New member
הקיץ האחרון של שפיות זמנית

שיר מאד נחמד ומרגש

גוזלה

New member
../images/Emo45.gif

וגם אולי את "אגדה יפנית" של אריאל זילבר וכל שיר של לאה גולדברג. כבר ראינו שהיא סיפור מוצלח עם "חמסין", עם "למחרת", אז למה לא עוד משהו? "סליחות" או "משירי ארץ אהבתי".... אולי את "בלילות הסתיו" של יהודית רביץ ?? אוף, שתשיר לי את כל הפלייליסט שלי!!!

ROTEM30035

New member
ואז נרכיב מופע "רונה שרה את..."

מממ... מה לגבי רונה שרה את רונה, אבל מהפלייסט של רותם? אני יכולה להזכיר לה את האקורדים לכל מיני שירים ישנים, בחיי.

גוזלה

New member
לחלוטין כן!!!!

משהו אומר לי לסמוך על פלייליסט הרונה שלך. למרות שאת מוכרחה להכניס לשם את החסרים שיש לך, כמו חולד וכו'. כלומר, אם כבר רונה שרה רונה, אז שתשיר את ה-כ-ל!!! זה יכול להיות נהדר, קהל, ורונה, ואת צועקת לה: "לה מז'ור!" :] חחח

דידושקע

New member
היי, זה מזכיר לי

לפעמים כשאני על הפסנתר ונמאס לי לרגע מהיידן/באך/שלל דברים קלאסיים שהמורה מביאה, אני מחפשת את התווים של כלמיני שירים של רונה, ועוד לפני התו הראשון אני אומרת לעצמי, לא משנה איזה שיר זה- "תזכרי שזה בסולם מינורי!!"

רעוּת

New member
איפה יש תווים של רונה? ../images/Emo7.gif

אין לי כוח להוציא משמיעה או מאקורדים
אני חושבת שרק אחרי שהפסקתי ללמוד לנגן רשמית הבנתי שסולמות זה משהו שבאמת משתמשים בו ולא רק דרך של המורה שלי לפסנתר להתעלל בי

דידושקע

New member
אין תווים של רונה באף מקום../images/Emo7.gif

אני מוציאה משמיעה, ואם יש אז מוציאה אקורדים מהאינטרנט ואז יותר קל למצוא את התווים. וסולמות זה באמת שימושי! רק שאני גרועה בזה

רעוּת

New member
אוף, את זה אני יכולה לעשות לבד ../images/Emo7.gif

אבל לא נגעתי בכלי נגינה כלשהו כבר חודשים
. אבל זה כמו לרכב על אופניים, לא שוכחים
סתם נהיים גרועים וזה
. למרות שמה שלמדתי בביולוגיה נכון כנראה- כשעושים פעולות מסוימות המון פעמים הן כבר הופכות להיות אוטומטיות ולא צריך להשקיע בהן מחשבה (כאילו, הביולוגיה קשור לאיזה איזור אחראי על זה במוח, ואני אחסוך לך את שמו
)- למשל, אם יש איזה מוצרט שלא ניגנתי מאז כיתה ו' ופתאום אני אנסה לנגן את זה אני אגלה שאני עושה את זה ממש טוב
. תנסי לפעמים

או שלא תגלי שאת עושה את זה ממש טוב,

אלא פשוט שזה מוכר לך באצבעות... ואת עושה את זה מזעזע. במקרה שלי לפחות.
הו, הלוואי שהייתי מסוגלת לנגן משמיעה.
ברכי את הכשרון הזה והשתמשי בו לעיתים תכופות ככל האפשר!

רעוּת

New member
גם כן כשרון ../images/Emo46.gif

האמת שזה לא כזה קל לי
כאילו, אם אני באמת ארצה אני בדר"כ אצליח לעשות את זה, אבל בדר"כ אין לי מספיק זמן/כוח/מוטיבציה
. לא יודעת, יש בזה גם משהו נרכש. פעם לא הצלחתי לעשות את זה בכלל, נראה לי. רק אחרי שהפסקתי לנגן, וזה
וגם ככה לא נגעתי בכלי נגינה איזה מליון שנה
. אני כשרון מבוזבז
או סתם... 'מבוזבז'
אח שלי תמיד היה מוציא תווים רק משמיעה, אבל כנראה הכשרון שלו היה מוגבל לתווים מוזיקלים, כי בלזהות קולות של כדורים שורקים הוא כנראה לא היה כלכך מוצלח
|ממורמר|

דידושקע

New member
גם לי זה לא כזה קל ../images/Emo16.gif

בגלל זה אני מוציאה משמיעה רק תווים של שירים שאני באמת אוהבת ואז המוטיבציה יותר גדולה. או שירים שאני באמת לא אוהבת, ואז הם איכשהו מתחבבים עליי קצת יותר (ע"ע הריקוד המוזר). כמובן שגם יש לי שנאה תמידית לאנשים בעלי שמיעה אבסולוטית
אה, וגם אצלי נראה לי שזה נרכש. אם פעם הייתי מוצאת רק את המנגינה הכי בסיסית, היום אני יכוה גם להוציא אקורדים ולעשות כל מיני דברים נחמדים כאלה

ROTEM30035

New member
כןכן, זה תקף גם בגיטרה אגב

ומנגינות קלאסיות למינהן. לי אין מושג מה הולך לקרות, אבל האצבעות בדרך פלא יודעות את הדרך לתו הבא.

hmje4

New member
ממש הייתי רוצה לשמוע את רונה שרה את

`ho sailor`- Fiona Apple .ובעברית- ‎`‎עד העונג הבא` בגרסה אקוסטית.‏

hmje4

New member
ממש הייתי רוצה לשמוע את רונה שרה את

`ho sailor`- Fiona Apple .ובעברית- ‎`‎עד העונג הבא` בגרסה אקוסטית.‏

ROTEM30035

New member
אוי בכלל, רונה שרה פיונה צריך להיות אפל

*סטגדיש* <משחקי מילים בשקל> אבל בהחלט, אני רוצה לשמוע אותה מבצעת קאבר לקאבר של פיונה ל-I want you

למעלה