כריסטין וויליאמס

לוח השידורים היומי של תפוז ../images/Emo43.gif

הערב ב-19:00 תוכלו לפגוש את הבמאי תומר היימן, שעשה את "תומר והשרוטים", את הסרט "אביב" (על אביב גפן) ואת "בובות של נייר" שהוקרן בערוץ YES+. תומר יתארח ב-blogtv, וניתן להשאיר לו כבר עכשיו שאלות בפורום ערוץ YES+
ב-20:00 נארח את מר יוסי ביילין, העומד בראש תנועת "יחד". הוא מגיע לענות לשאלות בפורום התנועה וגם אותו תוכלו לראות live ב- blogtv. רצוי להכין שאלות מראש!
ב-21:00 תחתום את שידורינו לוסי דובנצ'יק, הכוכבת המקסימה מתוך הסדרה "מיכאלה" שתענה לשאלותיכם ב-blogtv ובפורום הסדרה. היו עימנו
צפייה נעימה!

dviridit

New member
מי זו ג'ן קופר? סליחה על הבורות.

אני מאד מתגעגעת אליכם. פשוט אין לי זמן להיכנס בינתים. אוהבת אתכם עידית

יוליקה

Member
מנהל
עד כמה שידוע לי זו קתרין

שהיא אמו בחיים של ארני מהסדרה פרקליטי אל. איי

Dawn12

New member
זו אכן קת'רין ויש סקר חדש ../images/Emo124.gif

תיארתי לעצמי שהתוצאות יהיו צמודות (למרות שאם זה היה תלוי רק בי אתם יודעים איך הן היו נראות) וזו בדיוק הסיבה לכך שהסקר עלה מלכתחילה. אז... כריסטין וויליאמס - אוהבים או מתעבים?
50% (6 אנשים) - אוהבים
50% (6 אנשים) - מתעבים אז הכרעה בעניין אין לנו... אולי בסקר החדש?

SupeRonit

New member
../images/Emo41.gif יש הכרעה=הקול שלי ../images/Emo41.gif

(וכל מילה נוספת-מיותרת)..

Dawn12

New member
רונית!! התגעגענו! ../images/Emo24.gif

כבר חשבתי שנטשת אותנו לטובת רידג' וברוק
אבל למה
לכריס? אני אשמח אם את ואחרים יסבירו לי. אני פשוט לא מצליח לראות שום דבר חיובי בדמות שלה.

Dawn12

New member
ברוכה הבאה תמי! ../images/Emo24.gif

שמחים שהצטרפת!
וה"בעד" הזה זה גם לכריס? מה הולך כאן? מתפתח גוש אוהבי-כריס?? לא רוצה ולא רוצה!

KOBEMANIA

New member
../images/Emo181.gifכריסטין ויליאמס

לא יודע מה איתכם אבל אני פשוט לא סובל אותה חבל שאני יתחיל לתאר את מה שאני חושב עליה אז אני רק יגיד בנימוס שהיא רצינית מדי וזה תמידי אצלה היא לא יודעת לשבור את הקרח כשצריך היא דוחפת את אפה בעניינים לא שלה והיא מהמשעממות של צח"מ זה מה שאני חושב על כריסטין וויליאמס במילים עדינות

ים כחול

New member
שחר הפעם דעתי חלוקה עליך.....

בפעם הראשונה בהסטוריה
כי תמיד הראש שלך קולע לטעם שלי ... אני מאד אוהבת את קריסטין קריקט ויליאמס ... נכון היא לפעמים משעממת לפעמים מתנשאת מידיי לפעמים קשוחית מידיי אבל חמודה ויהיה חבל אם היא לא תיהיה ...

SupeRonit

New member
אני אוהבת את העממיות שבה

ואת האהבה הטהורה והקוצ'י םוצי בינה לבין פול=בדרך כלל היחסים שלהם שקטים,בעוד הם עסוקים בלעזור לכל העולם (ועוד למצוא זמן לרומנטיקה).. אז כריס יש בה משהו ממני (אז אולי זה הזדהות)... לכן סימנתי
נ.ב:לא נטשתי.את הפורום בדקתי בנאמנות כל יום-זה הוא שהיה יבש.

dviridit

New member
אני תמיד בעד הטובים וכריס תמיד מנסה

לעזור לאצחרים. האמת היא מזכירה לי את נורה מ'לחיות'. טובה שקטה ואוהבת לעזור וכמעט שכחתי ... גם עורכת דין.

יוליקה

Member
מנהל
אם היתה לי חמות כמו שלה....

אם חמותי היתה מתנהגת כמו אמא של פול... כריסטין ראויה לציון על האיפוק שלה מול ההתערבות הבלתי מפסקת של אמא של פול בחייהם. טוב שהיא לא מייעצת להם גם באיזה פוזה לנסות ולהביא ילד לעולם. מה היא בכלל מחפשת במשרד של כריסטין??? ומה זה העימות שהיא יצרה עם מייקל בולדווין?? ממתי מותר לחמות להתערב בחייה המקצועיים של הכלה??? זה שפול מרשה לאמו להתערב בחייו מוכיח עד כמה רצוי שכריסטין תהיה עצמאית.

sergew2

New member
מצטרף להצבעה..

מאז שהתחלתי לראות את הסדרה ועד עכשיו(ואני מאמין שגם בעתיד) אהבתי את כריס! ואני בעדה תמיד!

just a simple

New member
שנויה במחלוקת

זו בעיה קשה קריסטין פעם אוהבים ופעם לא סובלים אותה תלוי איך היא באה בפרק

למעלה