כריסטין וויליאמס

python 4

New member
../images/Emo9.gifיווווו ג'ני...../images/Emo23.gif

יפתי, חמדתי, כלתי עדי-עד. גם את היית חסרה לי... בזמן האחרון עם העומס שלי בלימודים לא יצא לי לכתוב פה הרבה, אבל אף פעם לא עזבתי.. ולצהובי יש מחר פסיכומטרי (בהצלחה!) אז אולי הוא גם יבוא לבקר אחרי זה?? וצ'רמי.. למה את צריכה את צ'רמי כשיש לך אותי!

junny

New member
הוי פיתון...

(כמה אמריקקית אני מרגישה פתאום) איזה כייף שגם אתה התגעגעת אלי. בהצלחה בלימודים, מבחנים? מה אתה לומד? איפה? אני במועדי ב' עכשיו וכבר התחלתי סמסטר קיץ... באסה והעבודה לוחצת.. מכירה את העומס הנוראי הזה

junny

New member
הגיגים...

תודה קיית... היה כאן עצוב.ועדיין חסרים לי שלושת המופלאים צ'ארמי, פייתון וצהובני היקרים (לי לפחות) מאוד.. אבל הם יחזרו הביתה בסוף.. תמיד הם חוזרים הביתה. עוד משהו קטן לחשבתי אליו אתמול בין למידה למבחן ע-נ-ק במימון לכתיבת הסמינריון שלי- האם ייתכן כי שרון לבשה אתמול מפת פיקניק? מה ניק סגר לה את הברז של המזומנים? ניומן אנטרפרייז ירדו מנכסיהם?

קיית1

New member
../images/Emo6.gif מפת פיקניק ...

זה היה נראה ממש מגוחך...אולי היא הייתה מאוד עייפה בבוקר אחרי "עבודה קשה" בקרימסון.. ושמה עליה את הדבר הראשון שהיה מונח על השולחן:)
במבחן

junny

New member
תודה קיית../images/Emo24.gif

אני זקוקה להמון הצלחה ובעיקר מזל במבחן הזה..

Dawn12

New member
מסכים איתך ../images/Emo45.gif

וגם אני בעד היכרות מעמיקה יותר, אז just a simple, תמי 4 המקורית ו b o t t e n - נשמח להכיר אתכם קצת יותר!

למעלה