כתבות הצבעות הופעות ראיונות וביקורות

NoAmItA ChAn

New member
אומג, אני מתה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

דיי, הם לא אמיתיים!! XDDDDDDDDDDDDD מה, ליום הולדת שנה הם רוצים לעשות להן קעקועים? וליום הולדת שלוש לעשות להן הרחבה? אולי פשוט לעשות להן מוהק צבעוני? אין, הרגו אותי

XoLilMissLolaoX

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

התגובה שלך הרגה אותי יותר מהעובדה שיש להן עגילים בגיל 4 חודשים חחחחחח וכזה את רואה קעקוע של התמונות של פרנקי וג'מייה חחחחח ויצבעו להן את השיער בצורה שמשלימה אחת את השניה
אבל לא משנה מה יעשו הן עדיין מתוקות

NoAmItA ChAn

New member
XDDDDD שמחה ששיעשעתי אותך!

וכל כך! הן יהיו הבנות הכי מגניבות EVER! כמעט, אם לא כמו, הבת של ג'ר ולינזי P:

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifעם כל הכבוד לתאומות של פראנק,

ליבי לעולמי עולמים ישאר עם לאבלי וג'וולי. ;; [ונל ובילי~~~
]

SuperUkeChan

New member
../images/Emo121.gifלול זה בסדר, לא ציפיתי שיכירו~

לאבלי וג'וולי [Lovelie ו- Jewlie] הן הבנות של מיאבי, זמר יפני שאני מאוד אוהבת :) נל ובילי הם הילדים של הלנה בונהם קרטר וטים ברטון~~~

XoLilMissLolaoX

New member
וואי בנדיט מתוקה!!

אני מקווה ששלושתן יהיו חברות ממש ממש טובות...כמו אחיות! ושבנדיט לא תרביץ להן או משו חחחחחחחח

XoLilMissLolaoX

New member
חחחח כי היא גדולה יותר ../images/Emo6.gif

וכי ככה זה ילדים קטנים הם לא מתכוונים וזה מה שקורה LOL

Ayush Cohen

New member
חחחחחח :)

הן כל כך חמודות אני רוצה שגם לאחרים יהיה כבר ילדים....

XoLilMissLolaoX

New member
אויי כןן גם אני מחכה לזה!!

למייקי ואלישיה יהיו ילדים מהממים *-* ריי ואישתו....וול...לא ראיתי ולא שמעתי עליה בחיים
אבל אני בטוחה שהם יהיו מדהימים ובאדאסס לחלוטין!

Ayush Cohen

New member
חחחחחח באמת מעניין איך היא נראית

אני יודעת עליה רק שקואים לה ושהם התחתנו ב-2008 חח מייקי התחתן מזמן אבל ב-7 למרץ 2007 יאי זה כל כך מזמן והילדים שלהם באמת יהיו מהממים

XoLilMissLolaoX

New member
חחח יש אנשים (ואני לא מאשימה אותם זכותם)

שאם הם רוצים הם יודעים ממש טוב לשמור על הפרטיות שלהם חחחח אלישיה ומייקי....ישר רואים עליהם כמה שהם מתאימים....הם חמודים ביחדXP ביומולדת של אלישיה כולם כתבו לה שהגיע הזמן לבייבי וואי LOL

Ayush Cohen

New member
תודה ../images/Emo13.gif

אני אעקוב אחריך, אני אשלח לך את שלי במסר
אההההעהעההאעהאה זאת היאאא, תמיד ראיתי אותה ואף פעם לא חשבתי שזאת היא ולא הבנתי מי היאאאא חחח יאיייי אייזה מוזר שלא שמתי לב חחחחחח

למעלה