כתבות>תקשורת>פרסומות

omfgsh

New member
כתבה ב"ידיעות אחרונות"

ראיינו אותי(ליטף) ואת אחותי (אביב) לכתבה של ידיעות אחרונות שתצא ביום שישי הקרוב. כתבה גדולה מאוד על טוקיו הוטל!!!!! הכתבה כוללת ראיון עם טוקיו הוטל, וגם שאלות שביקשו מאיתנו שיהיו מופנות מהמעריצים!! וגם, ראיון איתי ועם אחותי (שהזכרתי מקודם) וגם יש תמונה שלנו=] ויש עוד כמה דברים שאותם תגלו בכתבה עצמה או באתר XD + דיי, ביל יותר מדיי מושלם בשביל העולם הזה.

3has3

New member
טוקיואניה!~

אוקיי, לנשום דבר ראשון! הרגע קיבלתי ראש 1 (אין לי מושג למה בימי שני
בטח בגלל סוכות D: ) יש שער של טוקיו הוטל! (תעדכנו אותי אם אתם יודעים על זה כי אני לא יודעת עליהם כלום. זאת אומרת כל מה שקרה השבוע
) יש שלושה עמודים! 16 , 17 ו - 18 " דיבורים מטוקיו לא מעט מילים נכתבו על טוקיו הוטל (ובצדק!), אבל אותנו מעניין רק עניין בעיקרמה יש להם להגיד על ההצלחה, הלהקה, חברות, אהבה והביקור בישראל. קבלו את מיטב הציטוטים של ביל, טום, גיאורג וגוסטב" אני מעתיקה את רק "על ישראל" ביל : " זה יהיה הביקור הראשון שלנו בישראל, ואנחנו מאוד מתרגשים. אנחנו יודעים מעט מדי על הארץ הזאת, ואת זה אנחנו רוצים לשנות." טום : "אנחנו מרגישים שזה כבוד, שהשגרירות הישראלית הזמינה אותנו להופיע בישראל. בשבילינו זה כבוד גדול גדול לתת הופעה חיה בישראל. אנחנו מאוד מחכים לזה - להכיר את הארץ הזו. עד שקיבלנו את המכתב מהשגרירות, בכלל לא ידעתי שיש לנו כל כך הרבה מעריצים בישראל". זה היה על שני עמ'. עמ' אחרי זה יש משהו כזה שאין לי כוח לכתוב פה :"והרי החדשות מטוקיו" דף אחרי זה, יש שאלון על טוקיו! טוב, זהו D: יש שער ותקנו P: וכמובן שיש שם גם את הפרסומות

אגנסקעXD

New member
יואו איזה כיף..

אני מזה אוהבת לשמוע דברים כאלה.. במיוחד מהם.. יואו איזה שלמות..

יאיייי אני קוראת עכשיו ~!@#$%&

אהההמ יאיאיאיאיאייייי!!! שמתם לב לרצף הזה שכל שבוע שני יש כתבה עליהם!??! זה ככה כבר מהתכבת שער הראשונה!~@@#$$% אעעע אני אהההמ שמחה?! כןןן!! 3>

PerfectSP

New member
אמרת-ורצתי למטה לראות איפה העיתון!!@#% ../images/Emo190.gif

אההההההההההההההDDDDDDDD: זה כזה יפהDDDDDDDDDDDDDDD: כפרעל ראש1!!!!!!!DD:

PerfectSP

New member
זו הכתבה החמישית בתיקיית טוקיו הוטלDD:../images/Emo190.gif

יש לי תיקייה רק של טוקיו הוטל,כתבות תמונות וכו'
היא מפוצצת כבר

dorkiflitz

New member
קניתי על הבוקר! הם מופיעים גם בתשחץ! ../images/Emo6.gif

אהבתי את הכתבה.. ד"א שמתם לב שהרקע של השער זה אותיות יפניות? XDDD ותמיד קיוויתי למצוא אותם בתשחץ! עם התמונות של המפורסמים! ועכשיו יש אותם! עכשיו רק חסר שישימו תמונה של טום וביל באסטרולוגיה במזל בתולה וזהו.. חח.. ראש 1 יצאו גדולים!!

PerfectSP

New member
שמעתי על הכתבה,תכננתי לקנות את העיתון../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif

אמרתי לאמא שביום שישי היא קונה לי ידיעות אחרונות

dorkiflitz

New member
../images/Emo41.gifהכבתה בRTL על "האם ביל הומו? ותגובתו. ../images/Emo41.gif

די.. שיעזבו אותו כבר. כמה אפשר? הוא הכחיש. חאלס! איך הוא יכול להתמודד עם הדבר הזה כל יום? הייתי מקבלת התקף עצבים במקומו. הנה הכתבה.. http://www.youtube.com/watch?v=9lD_bkREUq8&eurl=http%3A%2F%2Fwww%2Etipo%2Eco%2Eil%2Fzone%2Fnews%2Easp%3Fzone%3D38371348997329 והקטע שמראים את ביל חוזר על המשפט " Nein, ich bin nicht schwol." כאן הוא אומר " לא, אני לא הומו" רואים גם קטעים של טום שהוא נכנס לעניין (איזה יפה הוא מ1:44 עד 1:47 אלוהים!) זה נראה כאילו ביל בכה לפני או משהו, העיניים שלו היו רטובות וכאלה.. אולי אני טועה. אבל דיי.. אני מרחמת עליו כל כך.. שיעזבו אותו כבר.
ד"א.. רק אני שהראסטות של טום התרבו?

lid15

New member
זה היה אחד העצובים..

ראיתי את זה אתמול בטלויזיה

16yaeli

New member
בבקשה שמישו יתרגם לנו תכתבה הזאת זה ממש

מעניין בכתבה הזאת!!:]

lid15

New member
וכמו שאמרתי שהעלתי את הנושא הזה אתמול

שיואו ראיתי היום RTL משיעמום.. וישר שהעברתי הייתה כתבה על ביל, על כל הקטע שיש שמועות שהוא אמר שהוא הומו והודה והכל ואז כזה הראו אותו אומר: לאאאא אני לא הומוווו ובאמת עוד שניה נשבר לי הלב.. כי באמת אולי זו הייתי רק אני היו לו עיניים מאוד רטובות בואו נגיד למה לא נותנים לו להודות אם זה נכון?! אלוהים........ איך הוא לא מתחרפן... באמת אלוהים בבקשה שיתנו לאמת לצאת, גם אם כן וגם אם לא זה פשוט היה נוראי לראות את זה :( אני בטוחה שהמעריצים האמיתיים של ביל יאהבו אותו לא משנה איך שהוא.. כי הכישרון המדהים שלו נשאר. הומוסקסואליות זו לא מחלה!!!!! העתק מאתמול

למעלה