כתבות>תקשורת>פרסומות

Fall Out Liel

New member
עוד לא ראיתי אבל איזה נאג'סים!!../images/Emo168.gif

נגיד שביל כן הומו. מה אכפת להם?!?!? זה לא אמור לעניין אותם והם לא צריכים להתערב בזה. הם צריכים לדבר על המוזיקה של אמנים ולא על העדפות המיניות שלהם. וביל לא הומו! שיפסיקו לחפור על זה בכל מקום

אגנסקעXD

New member
../images/Emo95.gif יואו כמה אני שונאת כשאומרים שביל הומו

פשוט תפנימו... הוא לא הומו ורק משהוא בשביל ספיר..[חברה] ספיר ברור יאללה לוב יו.. אגנסקעבילה==> כינוי חדשדש קרדיט לספיר

../images/Emo34.gif"הפגת חששות"!!../images/Emo34.gif

הנה הכתבה שהייתה אתמול באר טי אל אקסקלוזיב שביל הגיב בה על השמועות החדשות שהוא הומו מתורגמת לאנגלית (אם למישי יש קושי שתכתוב פה ואני אכתוב תכתבה בעברית) מהציטוטים המובחרים "ביל:לא, אני לא הומו. ואני חושב שזה יהיה בזבוז עם כל הבנות היפות בשורה הראשונה " "טום:אין לנו בכלל פרופיל במייסיפייס כמו שהרבה אנשים חושבים" http://www.youtube.com/watch?v=Z4W_N4hjc-g ואני רק רוצה לציין שבכלל לא איכפת לי אם ביל הומו או לא אוףף שיפסיקו להציק לו ולהתעסק בקטנות ומי שרשמה שזה נראה כאילו הוא בכה או עומד לבכות נכון!!!!!! זה באמת נראה ככה!

ElinorLahav

New member
אני שמחה שהוא לוקח את זה ככה !

רואים שהוא עצבני אבל הוא נראה שזה לא מזיז לו הוא לא ניראה שהוא עומד לבכות או משו ! הוא רגיל לשמועות האלה וזה חלק ממנו לכן זה לא מפריע לו
שליכו ל****** כל מי שחושב ככה

LiHiLuSh

New member
נכון והוא אמר ש

שהוא לא מתיחס לכול השמעות ושהוא לא סם עלהם בכלל

ElinorLahav

New member
כן ודי לחפור על זה בהודעות בפורום

כולם פה יודעים שהוא לא הומו ודדדי כבר ! זה סתם מעלה לאנשים פה ת'פיוז !

אגנסקעXD

New member
אני../images/Emo95.gif

נמאס לי שאומרים שהוא הומו או קוקסינל.. זה מעצבן.. צריך להפנים ברור

אוקיי..בעברית

ברוכה הבאה לאקסקלוזיב וויקנד שמי לאונרד דיטנרברוק ואלה הנושאים של היום: ביל: לא, אני לא הומו קריין: ההכחשה הגדולה. טוקיו-ביל והסקס לאונרד: "אבל עכשיו לשמועה האחרונה של הסוף שבוע הזה. קריין: כשטוקיו הוטל חצו את השטיח האדום בטקס הגולדן סטימגבל בלודויגשאפן אתמול בערב, המעריצות שלהם צרחו יותר חזק מאי פעם. כאילו שהן ניסו להעלים את השמועות הרעות בקשר להיות של ביל הומו. זאת הייתה ה-כותרת של השבוע, ביל מטוקיו הוטל נאמר, מעדיף בנים. זה מה שהמגזין הצרפתי וויסי כתב. נאמר שם שהזמר יצא מהארון באתר אינטרנט. אתמול בערב ביל סוף סוף הגיב לשמועות האלו באופן אישי. ביל: אני חושב שזאת הפעם ה10.000 שאני אומר את זה, אבל אני מוכן להגיד את זה שוב: אל תאמינו לכל מה שבאינטרנט. זאת הייתה שמועה-אינטרנטית. שמעתי שמישהו התחבר, והתחזה אליי. זה קורה לעיתים קרובות מאוד, ובגלל זה אנחנו ממשיכים להזהיר אתכם כמו" אוקי אנחנו כלהקה נמצאים רק בצ'אטים רשמיים, רק כשזה מוכרז (כאילו רק כשאומרים קודם שיהיה צ'אט) ,ואם אנחנו עושים את זה זה תמיד טוקיו הוטל כלהקה. אף אחד מאיתנו לא מבקר באתרים פרטיים בחיים הפרטיים שלנו. קריין:ביל שמר על שתיקה בקשר להיותו הומוסקסואל לכאורה במשך כל השבוע. אלפי בנות היו הרוסות. ההצהרה/קביעה הזאת תיתן להן לישון בשקט. ביל: לא אני לא הומו ואני חושב שזה יהיה בזבוז עם כל הבנות היפות האלה בשורה הראשונה. קריין: מדבר בלה בלה בלה..אבל איך כזאת שמועה אפשרית? טום:אני חושב שיש בערך 5 מליון אנשים שמתחזים להיות ביל וטום מטוקיו הוטל (חח מצחיק שהוא מדבר על עצמו בגוף שלישי) אבל אפילו אין לנו פרופיל אישי במייספייס כמו שהרבה אנשים חושבים. הם כותבים דברים כאלה אבסורדיים (לא מציאותיים הזויים) שם בהשבעה לזה השמועה על ההומאיות היא אה, תמימה. *מ2:03 -3:48 מראיינים איזה חבר להקת בנים שיצא מהארון ומספר שזה לא משנה מה ביל כי המעריצות אוהבות תמראה שלו ועל זה שהיה לו טוב דווקא לצאת מהארון* אם אתה עובד בעסקי הבידור תהייה חייב להתמודד עם כאלו דברים שמשגעים אותך כמו מקצוען. זה מה שביל עשה אתמול כשהוא וחברי הלהקה שלו קיבלו את הגולדן סטימנגבל בשביל מופערוק (ניראלי) בינלאומי הכי טוב. כי אפילו חיים פרטיים הם חלק מהעבודה, וצריך להתעלם מהשערות בנוגע לחיים הפרטיים, חושב ביל. ביל: אני חושב שזה באמת...אנחנו בכלל לא יודעים על רוב הדברים. יש לנו עור פיל עכשיו (כאילו הם לא מיחסים חשיבות לשמועות), אסור לתת לזה לתפוס אותך. אתה שומע את השמועות האלה בכל מקום אבל לא באמת איכפת לך יותר זה כמו...שיש לך פגישה ומישהו רוצה לדעת משהו על זה,ואז אתה אומר להם זה לא ביג דיל. קריין: אז ביל לא הומו בשבילו השמועה התנפצה. והוא גם הגיב על השמועה הבאה הכי חדשה מאתמול. ביל: כ"כ הרבה דברים צפים מסביב בימים האחרונים. לפתע נהייתה לי חברה שוב וכאלה. גם זה לא נכון, אני עדיין רווק אין לי חברה וכאלה, ואני חושב שאם אני אהיה מאוהב ותהייה לי חברה, אני לא אהיה מסוגל לשמור את זה בסוד, אני אגיד ככה, אז אני עדיין רווק. קריין: אפילו אם הייתה לו חברה או שיהיו עוד שמועות, למעריצים לא איכפת אומר ביל. ביל: אני חושב שבשביל המעריצים זה כבר לא ביג דיל, הם בטח כבר התרגלו לאנשים שתמיד מדברים וכאלה לבסוף הם מחכים שנגיב על השמועות האלו ולפעמים הם יותר מעודכנים מאיתנו =]. הם דיי רגועים ובשבילנו זה גם לא עניין גדול. קריין: אם לביל יש 2 פרצופיםף אם זה כהטרו בציבור והומו בחיים הפרטיים זה העסק שלו לדבר על זה. המעריצות שלו ימשיכו לצרוח אליו בכל מקרה.

למעלה