כתבת ערוץ 1
באתר

רֶשֶף

New member
יורם, אני משתדל תמיד

להשאר בתחום ההומור, אבל יחד עם זאת לא כתבתי את מה שכתבתי סתם. כולם פה במשרד כבר מכירים את הג'וק הזה שלי ודי הופתעתי, כשהתנפלו עלי הבוקר ושאלו אותי אם יצא לי לראות את הכתבה
ניצלתי את ההזדמנות ואחד אחד ביקשתי לספר לי מה ההתרשמות הכי בולטת שהיתה להם מהכתבה הזו והתגובות חזרו על עצמן בעקביות מעוררת מחשבה. ברמת הקליטה השטחית האסוציאציה המיידית היתה "מגניב", "נחמד", "מעניין" וכאלו, אבל כשהתעקשתי לחטט ולברר לעומק מה נקלט אצלם, החלו הדברים לצוף. זה היה מעניין, כי מעטים הציפו את האלמנטים המעצבנים וה"לא פוליטיקלי קורקטיים" בעצמם. הרוב לא שיתפו פעולה, אבל אחרי שדחקתי בהם בנוסח "ומה דעתך על מאמנת הכושר ההיא" או "איך התרשמת מהאוכלוסיה" הם התחילו לשפוך. אמנם בסאטירה לעיל הקצנתי את הדברים וניסיתי לתאר נקודת מבט של איזה פועל קשה יום בעיירת פיתוח בדרום ובסה"כ האנשים שעובדים איתי הם מה שקוראים בהכללה "מעמד בינוני". לא כאלו שמתרגשים יותר מדי מהוצאה של כמה אלפי שקלים בשנה על תחביב יחודי (לכל אחד יש את הסקי בחוצלארץ שלו או קורס הצלילה שלו או הג'יפים או מה שלא יהיה), אבל היתה הסכמה גורפת שהכתבה הציגה ספורט... איך לומר בעדינות... "לא עממי". זה נראה להם בערך כמו כתבה על גולף בקיסריה.

ואני שואל מה איכפת לי ../images/Emo35.gif

למה אני צריך להתרגש ממה שחושבים על הספורט שלנו ? מה איכפת לי שיגידו שזה ספורט לעשירים ? איזה כיף לי להרגיש שאני יותר טוב מאחרים (ויקום מי שלא מרגיש ככה) למה זה צריך לעשות לי טוב אם יצטרפו עוד כמה אלפי רוכבים חדשים לענף? למה אסור לי להשוויץ באופנים שלי שעולות 12 אלף ש"ח ? לא מתבייש - לא גנבתי מאף אחד - מוציא מאות ואלפי שקלים על התחביב ונהנה מכל רגע. בסך הכל מה אנחנו רוצים - קצת להנות בתוך החיים המסובכים האלה. דברים אלו נכתבו בשיא הרצינות ללא שמץ של חיוך בצד.

רֶשֶף

New member
ואני עדיין תוהה...

מה עושה גדי אלוני בחיים חוץ מחיים משוגעים? דברים אלו נכתבו בשיא הרצינות, אבל עם שמץ חיוך בצד. הנה ->

רשף ידידי היקר ../images/Emo24.gif

זה שיש כמה שמקנאים בי - אני יודע ונהנה... אבל חכו שתגיעו לגיל הנכון - ואם הלכתם בדרך הנכונה אז גם לכם מחכה האור בקצה המנהרה - (רק שזה לא יהיה הקטר שבא ממול). ועוד דבר - אני לא לבד בקטע הזה - לאט לאט אני מדרדר עוד אנשים טובים....

רֶשֶף

New member
ממש לא אכפת לי, שתדרדר אותי

באופן מחפיר עד לכדי 8 רכיבות בשבוע, רק גלה לי את הסוד הכמוס - איך מפרנסים בכבוד 5 ענפים ספורטיביים עתירי ממון בלי לעשות קולות של עבודה? כל זה מגידול ומכירה של "מקקים בלי רגליים"?
{רֶשֶף מקנא בלי בושה וחולם על פתיחת מסעדת פירות-ים בעֵין 'שוּ-אִיסמו'}

shl17

New member
פתח חשבון בנק נוסף

תעשה הוראת קבע עס 12000 שח מחשבונך לחשבון החדש ובסוף השנה יהיו לך 144000 שח קח שנה חופש שאותה אם תצטמצם תוכל לעבור עם הסכום הנל

רֶשֶף

New member
אתה מכיר את הבדיחה שמסתיימת

"אילו היה לי מקום בפה להכניס אצבע, הייתי דוחף עוד בננה"? אז גירסתי "אילו היו לי 12,000 פנויים כל חודש בשביל לשים בצד, הייתי קונה שוּגר 2+ כל חודש"

shl17

New member
מי אמר פנויים

תעשה הוראת קבע ומה שיהיה יהיה. בוא להזיע!!!!! ואני אלמד אותך איך להתגנב לכוורת מבלי להעקץ

הכל ענין של סדר עדיפויות...

חכה עוד כ 15 שנה ונדבר. וחוץ מזה זה הרבה יותר טוב מלבזבז כסף על רופאים ותרופות.

רֶשֶף

New member
מה לגבי מחר?

היום יש לי התחייבויות קודמות. אבל אני יכול להעמיס את הג'מוס מחר, לחתוך ב-15:00-15:30 לכיוון צפון וב16:30-17:00 אני כבר באיזור הכרמל. מספיק בשביל לעשות איזה סיבוב מיוזע. הולך? (או יותר נכון "רוכב"?)

מאדמאן

New member
זו התקשורת שלנו כמו

כמו שהתקשורת הפכה את המתנחלים מחלוצים וקו עימות לדורסניים ואוכלי אדם כך היא הפכה אותנו לחרמנים, ולמתנשאים - כשבסך הכל שתי האימרות הללו בקושי השחילו מילה. לכן, בסך הכל הכתבה עושה טוב לתרבות הרכיבה, היא מציינת את התופעה ובקרוב, עם הלחץ העממי הגובר, עוד יהיו כאן שבילי אופניים לאורך כל דרך... אז נמשיך להאבק, נמשיך לדרוש בצדק מה שכל אזרח זכאי לדרוש: התחשבות !!!

למעלה