לא להצביע יותר

• פותח הנושא shy6
  • פורסם בתאריך

sweetdreams

New member
כי תחשוב מי הם האנשים שטורחים להגיב בסקרים

ותבין לבד.. וחוץ מזה, אם אתה רוצה לדעת משהו על כוחם של סקרים, אז אתה מוזמן להציץ לדוגמא בפריימריז קדימה שהתקיים ממש לא לאחרונה. ושם מדובר בסקרים קצת יותר מקצועיים, קצת..

ארז08

New member
משתינים עלינו בקשת!!

אני לא מאמין שמישהו סימס לצבר ולשפרה, יש יותר מידי אנשים שלא רוצים לראות אותם בוילה. קשת מכרה את ההצבעה כיוון שכנראה לצבר יש קשרים בהפקה וכך גם לשפרה. יש כאן אי סדרים צריך לערער להפקת האח הגדול בהולנד!

אלונה 41

New member
שמת לב שאתמול קראו לשניהם לאח הגדול

אחרי שהודיעו להם שהם עלו להדחה והם יצאו מהאח הגדול במן בטחון מלא שהם נשארים. מכור!

אני מכירה המון

המון אנשים כולל הילדים שלי שמאד מאד מאד אוהבים את צבר ושפרה !!!!! ולא יעזור לכם השקרים הללו. מה שאתה מאמין תשאיר לעצמך!!!!! די כבר עם הרוע הזה - זה רק משחק ותפסיקו להשמיץ. כל אחד מהמתמודדים הוא בן אדם טוב, הבעייה היא בהבדלים המנטלים ובתקשורת ביניהם. וההפקה דואגת להקצין ולהבליט את ההבדלים כדי שיהיה "שמח". אז די כבר להשמיץ......................

דודויו

New member
גם אני חושב

בכל סקר אפשרי באינטרנט, בכל מקום, כל אדם במדינה... כולם שונאים את שפרה כולם הצביעו לונסה... איך זה התהפך פתאום ? משהו פה מסריח... יש לזה 2 דרכים.. או שההפקה ניסתה להסיט את כמה שיותר בפרקים של יום ראשון ושלישי שונסה היא הכי רעה לאנשים שלא צופים קבועים, או שההפקה עבדה עלינו וונסה לא קיבלה הכי מעט SMS.... אין לי מושג מה מוסתר שם אבל היה הדחה מפתיעה מדי. אני באמת לא מצליח להבין למה ונסה עפה....... מוזר רצח... רצו להשאיר את ש"צ לעוד כמה שבועות ושכל החדשים יהיו על הגריל עכשיו.

הקהל של שפרה הוא שקט

ולא משמיע את עצמו אני מכירה די הרבה אנשים שאוהבים את שפרה ועובדה שהיא עדיין איתנו שמבחינתי זה מצוין כי אני מתה עלייה

האמת? אני מפסיק!

כמו שאמרו פה, אין שום בקרה על מה שקורה שם בהפקה. כנראה שהכוח לא בידיים שלנו

א ו ח נ ה

New member
האמת, אחרי אמש גם אני מפסיק

אני לא מצביע עד הגמר לא ברור לי איך ואנסה עפה, מספיק היה לשמוע את הקהל באולפן שצעק שהוא רוצה ששיפרה תעוף כדי להבין שהפורום שלנו דיי מייצג את מה שקורה כלפי המתמודדים.

daughter L93

New member
../images/Emo45.gif

כל הקהל שם צעק נגד שפרה.. משהו פה מסריח וזה לא התחת של החדשים שמאוד קרוב להישרף על הגריל.

אתיאב

New member
לא ראיתי שבוע. לא הגבתי שבוע ולא

הצבעתי. מנסה להיגמל. הרווחתי שקט נפשי. ממליצה לכם כמוני - התנתקות חד צדדית. הם לא יראו ממני שקל. אני לא מוכנה שיעבדו עלי או שיגנבו אותי. מהרגע שהבנתי כי 1. אין לי השפעה - ההפקה מכוונת לתוצאות המועדפות עלייה 2. כל הזמן תוקעים לי במסך את שיפרע וצבר - משעממים בטרוף 3. העריכה סלקטיבית - לא רואים את ש`צ ברשעותם ובניבולי הפה שלהם 4. מצנזרים - קטעים שלמים ומפסיקים שידורים .,....,כל זה הביא אותי ליאוש. יותר מכל לא יכולתי לסבול את שצ יותר. גיליתי שאני פשוט לא נהנת. והיום לא ראיתי כלום . סיפרו לי - ולא הופתעתי. הרי

קלי1112

New member
מכניסים את שי כדי להעלות את הרייטינג ההפקה

מגלה סימני עצבנות בד"כ מחזירים את מי שהביא הכי הרבה רייטינג וזה לא הוא אלא אם כן רוצים לחזק מנטלית את החבורה שלו.אם תשאלו אותי האיש חי בסרט מישהו צריך להנחית אותו (לא ראה את התוכנית איך הוא משקר ומסתכל בעיניים ואפילו לא חשב שניה לחזור ) יש לי הרבה תהיות אחרי הפרק של אתמול ולא בגלל ההדחה אלה בגלל העריכה. הצופים לא אוהבים שעושים מהם צחוק וסופה של התוכנית יהיה שהרבה אנשים תדירו את רגלם מהתכנית אני עם רגל אחת בחוץ מה אתכם????????? שיהיה לכם אחלה יום אני הולכת למציאות וכיביתי את ערוץ 20 !!!!!!!!!!

קפרי

New member
מכוני הסקרים לא הכי אמינים, הבת של חברה שלי

מראיינת אנשים לסקרים וממלאה פעמיים ושלוש לאותו מבן אדם, הרי הם מקבלים בונוסים על כל סקר פרט לכך, יש כאלה שרק מצביעים ולא פותחים את הפה עד ההצבעה, גם אני חשבתי למען האמת (ואולי עדיין) שההצבעות מעוותות לכן אני לא מצביעה אבל הסקרים לא בהכרח נכונים ולא כולם אוהבים את יוסי כפי שנראה, באמת.

morPUMA

New member
תשמעו, היו חייבים להוציא את ונסה, ואומר לכם ל

למה. יכול להיות שההפקה התערבה, אבל אני חושבת שהם עשו בשכל כי- עם כל הכבוד לונסה, שהיא באמת הצליחה להתחבב עלי, היא נשחפה לגמרי בעניין דיבורי הסקס. היא כל הזמן עסוקה בגברים, בבולבולים ובכל מה שקשור. מה שמיוחד ב"אח הגדול" זה שאין שם שום דבר שהוא סקס. תסתכלו על שאר תוכניות הראליטי. באח הגדול כולם צופים, ילדים, מבוגרים... ולא נראה לי שזה כ"כ נכון להפקה שיש בחורה אחת בודדה בוילה שמדברת על סקס כ"כ הרבה, ויש ילדים שצופים. הם לא רוצים להפסיד את העונה השניה, ולא לשמוע תלונות מהציבור.

למעלה