2 הפרקים האחרונים וגם הפרק : Love & Monsters שהעריכה והרעיון שלו היו נהדרים בעיני. אני מקווה שהעונה השלישית תצליח לעניין אותך יותר. אפשר לשאול מה לא אהבת בעונה?
אבל אם להיות יותר ספציפיים, אז כמו שכבר אמרתי כאן בעבר, הסיפורים היו פחות טובים ופחות מעניינים, יחסית לעונה הראשונה. בכל פעם שנגמר פרק, אמרתי - נו, מילא. הם לא גרמו לי להתרגש.
אכן פרק מעולה. אפילו הזלתי דימעה בסופו. מספר שאלות והבהרות: מדאם פומפאדור גילתה יכולות מעל לבני אדם רגילים כמו לטייל לדוקטור במחשבות ועוד. כמו כן ההבנה שלה של המצב מדהימה. אני ציפיתי שהיא תשתגע מהמעבר לספינה אבל היא לא, וכאשר רוז מסבירה לה את המצב היא לא שואלת שאלות דביליות אלא מבהירנ לרוז את המצב, הספינה נקראת על שמה, האם היא דמות שתחזור אלינו בפרקים נוספים של הסדרה? או שמא היא משהוא מיוחד? הדוקטור הרי היה צריך להבין שברגע שהוא יעלה על הספינה הזמן שלו והשמן שלה לא נעים באותו קצב אז אם אני הבנתי את זה מדוע הוא היה מופתע? אבל למרות השאלות הפרק עשוי טוב והנאה מכל פריים
יעבור בין רגע לרגע... בפעם הראשונה עברה תקופה של כמה חודשים ופתאום בסוף עברו כמה שנים, נראה לי שפשוט לא היה יחס קבוע בין הזמן על הספינה לזמן של מאדאם דה פומפדור. באשר לדמות שלה, היא לא מופיעה יותר במהלך העונה ולדעתי גם לא נראה לי שיחזירו אותה.