לא לשכוח...!

Miss CB

New member
לא בדיוק...

לא מה שכתוב לי פה בתשובות בכל אופן. או אולי אני לא יודעת אנגלית :p

אהמ!

I can't believe this happenned to me ASK ME WHY אז זה לא אולי, זה בטוח. אבל לא מה שאת התכוונת.

עוף גוזל

1. מנסה לחסום את המחשבה בטלפתיה 2. בעזרת ידיה הצחורות 3. כמה מאות אנשים 4. מפעילה את מוחה הקטון 5. בשעה טובה ומוצלחת 6. בגלל בקבוק וויסקי (ע"פ ציטוט של ג'ון) 7. נחפף 8. הרבה דברים. על סמך מידע מודיעיני ממוקד ניתן להצביע על כך שבשנת 3337 וחצי (שזה די הרבה שנים מעכשיו) יקרה משהו. 9. מי שלעולם לא מתחילה ללכת (*ההמ* משפט נוסח קונפוציוס) 10. באמונה שלמה

אלרוס

New member
עוף עוף עוף

1. כפיל שעבר ניתוח פלסטי אחרי תאונת דרכים של ה"לקוח" 2. ביעילות 3. פיל ורוד 4. רוכבת על פיל ורוד 5. כשיש לידי פיל ורוד 6. כי אסור להם להתחתן עם פילים ורודים. (ולא, יוקו זה עכבר אפור ולא פיל ורוד!) 7. לפילים ורודים אין שיער 8. זו השאלה שלי לכן אני אתן את התשובה האמיתית: אני אהיה פיל כחול (אני מיוחד, ולכן אני לא ורוד) 9. האסטרואידית (היא לא עוצרת לכדוה"א ומתנגשת בו למי שלא הבין) 10. שכחת את הב לפני המה ולכן התשובה: אני לא מאמין בפילים ורודים.

אלרוס

New member
אני פותח בשביתה עד שתגיבו

ואני מקווה בשבלכם שזה יהיה לפני ארוחת צהריים! (השביתה עד גמר המלאי או עד שאני אחזור מביה"ס)

וואלה...

פצחת בשביתה ארוכה בשתי דקות מזאת של ההסתדרות. אני דורש פרס לאלרוס (אבל לא ממני).

אני רואה...

שהכנת עוף קונספט מאד ורוד. האם יהיה ניתן לנתח את המשמעויות מאחורי הקונספט של עופך? תודה. 1. זהו תחילת דרכו של הפיל הורוד. הוא שומע כי מישהו מת, ומישהו אומר לו שזה היה אביו. 2. כאשר הפיל הוורוד מגלה שהכל מסביבו מתנהל ביעילות, ואילו הוא לא מצליח להתנהל ביעילות, הוא מתחיל להסתגר סביב עצמו. 3. הפיל הורוד רואה פיל ורוד רוקד לפניו, אך הוא ציפה לריקוד של פטיש. הוא מעמיק את ההסתגרות שלו. 4. הפיל הוורוד מגלה שחברתו בוגדת בו עם פיל אחר בעודה חושבת עליו, ולכן ממשיך להסתגר, ומתחילה להיווצר סביבו חומה של ממש. 5. הפיל הוורוד מנסה לחוש שמחה כלפי הסובבים אותו מסוגו, אולם מאמציו, כפי שיתברר בהמשך, לא מצליחים. 6. הפיל הוורוד מגלה שאסור לו להתחתן עם פילה וורודה, כלומר שחברתו תעזוב אותו לנצח, והוא נכנס לדכאון עמוק. 7. הפיל הוורוד מגלה לפתע שבניגוד לפילים אחרים בצבעים שונים, לפילים מסוגו אין שיער, והוא נעצב מאד בגלל זה. 8. הפיל הוורוד רוצה להשתנות, ולהפוך לפיל כחול, אולם הוא יודע שזה יקרה עוד הרבה מאד זמן, או לעולם לא, ולכן הוא נכנע ליאושו. 9. הפיל הוורוד מגלה שכל עולמו המושתת על החומה שבנה סביבו עומד להתרסק, והוא נבהל מכך מאד. 10. בסופו של עוף הקונספט, מאבד הפיל הוורוד כל אמונה, ולא מאמין יותר בפילים הוורודים. הוא נכנע לחלוטין לחומה שהקיפה אותו. *חומר למחשבה*

למעלה