להקות

LightbuIb sun

New member
חחח איזה קטע שזה אתה

אתה מהיר! בכל מקרה, זה אני שפגשת אתמול לפנות בוקר ...אחרי עיר הבירה. (אני אדום, לא כחול) אתה יודע שבסוף אחרי שעזבנו אותכם, פספסנו 4 אוטובוסים לכיוון שלנו עד שבסוף עלינו על אוטובוס ב-8:00?
2 מהם היו בכוונה...סיפור ארוך. נחמד לראות שבאת.

guttmann

New member
כן, הגעתי הביתה והיה לי כוח

אז כתבתי.. פאק, 4 אוטובוסים!? אנחנו הגענו למרכזית המיפרץ, ושם גילינו שאין אוטובוס שלוקח אותנו הביתה. יש קו אחד שעובר בתוך נשר בשעות האלה ביום שישי והוא לא עובר לידנו. אז היינו צריכים לרדת ברגל איזה 4 רחובות :) הגעתי הביתה באיזה 7.. היה מצחיק :) נ.ב. קוראים לי סער ;)

היום קספר היום קספר!

my second surprise blonde redhead jake la botz jeff buckley nick drake tom waits אינפקציה ג'ירפות המכשפות מי שמכיר שיפרט קצת, אני לא טובה בזה :p

Musedol

New member
אני מכירה את המתופף

כפרעליו. ראיתי אותם בהופעה בצוללת בירושלים והם חמודים לגמרי

LightbuIb sun

New member
גם אני הייתי בקספר היום לפנות בוקר!!

רק עכשיו התעוררתי:) אחרי 2 לילות ו-2 ימים בלי שינה- ישנתי!! והקספרים היו ענקיים:) הגיטריסט (שי?) כל הזמן העיף נצנצים הזויים באוויר

יאאא איזה כיף

כבר שנתיים לא הייתי בהופעה שלהם והגיטריסט זה אורן אלא אם הם שינו משהו :p

LightbuIb sun

New member
אהה, אני לא מתכוון לגיטריסט גיטריסט,

יש להם אחד שמנגן rythem ... אהה, אחד מ-2 הסולנים, ולא זה שעל הקלידים. (זה שפעם היו לו תלתלים)

עכשיו אני מבולבלת

לאורן היו תלתלים פעם אבל הוא הגיטריסט גיטריסט וסולן שי סולן וקלידים ככה זה היה פעם, אין לי מושג איך הם מופיעים עכשיו... אמרו לי שזה השתנה קצת

LightbuIb sun

New member
אהה אוקי:)

כן זה עדיין שי בשירה וקלידים, וזה אורן שהיו לו התלתלים (והוא גם גיטרה) התבלבלתי ביניהם:)

Tin Doll

New member
אני יכולה לציין מה אני שומעת...

דיויד בואי, ג'ף באקלי, לד זפלין, פרל ג'אם, דרים ת'יאטר, ג'ירפות, גבע אלון, עמית ארז, אסף אבידן, אסף ארליך ועוד... ממליצה בחום על האלבומים: Images and Words של דרים, Grace של באקלי, Ziggy Stardust של בואי (למי שלא מכיר אם יש כאלה..), The Wall Of Sound של גבע, אה ולמי שלא יצא לשמוע את אוטוביוגרפיה של כנסיית השכל שירוץ מהר לקנות (או להוריד, מה שבא לכם..)

LightbuIb sun

New member
כנסיית השכל

אתמול בהופעה שלהם בעיר הבירה (נו, היום לפנות בוקר) הלחנים ה"חדשים" שלהם לשירים ב"אוטוביוגרפיה" ממש ממש מקפיצים ויפים, אבל אני פשוט לא יכול...הקול של הסולן שלהם הורס לי את האוזן. אני כל-כך לא אוהב את הקול שלו.

נר2

New member
יש כאן מישהו ששומע גם בספרדית?

אחת הלהקות הכי טובות בדרום אמריקה (קיימת משנת 1986) היא להקת MANA המקסיקנית שעושה רוק משולב עם השפעות אתניות לטיניות או בקיצור "רוק לטיני".. הם גם התארחו באלבום המפורסם של קרלוס סנטנה supernatural בשיר "corazon espinado" ("לב פצוע"). ואם כבר רוק לטיני, אז תרשו לי גם להמליץ על Juanes הקולומביאני שידוע במילים החודרות של השירים שלו ועומד להוציא את אלבומו הרביעי בחודש הבא. שקירה בגלגול הקודם שלה, כינו אותה "אלאניס מוריסט" של דרום אמריקה לפני שנטשה את הספרדית לטובת האנגלית. גם היא שלבה אלמנטים של רוק משולב עם מוזיקה לטינית ומזרחית.. (אבא שלה ממוצא לבנוני). היו לה שירים טובים אבל כמו עם אביב גפן יש לי בעיה להקשיב לקול שלה.. אם מישהו יש עוד המלצות בתחום, אשמח לשמוע..

handlessman

New member
אני שומע קצת ספרדית ופלמנקו...

זמר שבטוח שמעת עליו - מנזניטה (אני שומע את הישנים, לא נחשפתי לחדשים יותר ואין לי גם חשק), יש לו שירים טובים, וגם פאקו דה לוסיה למשל, גיטריסט אדיר (אגב, הוא מופיע בארץ ב-1 באוקטובר במסגרת פסטיבל התמר ומארח את דויד ברוזה).

נר2

New member
בטח ששמעתי

מנזניטה התארח במופע של דיויד ברוזה במצדה ב1999. ואני מתה לראות את ההופעה של פאקו דה לוסיה בפסטיבל התמר אבל תלוי בתקציב שלי..

למעלה