הכסף הולך לעיקור חתולים
פ פרקשון New member 15/1/06 #17 איך זה הגיוני? שיקו מופיע עם המג'יקל באותו ערב בבארבי ת"א ואחריהם שי נובלמן (פרסומת סמויה למג'יקל) טוב בטח שיקו עסוק כולם לעזוב חתולי רחוב לבוא למג'יקל
איך זה הגיוני? שיקו מופיע עם המג'יקל באותו ערב בבארבי ת"א ואחריהם שי נובלמן (פרסומת סמויה למג'יקל) טוב בטח שיקו עסוק כולם לעזוב חתולי רחוב לבוא למג'יקל
E Extraordinary Girl 8 New member 15/1/06 #19 איך זה שזבל לא מופיעים? ../images/Emo6.gif קימל היה רוצה בטח...
H Hezi The One New member 15/1/06 #28 אני פנוי אני שם:] למרות שרוב הסיכויים שלא...כי גם צופים וגם יומולדת של אבא
E Extraordinary Girl 8 New member 15/1/06 #18 סינדרום ירושלים!? מה קרה?! אני עדיין הוזה מאתמול..? שמישהו יגיד לי שהם באמת מופיעים בירושלים..ולא ביום שישי!!!
סינדרום ירושלים!? מה קרה?! אני עדיין הוזה מאתמול..? שמישהו יגיד לי שהם באמת מופיעים בירושלים..ולא ביום שישי!!!
ד דניאלסתיו New member 15/1/06 #24 ../images/Emo9.gif יום חמישי ה-26.1.06 בבאר טוביה!! זה הופעה בתוך ביצפר..ואני שם! אז בכל מקרה, מי שרוצה להבריז יחד איתי מביצפר ולבוא - מוזמן.. ולא, לא קמתי לביצפר..חזרתי מיציאה.. אז לכל מי שהולך היום לביצפר שיהנה =] לילה טוב לכם.
../images/Emo9.gif יום חמישי ה-26.1.06 בבאר טוביה!! זה הופעה בתוך ביצפר..ואני שם! אז בכל מקרה, מי שרוצה להבריז יחד איתי מביצפר ולבוא - מוזמן.. ולא, לא קמתי לביצפר..חזרתי מיציאה.. אז לכל מי שהולך היום לביצפר שיהנה =] לילה טוב לכם.
ק קשה לי לחשוב New member 15/1/06 #25 יאיאאאא באר טוביההה זה פהההה חחחחח אני הולכתתת,עוד פרטים במקרה?