לוח מודעות- פרסום מותר רק כאן

../images/Emo41.gifלוח מודעות- פרסום מותר רק כאן../images/Emo41.gif

שבוע טוב לכולן, זהו המקום שלנו לפרסם אירועים
, סדנאות
והרצאות
טיולים
, מכירות
ובזארים
וכל שאר ירקות
כל הודעת פרסום מחוץ ללוח זה- תימחק. שבוע נפלא

יכי67

New member
ברחובות - אמהות מארגנות מיני משפחתון ייחודי

שתי אמהות לילדים בני שנתיים+ עד שלוש+ מחפשות עוד אמא או שתיים לילדים בני שנתיים פלוס עד שלוש פלוס, להצטרף למיני משפחתון (באחד הבתים רחובות/נס ציונה) בשעות הבוקר עד 13:00. הכוונה לחלוק יחד עלות מטפלת לשעות לפני הצהריים מספר פעמים בשבוע כולל פעילויות חינוך ביתי שמתארגנות בסביבתנו. לילדים תהיה חברה ולנו זמן פנוי. מתאים לאמהות עובדות מהבית, סטודנטיות, עצמאיות, בעלות עבודה גמישה שמחפשות אלטרנטיבה לגן בשלב זה. אנא פנו אליי במסר או דואל.

הרצאה על הרגלי שינה לתינוקות ופעוטות../images/Emo95.gif

ביום שישי הקרוב ב9:30 תתארח בסטודיו שלי יועצת שינה מוסמכת להרצאה בנושא הרגלי שינה של תינוקות ופעוטות. הרצאה בת שעתיים ובה תקבלו כלים ללימוד הרגלי שינה לתינוקות: מהי בעיית שינה, כמה תינוק צריך לישון, ממתי אפשר ללמד תינוק לישון לבד, גישות שונות לטיפול ומניעת בעיות שינה וכמובן הסבר על שיטת 'לילה טוב' להרגלי שינה בריאים ומתן כלים לעבודה בבית. המרצה, יועצת שינה מוסמכת בשיטת לילה טוב מבית גנית פרג. עלות 80 ש"ח ליחיד 140 ש"ח לזוג. יש אפשרות להגיע עם התינוקות. ההשתתפות כרוכה בהרשמה מראש, מספר המקומות מוגבל. לפרטים נוספים והרשמה: עינת 0544229800

מעגל אמהות חדש יוצא לדרך בת"א ../images/Emo13.gif

מזמינה אותך להירשם לקבוצה שבה תוכלי לדבר על עצמך כאמא, לברר עם עצמך ואחרות נושאים שונים הקשורים למעבר לאימהות, להכיר חברות עם תינוקות, לצאת פעם בשבוע מהבית לפעילות קבועה עם התינוק/ת, לנשום, לזרום ולהיות. מתחילות ב-12.5 - בין השעות 11:00-13:00, אצלי בבית (קרוב לדיזנגוף סנטר). נתראה, בטי

../images/Emo41.gif7/5 בבאר שבע-יריד לאמהות ולאמהות שבדרך

במסגרת היריד פעילויות בהנחייתי: 11:00 ימים ראשונים בבית עם תינוק חדש; 11:45 בניית קשר הורה-תינוק באמצעות מגע (כולל הדגמות למי שתגיע עם תינוק); 12:30 מפגש אמהות לאחר לידה. פרטים נוספים במסר. להתראות.

סדנאות רייקי לילדים../images/Emo140.gifולהורים

באזור הצפון, בישוב כפרי כחל, דרומית לראש-פינה, תערך סדנא חוויתית רייקי 1 כולל חניכה ותעודת סיום רייקי 1. לילדים בגילאים 12- 14 . אפשרות לקבוצות גיל שונות ולקבוצת חברים, שמעוניינים בפעילות משותפת. סדנאות רייקי 1+2 ובהמשך רייקי 3 למטפל בכיר . גם לזוגות וקבוצות קטנות מבוגרים בכל גיל . לתאום ליצור קשר בשעות הערב 19:00 עד 22:00 052-2833205 שבוע של אהבה אריאלה- רייקי מאסטר מורה מטפלת רב תחומית

rayshlomi

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gifעיסוי תינוקות ביריד נשים יוצרות ומוכרות

תשריינו בבקשה ביומן: ב14 למאי זה קורה! בואו להנות לקדם ולקנות ממעצבות ומוכרות מוכשרות בתחומן. מנשאים, בובות אנטרופוסופיות, בגדים ומוצרים לילדים, בגדי הריון והנקה, בגדי נשים, חזיות ומוצרי הנקה, פינת עיסויים וייעוץ, תיקים, תכשיטים ועוד... ב 10:30 בבוקר עיסוי תינוקות
עם עדי שטרסמן. מצ"ב הזמנה, הוראות הגעה בקישור שבחתימה שלי. אשמח לראותכן , רעות.

יום שישי יריד אביבי קהילתי ברחובות

מדי שנה הגנים האנתרופוספים ברחובות חוגגים את בוא האביב ביריד צבעוני של יצירה, מלאכה, אוכל, מוזיקה וקהילה. זה הבילוי המושלם לצהריי יום שישי עם כל המשפחה. תוכלו למצוא שם: · צעצועי עץ , לבד וצמר עבודת יד · בגדי ילדים ומבוגרים יד שניה במצב מעולה וסטייל משובח · אוכל בריא וגם טעים · דוכני יצירה והפעלה לילדים כמו פעם כולל תיאטרון סיפור · דוכן מגזין אדם עולם עם מבצעי הכרות מיוחדים · דוכן הטבע ש.ב.א מוצרים טבעיים, אורגנים, אקולוגיים ותומכי אורח חיים טבעי · דוכן דארמה המקום ליוגה ברחובות · דוכן ריפוי ארומותרפי וקוסמטיקה אורגנית · מכירה פומבית של הדברים הכי שווים שלנו · וגם הופעה חיה של להקת גולדולינס: מוסיקה מקורית בניחוח פולק אנגלי, קאנטרי אמריקני ומעורב ישראלי. יהיה שמייח ורגוע הכניסה כמובן חינם! יום שישי ה7.5 בין השעות 12:00-19:00 בגן בר (בחצר הקסומה והמוצלת )רחוב עמוס דניאלי 21, רחובות (ליד בלאדי)

פיצוש 1

New member
הריוניות תל"מ יולי

שמי ענבר ואני דולה מתלמדת ביולי צריכה לעשות סטאג',אשמח לתמוך ולהעצים את חווית הלידה אני חיפאית ולכן פונה להריוניות החיפאיות-אשמח לפניות במסר להעברת הטל' שלי בבברכת יום מקסים ענבר

פיצוש 1

New member
הריוניות תל"מ יולי

שמי ענבר ואני דולה מתלמדת ביולי צריכה לעשות סטאג',אשמח לתמוך ולהעצים את חווית הלידה אני חיפאית ולכן פונה להריוניות החיפאיות-אשמח לפניות במסר להעברת הטל' שלי בבברכת יום מקסים ענבר

11/5../images/Emo13.gif מפגש חוויתי בנושא איך לאזן בית ועבודה

איזון בית ועבודה- איך עושים את זה? מפגש של חוויה עם תובנות להכיל, ליזום, לתת, להקשיב, להדפיס, להעביר תקציב, ללכת לישיבה, לשלוח פרחים לאמא, להקפיץ לחוג, לשחק בגינה, לקלח, לקפל כביסה, לארגן את הבית, לנהל שיחה עם בן הזוג, להקשיב לחברה, לאכול... גם את מג'נגלת? גם את במירוץ? רוצה קצת שלווה? איזון? אני מזמינה אותך להתנהל מתוך בחירה, לנהל נכון את הזמן שלך ולבחור מה שאת רוצה ולא מה שצריך.. במפגש חוויתי ומרתק המשלב הומור, חוויה ועומק נלמד טיפים ונחווה תרגילים מעולם האימון האישי כדי להתגבר על הקונפליקט הלא קל והיכולת לשלב בין בית ועבודה (WLB). המפגש ייערך ביום ג' הבא 11/5 בשעה 20:30 בערב בסטודיו של איילת שני קיבוץ גליל ים הרצליה עלות מצחיקה של 50 ש"ח למשתתפת (לרגל היכרות עם המקום) השתתפות מזכה בנקודות של קישורי אימהות, ההרשמה מראש 052-2739003 אשמח לראותכם! על המנחה: יעל דורון יבין – נשואה ואמא לשניים, מאמנת אישית מוסמכת לאימהות הרוצות ליצור איזון, קבלה והגשמה בחייהן. מאמנת בשיטה העושה שימוש בכלים רציונליים לצד כלים חווייתיים, לא מודעים, המעצימים את המפגש ומתרגמים את החוויה לתובנות וחומר למחשבה.. בעלת ניסיון בתאטרון קהילתי, תואר B.A במשאבי אנוש וניסיון כמנהלת משאבי אנוש במס' חברות הייטק. מרצה ומעבירה מפגשי חוויה לאנשים פרטיים ואירגונים

סדנת "קונפליקטים ותקשורת" בב"ש

ב - 10.5 בלשכת המסחר בב"ש. הזמנה מצורפת. מוזמנות לבוא וללמוד. יעל

אילת02

New member
אמהות, ילדים ויצירה

מתארגנת קבוצת אמהות לילדים בגיל 2-4 באיזור גדרה בנושא יצירה. המפגש יכלול בייביסיטר לילדים (שיאפשר לאמהות ליצור בכיף), חומרי יצירה לאמהות וכיבוד לכולם. עלות מפגש 100 ש"ח. משהי בעניין?

dreadlocks2

New member
../images/Emo140.gif קולקציית קיץ חדשה באופנת dreadlocks

הגיעה קולקציית קיץ מרהיבה למחסן היבואן בקיבוץ צבעון (ליד קיבוץ סאסא) בגליל העליון. ניתן לרכוש גם באחת מחנויות הרשת ב: תל אביב - שינקין 32 ירושליים - מדרחוב, שד' ראשונים 4 כפר סבא - ויצמן 93 במחסן היבואן ניתן לקנות עודפים וסוגי ב' וכן ניתן לרכוש גם דרך האתר שלנו ב- www.dreadlocks.co.il לפרטים נוספים וליצירת קשר עדי
052-6907707

../images/Emo124.gif../images/Emo239.gif הזדמנות מעולה לכולן

הי לכן, שמחה לבשר שגם אני חונכת עסקית של מט"י
בתחום של אימון עסקי ואימון למכירות. למי: לכן, בעלות עסק שרוצות לקדם את העסק שלכן, לקדם את עצמכן ולהגיע לתוצאות משמעותיות יותר. לחברות ולמכרות שלכן שמתלבטות לגבי שינוי מקצועי או מעבר לעצמאות. המשמעות היא שהמדינה מסבסדת את העלות. צרו עימי קשר לגבי פרטים נוספים,
רוית

למעלה