לוח מודעות- פרסום מותר רק כאן

אורית361

New member
משחקיה לבני חצי שנה עד חמש לפחות

משחקיות פעלטון - משחקיות, ג'ימבורי, הפעלות לילדים, מרחב בטוח ומוגן, צבעוני ומרתק, קפיטריה מצויינת גם לקטנים -- אבל גם לגדולים, כולל קפה הפוך כמו שצריך, כורסאות נוחות וערסלי ישיבה להורים שמתפנקים בניחותא בזמן שהילדים שלהם עושים חיים, ובקיצור כאמא, אני סופר ממליצה.

לאן מטיילים החודש? טיול משפחות מים וכיף

השבת שמיד אחרי חג שבועות 22/5/10, ניפגש לארוחת בוקר בטבע מול הרי ירושלים ואויר הרים צלול כיין, נראה נציגים משבעת המינים, נכנס לניקבות חצובות עד לנביעה מתוך הסלע ונלמד על החקלאות הקדומה בהר. כמובן, שלפי מיטב המסורת, כל ילד יסיים את הטיול עם יצירה שהכין מהטבע. מספר המשתתפים מוגבל, הטיול מחייב הרשמה מראש הפרטים המלאים בקובץ המצורף

יריד שבועות למי שרוצה להביא דוכן

מזמינה אותכן ליריד שבועות המתקיים בישוב המקסים גן נר הישוב מונה 700 משפחות וכימעט כולן עם 2 - 4 ילדים היריד בשיתוף עם ביה"ס ובמרכזו טכס שבועות הבאת ביכורים והילולה שלמה בה כל ההורים באים... דרושים דוכנים שמתאימים למשפחות ולא אוכל... לא כל דוכן מתקבל והצלחה כבירה בשנים קודמות. למי שמעוניינת לפנות לאתי בשעות הבוקר - טל': 04-6401488

zilumbaam

New member
צילום בעם - פתיחת תערוכת סדנת צילום לנוער

שלום לכולן, חברי פורום יקרים, אנחנו שמחים להזמין אתכם לפתיחת תערוכה של בוגרי סדנת צילום מתקדמים לנוער. ביום שבת ה-8.5 בשעה 20:30 מתקיימת פתיחת תערוכת של בוגרי סדנת צילום מתקדמים לנוער. העבודות המוצגות בתערוכה הן תוצאה של תהליך מתמשך על פרוייקט צילומי עליו עבדו המשתתפים במהלך הסדנא. דרך העבודה על הפרוייקטים שיכללו הצלמים הצעירים את הראייה הצילומית וחקרו נושא לעומקו דרך המדיום הצילומי. מציגים: אבישג אדרי אור גולד אדר גולדברג דניאל ויגודה אסתי ולדברג מור מעין אביטל נמזר בנימין קמפינסקי פתיחת תערוכת בוגרי סדנת צילום לנוער-מתקדמים | יום שבת, 8.5 | 20:30. התערוכה תוצג בין הימים ראשון-שלישי, 11.5 - 9.5 נשמח לראותכם. צילום בעם | בית אלפא 13 תל אביב | 036247695

פעילות מדהימה של כדורים פורחים

פעילות מדהימה במיוחד לקייטנות המשלבת מידע היסטורי ומדעי על כדורים פורחים וניסוי הלכה למעשה של בנית הכדורים/ קישוט (בהתאם לגיל) והחלק המרשים והכיפי הפרחת הכדורים פורחים למעלה באויר.... לגובה של 2,000 מטר ויותר והמחיר.... מצחיק

סהרול

New member
50% הנחה על איבחונים בשיטת ורדי

שלום, אני מציעה במהלך חודש מאי איבחונים בשיטת ורדי ( פרוט בהמשך )בהנחה של - 50%, לאחר מכן המחיר יהיה כבר 450 ש"ח לאיבחונים. הטיפול הוא שבועי בן 50 דק' והעלות היא 150 ש"ח. שיטת ורדי - מאבחנת ומטפלת בעזרת מוטוריקה וגרפו מוטוריקה ב: לקויות למידה, הפרעות קשב וריכוז, קושי בשליפת אינפורמציה, בעיות בהתארגנות , קשיים בתפיסה מרחבית ,בלק-אאוטים ועוד דרך איבחונם של קשרים אלו (כבר אצל תינוקות המראים איחור התפתחותי בתחום אחד או יותר כגון: תינוק שלא זוחל\מתהפך בזמן, לא מתיישב\עומד) ניתן לתת מענה טיפולי הכולל זיהוי מקור הבעיה וטיפול בלקויות אשר יביא לתפתחות מוטורית,שכלית וחברתית תקינה. אשמח לענות על שאלות. מטפלת בתל אביב ובאזור רחובות-גדרה. יום מקסים,

סהרול

New member
סדנאות ליווי התפתחותי ליד רחובות../images/Emo151.gif

סדנאת ליווי התפתחותי לתינוקות-
יש משמעות לשלבי ההתפתחות גם מעבר ליכולת התנועתית של התינוקות,באופן בו דרך הגוף – מתפתח המוח. כאשר תינוק עובר דרך כל שלבי ההתפתחות בצורה תקינה ונעימה, הוא נע ביתר חופשיות ורוכש בטחון רב. במהלך השנה ההתפתחותית הראשונה מתפתחות מערכות רבות, שאחראיות בהמשך על תחומי חיים רבים. הסדנא מאפשרת לנו מפגש עם הורים אחרים הנמצאים באותו המצב,הקניית תחושת ביטחון ,ידע על שלבי ההתפתחותי התנועתית והחושית,תרגילים מהנים לבית,דרכי הרגעה,הקלה על גזים ועוד ידע רב שאני מוסיפה כהומאופתית ומדריכת הכנה ללידה. אשמח לענות על שאלות
הדר

הזמנה לתערוכה

נשים יקרות, אני מזמינה אתכן לבקר בתערוכה בה אני מציגה מיצירותי. התערוכה מהווה בעצם 3 תערוכות יחיד קטנות של 3 אמניות (ראו פוסטר מצורף) ציור בצבעי שמן, פיסול באבן, ופיסול בחומרים טבעיים. הפתיחה תהיה בהרדוף ב-15/5 בשעה 10:00 בבוקר, אך התערוכה תהיה פתוחה עד ה-27/5. אפשר לבוא בשבועות ולצרף לאירועי פסטיבל חלב ודבש בעמק יזרעאל. פרטים נוספים בקובץ המצורף. אשמח לראותכן, ענבר קטלב

עיסויים במחיר מיוחד-להפסקה קלה של מנוחה.

נשים יקרות מזמינה אותכן במחיר מיוחד מאד לעיסויים מופלאים לשיחרור עומסים ומתחים,פינוק, שקט,הקלת כאבים ו...סתם שיהייה כוח להמשיך את השבוע. 140 ש"ח בלבד. אשמח לראותכן,אצלי בקליניקה- ק.טבעון. באהבה איילת דרייב-16 שנה מלווה תהליכים של התפתחות וצמיחה אישית(עפ"י שיטת א.גרינברג), מאבחנת דרך כף הרגל ושפת הגוף,מתקשרת ומנחת קבוצות מוסמכת.

tschifter

New member
בייביסיטר בשכונה

אמהות יקרות, הרשו לי לשתף אתכן באפליקציה חדשה שהעלינו באתר myhood הרשת החברתית השכונתית, לאיתור בייביסיטר מומלץ בשכונה. כשהתחלנו בפיתוח האתר כאן בארץ, ניסינו לחשוב על אפליקציות שימושיות שמנצלות את הכח הגדול של הקרבה הגאוגרפית בין אנשים ואת חוכמת הקהילה שלהם. היישום הראשון שחשבנו עליו היה אפליקציית בייביסיטר, שהרי אם הקונספט של האתר הוא לאפשר לגולשים להפיק את המירב מהסביבה שלהם, אפשר לומר בוודאות שאיתור בייביסיטר קרוב ואיכותי, הוא החלום הרטוב של כל הורה מנענע עריסות, טרוט עיניים ונטול זמן איכות זוגי. בקיצור, ממליצה מאוד להירשם, לפתוח את הלוח השכונתי ולראות את כל הבייביסיטר בשכונה שלכם (אפשר למיין לפי מרחק, כך שתקבלו את הכי קרובים ראשונים). אפשר גם לחפש לפי זמינות (הכל בחינם כמובן). אשמח לשמוע תגובות!

פשוט גאוני!

מבריק - איך לא חשבו על זה קודם
ההערה היחידה שלי, היא שבאופן אישי אני מעדיפה שתהיה אופציה ברשימת-אנשים לעשות קליק-ימני, ולפתוח בכרטיסיה / חלון חדשים את פרטי הבנאדם, כדי לא לעבור לפרטים, ואז ללחוץ אחורה כדי לחזור לרשימה. בצורה כזו אפשר לפתוח פרטים רבים במספר לשוניות, ועדיין להישאר גם עם הרשימה המקורית. מקווה שההסבר העילג שלי ברור
חוצמיזה - ממש חבל לי שאין בשכונה שלי מישהו זמין, אבל זה בטח ישתנה ממש בקרוב. אם את מכירה בייביסיטר בגבעתיים, אשמח להמלצה. המון בהצלחה!!!

../images/Emo66.gifאיך לדבר כך שהילדים יקשיבו-סדנת הורים

מתגבשת סדנת הורים בכפר סבא. נא הפיצו בין מכרים, הורים, המעוניינים להשתתף בסדנה המקנה כלים להתמודדות עם מצבי יומיום ומשפרים את היחסים והאוירה בבית!! הפניות אל קרן קאופמן: 050-9050097, [email protected] אשמח לקבל שם+טלפון של מתעניינים. כמוכן מצורף קובץ פירוט לגבי הסדנה. ניתן להעביר הלאה במייל לחברים, בצירוף שמי ופרטי. תודה קרן

../images/Emo66.gifאיך לדבר כך שהילדים יקשיבו....

ולדבר כך שהילדים ידברו
סדנאות הורים מבית לייף סנטר - המרכז להורות מוקושרת, ישראל.

ateretlif

New member
פסטיבל נשים- אפרודיטה

מזמינה את כולכן לפסטיבל נשים, אפרודיטה בארוע סדנאות וטיפולים כייפים לכל מי שבא לה לפנק את עצמה. ניתן להגיע ליום אחד או יומיים וכמובן אפשר לישון. אני מעבירה הרצאה חווייתית על תהליכי שינוי אצל נשים. תאריך: 21-22 במאי מיקום: בישוב נורדיה בבית ההארחה הנה הקישור לפסטיבל, http://www.adama.ws/nashim מי שמעוניינת ניתן להשיג כרטיסים אצלי בטלפון:050-8915537 עטרת ליפשיץ ליווי נשים בתהליכי שינוי 050-8915537 דרך משלך, לגלות, להרגיש,לבחור

mnr2510

New member
הזמנה להרצאה בנושא הפרעות קשב וריכוז אצל ילדי

שמי גלי סילברמינס ואני מרפאה בעיסוק מוסמכת מתמחה בהתפתחות הילד. במסגרת עבודתי , אני פוגשת המון ילדים עם בעיות קשב וריכוז מסוגים שונים (כן, ויש הרבה סוגים, דוקא ההיפראקטיביים הם הסוג שהכי קל לאתר), הגעתי למסקנה, כי המשותף לכל הילדים האלה, הם הורים מבולבלים, שמוצפים בהמון אינפורמציה באינטרנט ובמקומות אחרים, אשר מעמיסה מידע סותר ואיננה מדברת על רמת הת'אכלס- מה עושים בבית, בבית הספר וכו'. לצורך כך, חרשתי את הספרות, ושילבתי את נסיוני הרב בבניית הרצאה, בנושא הפרעות קשב וריכוז אצל ילדים, מאיבחון עד טיפול ברמת הת'אכלס. ניתן להזמין את ההרצאה לקבוצות מאורגנות, מוסדות ועוד לפרטים [email protected] 052-860150

מי שרוצה להקים דוכן מכירות בערב שבועות

טקס שבועות מסורתי בחג השבועות במושב כפר שמואל ( ליד מודיעין/רמלה/רחובות) דוכנים לא בתחום המזון והשתיה פרטים אצל רונית גלבוע: 0577620725

מוכרת צילונים לרכב

מתלבשים כמו חולצה על מסגרת הדלת האחורית ומכסים את כל שטח החלון מסננים קרינת UV מאפשרים פתיחת חלון ללא איבוד ההגנה והצל מותאמים בדיוק לגודל החלון (מגיע במידות שונות) זוג ב50 ש"ח בלבד נא לשלוח במסר- דגם המכונית ושנת ייצור, ומס' טלפון ליצירת קשר מצרפת את תמונת האריזה

mnr2510

New member
הזמנה להרצאה בנושא קשב וריכוז

הרצאה בנושא קשר וריכוז אבחון וטיפול בחיי היום יום ההרצאות מתקיימות בימי שלישי במהלך חודש יוני בפ"ת ותלויות במספר משתתפים. עלות כניסה 50 ש"ח. פרטים מדוייקים בקובץ המצורף ההרצאה כרוכה בהרשמה מראש לפרטים נוספים והרשמה [email protected] 052-8601507

mnr2510

New member
קבוצת הכנה ל-א

קבוצות הכנה ל-א בדגש אחר. לא רק לימוד אותיות ומספרים. מרפאה בעיסוק מוסמכת תבדוק מוכנות תוך דגש על מיומניות סריקה, אחיזה נכונה, מיומנויות התארגנות, מיומניות העתקה מלוח ועוד הקבוצות יפתחו במהלך יוני בפ"ת . מחיר 750 ש"ח לעשרה מפגשים

מה צופן לך העתיד?

בואו לדעת מה צופן לכם העתיד, מה הכיוון שלכם, מה הייעוד שלכם, למה נועדתם? מתכנסים שוב במאי 2010 ,למחזור חדש של "מסע אל תוך עצמי" ! פרטים בקובץ המצורף, או במייל : [email protected] בברכה ואור אילנה

למעלה