לוח מודעות-פרסום רק כאן

מאמנת לגידול תאומים www.twin.co.il

שלום לכולם, אמא יקרה, גידול תאומים זה לא תמיד קל, אבל זה יכול להיות כיף! נכון, ההתחלה אינה פשוטה, ההתמודדות היא כפולה (ואף יותר) ושעות השינה התמעטו פלאים. אבל - הכנה מראש חשיבה חיובית שינוי גישה שימוש בכלים הנכונים יסייעו לכם – הורים לתאומים - להבין את הצפוי לכם בתקופה הראשונה ולאחריה, לעצב גישה הורית-חינוכית המשקפת את תפישת עולמכם וללמוד כיצד להתמודד עם קשיי הגידול ועם השלכותיו של השינוי המהותי שהתרחש בחייכם. אני מירב רוזנברג-פז ואני מאמנת אישית המתמחה בגידול וטיפול בתאומים. שילוב ייחודי של מתודות חינוכיות - שפותחו במיוחד עבור תאומים - עם ניסיון עשיר כאם לתאומים וכמאמנת, מאפשר לי להקנות לכם את הכלים הדרושים להשגת המטרה החשובה מכל – תאומים מאושרים הורים רגועים ורעננים ובית מלא שמחת חיים לשעה של הפוגה מהילדים, היכרות והתרשמות, צרי קשר עוד היום בטל' 054-4993445 או בדוא"ל [email protected]

../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif מתנות סוף שנה לילדי הגנים../images/Emo77.gif../images/Emo77.gif

עכשיו אפשר למצוא אצל "סוזי עיצובים" מגוון מתנות סוף שנה לילדים הגנים. סינר יצירה עם צבעי מים מויניל צבעוני סינר אפיה וערכת אפיה תיק ספר מגינס עם כיס מתוק קלמר מלא בכל הציוד הנדרש לכיתה א או לחטיבה סל לצעצועי ים ועוד ועוד ועוד אתן מוזמנות ליצור עימי קשר מחירי המתנות נעים בין 20-40 שקלים. ניצן גם לעצב משהו מיוחד ומקורי. להתראות סוזי

חדש בקצלה - מזון וחול לחתולים

התרחבנו והשתכללנו ועכשיו אנחנו מציעים מעבר לציוד לחתולים, גם דברים בסיסיים ביותר כמו מזון וחול. משלוחים לכל הארץ
שרית וכל צוות קצלה

ateretlif

New member
סדנת התפתחות לנשים-אני יוצרת את חיי

עכשיו כשהקיץ מתקרב ואיתו החופש הגדול אני מזמינה אותך ואת חברותייך לסדנת התפתחות שתהווה עבורך מקום לשיתוף, תמיכה ובעיקר למידה כיצד תוכלי לעבור את התקופה הזו בדרך רגועה ושלוה. הסדנא מקנה כלים מעשיים להתמודד עם בעיות ומצבים שונים בחייך האישיים ובהתמודדות עם הילדים. פרטים נוספים על הסדנא ניתן לקרוא בקישור הבא: http://www.women-way.co.il/page100.asp?catnum=15 מספר המקומות מוגבל, הקדימי להרשם בטלפון 050-8915537 קיץ שלו ורגוע עטרת ליפשיץ עטרת ליפשיץ ליווי נשים בתהליכי שינוי M.A לימודי נשים בשילוב אומנויות. www.women-way.co.il

גולדי13

New member
מטפלת לילדים

אמא יקרה - לא כדאי שתדאגי בקשר לתינוק שלך, מטפלת חמה, אחראית, אוהבת ילדים וסבתא לנכד מחפשת טיפול בתינוק/ת עבודה במשרה מלאה באזור ת"א, רמת-גן, גבעתיים, יש נסיון והמלצות. לפנות לגולדי - 0544744467

saritp3

New member
קייטרינג חלבי - עד חמישים אנשים

מבצעת משלוחים באיזור המרכז בתשלום פשטידות, קישים, לחמים, מאפים, עוגות,עוגיות וכו' כל מה שצריך לאירוע או סתם לאירוח/שבת לפרטים ניתן לפנות לשרית 0504081842

למעלה