לוח מודעות-פרסום רק כאן

פוטותרפיה והדימוי הנשי - תערוכת צילומים+הרצאה

נשים יקרות, לרגל יום האישה הבינ"ל, אני מציגה תערוכת יחיד של צילומי נשים בסימן העצמה באמצעות המצלמה. והרצאה נרחבת בנושא פוטותרפיה והדימוי הנשי. האירוע יתקיים ב8.3, יום ג' ב10:00 בקניון מרגליות השרון, ז'בוטינסקי 3, הוד השרון. מאוד אשמח לראות אתכן שם. הכניסה חופשית. שיהיה שבוע נפלא לכולנו, בברכה, נטלי בן ישראל צלמת ותרפיסטית באמנויות פוטותרפיה לנשים 054-6616906 [email protected] www.nataliebenisrael.com

../images/Emo41.gifלוח מודעות-פרסום רק כאן

שבוע טוב לכולנו מאחר ורובנו עצמאיות המעוניינות לקדם עסקינו, ומערכת
לא אוהבת פרסומת גלוייה, זה המקום לפרסם כל דבר בפורום שלנו, הודעות מחוץ ללוח זה ימחקו. רוצה לפרסם אירוע ?
פתוח? מכירות
? סדנא או הרצאה
? כל דבר- זה המקום, שבוע טוב לכולנו

אמאמיה

New member
../images/Emo41.gif מוזמנות למפגש מבוא של: נשים מתחברות לבטן

בשישי הקרוב בת"א כל הפרטים http://body-work.blogspot.com/ המלצות תקראו בהמשך, ב'אשת השבוע'
להת מיה

אמאמיה

New member
שימו ../images/Emo23.gif - הסדנא מתחילה לה לה

בנות ומתעניינות מוזמנות להגיע למפגש הראשון בסדנא: http://body-work.blogspot.com/2011/01/blog-post.html ביום שישי הקרוב בת"א ולהמשיך איתי משם... למסע אישי בו נחקור את מערכת היחסים המורכבת שיש לנו עם איזור הבטן בתנועה, תירגול, עם מוסיקה ובשקט נלמד לקבל את האיזור ולהרגיש נשיות ומחוברות ניקח פסק זמן מהיומיום העמוס, נפרגן לעצמנו שעה איכותית של שקט ונתחיל את היום בתנועה מחכה לראותכן, מיה

ייעוץ אישי לכל תחומי החיים באמצעות אסטרולוגיה

הייעוץ מתאים לכל אדם שרוצה באופן מידיי לקבל את כל התשובות לכל בעיה ושאלה בחייו 300 ₪ לייעוץ הכולל- - הכרות אישית - מענה לשאלות אישיות - הסתכלות מבחינה זוגית, מקצועית ובריאותית - כולל טיפים אישיים לחיזוק אישי מבחינת צבעים, אלמנטים, כיוונים אישיים ועוד! • בייעוץ ניתן דו"ח מפורט וניתן להקליט את הפגישה! הייעוץ ניתן בידי שלומית שטיינברג- יועצת בכירה למטאפיסיקה סינית (אסטרולוגיה, נומרולוגיה וקלפים) לאינפורמציה נוספת ולהזמנת תור לייעוץ- 052-8708298

emilyail

New member
../images/Emo23.gifקבוצת נשים מניקות/בהריון בנתניה../images/Emo23.gif

בהריון? מניקה? מוזמנת לקבוצת נשים הנפגשת אחת לחודש. זה המקום לשאול שאלות , להעלות התחבטויות, לשתף ולהיות בסביבת אמהות מניקות, תינוקות ופעוטות באוירה רגועה וכיפית. ארגון לה-לצ'ה הינו ארגון התנדבותי העוזר ותומך בנשים מניקות. הפגישות מיועדות גם לנשים בהריון לפרטים: 050-2510474 "כי כל אחת יודעת כמה ההנקה דורשת"...

noan80

New member
דיאטנית קלינית אחרי לידה

"מתחילים לחשוב רזה" שמי נועה ואני דיאטנית קלינית וקואצ'רית בחופשת לידה מגבעתיים החלטתי לעשות מפגשים אישיים בביתי בשעות הבוקר, יחד עם הקטנטנים או בשעות הערב בלעדיהם. ניתן גם לקבוע פגישת הליכה עם עגלות ושיחה תוך כדי. בקרוב יפתחו קבוצות אינטימיות לירידה במשקל. לפרטים נוספים ניתן להשאיר במייל של תפוז פרטים ואני אחזור בהקדם

בייבוזה

New member
היי

אני לא יודעת אם מותר לפרסם כאן הודעה כזו , אבל לדעתי תוכן הודעה זו - הוא חשוב מכדי שיהיה אסור לפרסם אותו כאן או שם ... היי :) . אני אביטל בת 22 עוד מעט , מאזור ירושלים . מנסה לארגן יריד לפורים לנזקקים לילדים שלהוריהם אין כסף לתחפושות , אז אם יש לך או למישהו מהמשפחה - אחים / בני דודים / אחיינים / וכו' ... אשמח לדעת ולקחת , כדי שיהיו כאלה עם חג שמח יותר ... תודה רבה ! תחפושות יכולות להאסף מאזור ירושלים , ומאזור המרכז - בת ים / תל אביב / חולון / רמת גן ... לפרטים נוספים ושאלות אשמח לענות בשמחה ואהבה . באיימיל שלי - [email protected] או בהודעות אישיות כמובן ! תבורכו !

דרושות

1. מאפרות אמנותיות לאירוע פורים ביום ד' 16.03 בבוקר (לא חובה וותק) לבני דרור. 2. דרושות מאפרות ו / או נערות(מעל גיל 18) מאזור עפולה והסביבה לאירועי פורים השונים חובה ידע בציור במכחול ואהבה לאופנה ואיפור. טל' בחתימה וכך גם המיל פורים שמח לכולן!!!

אמאדור

New member
../images/Emo26.gifהזמנה לסדנת מעגלי השפע 25/3/11../images/Emo230.gif

שמחה להזמין לסדנת מעגלי השפע, השמינית במספר, שתתקיים ביום שישי 25/3/2011.
זו השנה השנייה שבה מתקיימות סדנאות מעגלי השפע וכל פעם מחדש אני מוצאת את עצמי מתרגשת מחדש מהכח שיש למעגל נשים לשנות ולפרוץ דרך.
ועכשיו, כמה מילים על "מאחורי הקלעים" של סדנאות מעגלי השפע (הטקסט קצת ארוך אבל מבטיחה דרמה עם סיום טוב
):
ראשיתה של סדנת מעגלי השפע הינה לפני 7 שנים, אי-שם בבנימינה. הייתי אמא טרייה לתינוק בן שבעה חודשים ומצאתי את עצמי עומדת ביחד עם בן-זוגי אל מול מציאות כלכלית עגומה. אני שכבר הייתי מטפלת מנוסה מאד, כעסתי והתקוממתי כנגד אותו מצב. איך יתכן, שאלתי את עצמי, שעם כל הכלים שרכשתי אני נצבת במקום כל-כך מורכב?
זה היה הרגע שבו החלטתי ללמוד כל מה שרק אפשרי (ולא אפשרי) על יצירת מציאות של שפע: התחלתי במסע מרתק שבו מדי יום כמעט תקשרתי, קראתי כמעט כל ספר אפשרי, קבלתי הנחייה חיצונית וגם, כמו רבות מאיתנו, צפיתי בסרט "הסוד" אינספור פעמים (ושאלתי שאלה אחת גדולה שוב ושוב: אם זה כל כך פשוט למה זה לא עובד לכולן? הרי היינו צריכות כולנו לחיות באושר ובעושר, לא? )
וכמו בכל סיפור אגדות (כך הרגשתי בזמנו, שאני הנסיכה שהולכת להלחם בדרקון,רק שהסתבר שהדרקון לא באמת כל כך גרוע! מבטיחה לפרט בסדנא) - יש סוף טוב לשנים של עשייה ולמידה משותפת . משנה לשנה, צמודים לידע שהועבר לי בתקשור, עברנו מכלכלה של חוסר לכלכלה משגשגת ולרווחה אישית אמיתית.
במפגש אני רוצה לחלוק את מרבית התובנות מהדרך שעשיתי, ללמד דרך מיוחדת ופרקטית לתפיסה מחודשת של המונח שפע ואיך ליצור אותו בחיים, דרך עבודה יומיומית פשוטה. כל הפרטים בהזמנה המצורפת! אתן מוזמנות מכל הלב, דור
052-3326035 (ניתן להשאיר הודעות)

מבצע טיול שבת- שת"פ עם "טיולי סופי הדרך"

מבצע החודש בשיתוף עם "טיולי סופי הדרך"- טיול שבת- פורים בטבע!!! ב-19/03/11 זה קורה!!! מזמינה אותכם להצטרף, ההנאה מובטחת!!! יוצאים ממצפה משואה לחרבת מדרס....הסוד הגדול שהפרחים סיפרו לאחשוורוש ולמה בסוף הוא בחר דווקא באסתר המלכה? פריחה צבעונית ביער אלונים ואורנים, מטע זיתים, מערת פעמון, קולומבריום ומחילות מסתור. המסלול מתאים לבני 4+ ומשולב בהפעלת הורים וילדים, יצירה ואגדה. מחיר הטיול למשפחה- 100 ש"ח במקום 120 ש"ח.

תודה רבה מיכל!!!

סופי מדהימה בתשוקה שלה להדרכה ולטבע....בטוחה שיהיה כיף!!!

מפגש הריוניות ואמהות בשני הקרוב ברחובות- חינם

ביום ב' פעם בחודש מתקיים מפגש אמהות ותינוקות, בו נוכל בלהתייעץ ולשתף אמהות אחרות וגם לתרום מנסיוננו. במפגשים נדון בהנקה, טיפול בתינוק, זוגיות, משפחה וכל מה שמעניין אותנו כאמהות לקטנטנים. בהנחיית ענת רז, אמא לשתיים, מורה ליוגה להריון והכנה ללידה ומנהלת מרכז דארמה. במפגש הקרוב נארח את ענתי בריסקין, מדריכת הנקה מוסמכת, שתענה לשאלות המשתתפות. המפגש הבא ביום ב' 7.3.11 בשעה 10:45, ההשתתפות חינם בהרשמה מראש. תינוקות עד גיל שנה מוזמנים בשמחה!

Sheldan

New member
חדש! חנות מקוונת לבגדי ילדים!

בנות יקרות! אני שמחה להודיע על פתיחת חנות מקוונת למכירת בגדי ילדים אופנתיים. מהיום הקניה הופכת לקלה יותר ומהנה. אשמח להעניק לכן שירות אדיב ולראות אותכן בין הלקוחות שלי. http://www.babypilly.co.il: www.babypilly.co.il

ה י ו ם !!!! המסע למשא ומתן - הרצאה ליום האשה

הידעתן כי נשים מבקשות 30% פחות מגברים עבור אותו דבר? ומה זה בעצם משא ומתן - אנחנו עורכים כאלה רבים ביום אחד מול הבעל, הילדים, הבוס והקולגות, לקוחות ואף המוכר בשוק רוצות ללמוד כלים לעשות זאת יותר טוב? מזמינה אתכם להרצאה מרתקת היום - יום ראשון - 20:30 בערב בלב הקונגרסים הספונטניות ירוויחו פארק המדע נס ציונה רחובות 08-9313000 054-6302711 סיון

ilanalom

New member
סדנה חינמית להכנת בגדי תינוקות

שלום לכולן! אתן מוזמנות לסדנה חינמית להכנת בגדי תינוקות. הסדנה היא כיפית, שכל אחת יכולה לבצע. בסדנה נכין בגד מחמם מפליז לתינוק לחורף. במהלך הסדנה תוכלו גם להתרשם מבית הספר שלנו. מיקום הסדנה: "אילנה – בית ספר למקצועות האופנה", רח' הנשיא הראשון 34, רחובות. זמן: יום שני ה-14 במרץ מ-19:00 עד 21:00. אין צורך בידע מוקדם, ואין צורך להביא חומרים. אתן מוזמנות להביא איתכן חברות! נא לאשר הגעה בטלפון 08-9460569. תודה רבה ונתראה! :) אילנה

למעלה