לוח מודעות-פרסום רק כאן

תולש

New member
השתתפות בתכנית טלויזיה

אנחנו מתחילים בקרוב צילומים לעונה שנייה לתכנית בשם "דיבור מקדים" זוהי תכנית דוקומנטרית לטלוויזיה החינוכית שמתעסקת במיניות, אבל באופן ענייני, אנחנו לא מתעסקים בצהוב ובמציצני. אנחנו מחפשים אנשים שהם אינטליגנטים מספיק ופתוחים מספיק כדי לעזור לנו לכרסם את הטאבו המיני. במסגרת התכנית אנחנו מסייעים למשתתף לשפר את חיי המין שלו, ודרך הסיפור שלו, גם הצופים שלנו יכולים ללמוד על עצמם חשוב לי לחזור ולומר שהתכנית איננה צהובה, אנחנו לא מתעסקים ברייטיניג (חינוכית 23 זה לא בדיוק ערוץ 2..) אני מצרפת קישור לאתר התכנית במידה ותרצי/ה לצפות בפרק.. [URL]http://23tv.co.il/2111-he/Tachi.aspx[/URL] אשמח לתת עוד פרטים [email protected] [email protected]

ענתי 10

New member
../images/Emo154.gif../images/Emo148.gif../images/Emo149.gifסדנת אפיה לילדים בפורים

ביום שני, 21/3/11, אני מקיימת סדנה חגיגית, שמחה וטעימה לילדים בגילאי 5+ (מתאים לבי"ס יסודי) נאפה אוזני המן בטעמים שהילדים אוהבים, נכין עוגיות בצורות שונות ונקשט אותם בצורה צבעונית וחגיגית. סדנא שכולה חגיגה
(הסדנא תתקיים בראשל"צ)

הרצאות מרתקות בלב הקונגרסים - והפעם ניהול זמן

מכירות את זה שיש לכן יותר משימות לבצע, משעות ביממה? אף פעם את לא מספיקה כלום? את מאוד רוצה לעשות משהו ... והוא נדחה, ונדחה , ונדחה. בכל זאת ועוד נעסוק בהרצאה מרתקת בנושא ניהול זמן שתתקיים ביום שישי הקרוב 11.3.11 בשעה 9:30 בלב הקונגרסים, פארק המדע , נס ציונה את ההרצאה תעביר טל מזור - אמ"א שפ"ע - מומחית בניהול זמן. מוזמנות להגיע , לבד או עם חברה להרשמה 08-9313000

אימון אישי

אמהות יקרות שלום ! אני הילה כהן אמא לשתי בנות קסומות - מאמנת אישית בחברת תות של אלון גל. יש באפשרותי לתת לכן הטבה - שעת אימון במתנה ! מי מאיתנו שמרגישה שהיא לא ממצה את עצמה, רוצה לפעול אחרת ולא יודעת איך ומסתובבת עם תהיות לגבי חייה מוזמנת ליצור איתי קשר ולקבל את ההטבה. מדובר בפגישה בת שעה ללא התחייבות וללא עלות!!! הילה כהן - 0528822888 שיהיה יום מקסים לכולנו.

שלום לכולן!

שלום לכולן! שמי רינת פלג, חברה במעגל באר שבע, ואני מרפאה באנרגיה. אני שמחה לחזור לפורום, לאחר שבתקופת חברות אחרת במעגל עסקתי באיפור והייתי פעילה כאן מאוד... בעניין הפניות - אשמח להפניות של כל מי שסובל מכאב כזה או אחר, מחלות, דלקות, וכו' (רשימה מפורטת, אם כי לא מלאה, מופיעה באתר). ניתן לטפל גם מרחוק, כך שאין הגבלה בנושא מקום המגורים. בנוסף, אני פותרת חלומות, כך שניתן להפנות גם חולמים שמוטרדים מחלומותיהם ומעוניינים לקבל פתרון והכוונה. אני מזמינה אתכן להצטרף לדף הפייסבוק שלי ולהירשם לקבלת טיפים. הקישורים מופיעים בהמשך. המשך יום נפלא!! רינת

../images/Emo149.gif הזמנה להרצאה אינטרנטית חינם מהמחב בבית

הי, * תהית פעם למה ישנם הורים מסוימים שהילדים שלהם כן מקשיבים להם בעוד שאצל אחרים, אולי אפילו אצלך, הילד מתעקש, ש"לא בא לו" לעשות....? * חשבת פעם מה צריך לדעת על מנת לעזור לילדים שלך להיות מאושרים יותר ולרצות לעשות את מה שביקשת מהם? החדשות הטובות הן: הסודות והכלים לשיתוף פעולה ואושר שלכם ושל ילדכם, ניתנים ללמידה על ידי כל אחד שרק רוצה זאת. אנחנו מביאות אליכן את הידע, הכלים והניסיון שלנו שניסו אלפי הורים והצליחו! כלים וכללים אשר יעזרו לך תוך זמן קצר ליצור אוירה נעימה בבית, שיתוף פעולה של הילדים וזמן גם לעצמך.. רוצה לדעת מאיפה להתחיל? אנחנו מזמינות אותך , ואת החברים שלך, לקחת חלק בוובינר- שיחת אינטרנט חינמית (כן כן!! כל מה שצריך הוא להירשם ולהתחבר בזמן עם הקפה והטרנינג..) ביום ראשון הקרוב -13.3.11 בשעה 21:00 בנושא: http://http://www.facebook.com/event.php?eid=204015462957436. [URL]http://www.facebook.com/event.php?eid=204015462957436[/URL] מה תקבלו בשיחה? מה החשיבות של האושר האישי שלנו כבני אדם לילדנו? מה הקשר בין מה שאנחנו דורשים מילדנו לצרכים שלנו? למה ילדים מתעקשים לא לעשות את מה שביקשו מהם? מהם 5 הכללים שיעזרו לכם להפוך כל "לא בא לי" ו"דווקא" לשיתוף פעולה? מהן הטעויות הנפוצות של הורים שמשבשות את האוירה בבית? מהי הנוסחא האולטימטיבית להצבת גבולות ואושר שתשנה את חייכם? ההשתתפות בשיחת ההדרכה היא כאמור בחינם, אך מצריכה הרשמה מראש מכאן. הרשמו כאן עכשיו והבטיחו את מקומכם בשיחה מנסיון קודם: בשיחה הקודמת שערכנו רק לפני כששלושה שבועות נכחו 150 איש ועוד 150 נשארו מחוץ לשיחה עקב העומס על הקו. הרשמו והכנסו לשיחה בזמן כדי לא להחמיצה.. מיילים עם גישה יישלחו אליכם מיד עם הרשמתכם. אגב, אם יש חברים שלכם שישמחו גם הם לקבל את הגישה חינם לשיחה, פשוט שלחו להם את המייל הזה שייכנסו לקישור ויירשמו גם הם. מי אנחנו? יעל דורון יבין – מאמנת מקצועית, מנחה ומרצה מבוקשת לאימהות הרוצות ליצור איזון, קבלה והגשמה בחייהן. מפתחת סדרת סרטוני הוידאו "טעימות אימון לאימהות" מאמנת בשיטה העושה שימוש בכלים רציונליים לצד כלים חווייתיים, לא מודעים,המעצימים את תהליך האימון ומתורגמים במיוחד לנשים. בעלת ניסיון של מעל 1500 שעות אימון,הרצאות וסדנאות פרטיות וארגוניות. מנהלת איזור המרכז בארגון העיסקי "קישורי אימהות", פעילה בארגוני התנדבות ועזרה לנשים מעוטות יכולת במגזרים שונים. דבורה עידן - מייסדת המדריך להורות כריזמטית מדריכה הורים ומנחה בכירה של מכון אדלר. מלמדת ומדריכה הורים משנת 1989 בצורה אפקטיבית, פשוטה ויחודית, דבורה משלבת את נסיונה הרב, את גישתה הפרקטית והידע הרב שצברה לאורך השנים ומעבירה להורים תובנות משנות חיים. דבורה מלמדת הורים כיצד ניתן , לפעול ולהדריך את הילדים לממש את הפוטנציאל הטמון בהם ,להיות מאושרים לתרום לעצמם ולסביבתם.

למעלה